Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό PlayStation που έχει ανασταλεί

Το PlayStation είναι μια επωνυμία βιντεοπαιχνιδιών με πέντε οικιακές κονσόλες, δύο φορητές συσκευές, ένα κέντρο πολυμέσων, ένα smartphone, μια υπηρεσία Διαδικτύου και πολλές εκδόσεις. Όταν οι χρήστες του PSN προσπαθούν να παραβιάσουν τον κώδικα συμπεριφοράς χρησιμοποιώντας πλαστές πληροφορίες για να δημιουργήσουν λογαριασμό, να συμμετάσχουν σε ή να προωθήσουν εγκληματική δραστηριότητα ή να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες για άλλα άτομα χωρίς να λάβουν την άδειά τους, αντιμετωπίζουν αναστολή ή μόνιμη απαγόρευση. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές σχετικά με το πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμένο λογαριασμό PSN ή να απενεργοποιήσετε έναν αποκλεισμένο λογαριασμό PlayStation, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό PlayStation που έχει ανασταλεί.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό PlayStation που έχει ανασταλεί

Διαβάστε μέχρι το τέλος για να μάθετε αναλυτικά για έναν λογαριασμό PlayStation που έχει τεθεί σε αναστολή και να κατανοήσετε εάν είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε έναν αποκλεισμένο λογαριασμό PlayStation.

  Το Tunity είναι μια εφαρμογή που μοιάζει με Shazam που στέλνει ήχο τηλεοπτικού καναλιού στη συσκευή σας

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον αποκλεισμένο λογαριασμό μου PSN;

Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε έναν αποκλεισμένο λογαριασμό PlayStation. Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας εάν έχει αποκλειστεί και θα απενεργοποιηθεί οριστικά.

Πώς μπορώ να ξέρω εάν ο λογαριασμός ή η κονσόλα μου έχει τεθεί σε αναστολή από το PSN;

Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο PSN, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος όταν ο λογαριασμός σας στο PlayStation έχει ανασταλεί. Συνήθως, θα λάβετε ένα email που θα περιγράφει τους λόγους της αναστολής σας και πόσο καιρό θα διαρκέσει.

Πώς μπορώ να ανακτήσω τον αποκλεισμένο λογαριασμό μου στο PSN;

Εάν ο λογαριασμός σας στο PSN έχει αποκλειστεί προσωρινά, θα τον λάβετε πίσω είτε σε 7 ημέρες είτε σε ένα μήνα, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παραβίασης του κοινοτικού κώδικα δεοντολογίας. Το PlayStation μπορεί να σας αποκλείσει οριστικά εάν λάβετε αρκετές αναστολές παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις.

  Πώς να αντιστοιχίσετε εύκολα τις γραμματοσειρές Google σωστά

Μπορεί το PSN να καταργήσει την αναστολή του λογαριασμού μου;

Όχι, η ομάδα Ασφάλειας του PlayStation διεξάγει εις βάθος έρευνες πριν επιβάλει τυχόν αναστολές στο PlayStation Network. Επομένως, οι αναστολές είναι μόνιμες και δεν μπορούν να αντιστραφούν εκτός εάν ο λογαριασμός σας στο PlayStation ανασταλεί λόγω οφειλής λογαριασμού. Μόλις εξοφληθεί το υπόλοιπο, αυτό θα αποσυρθεί.

Μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου στο PSN;

Η επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης του PlayStation και η διαμάχη για την περίπτωσή σας είναι η μόνη επιλογή για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού σας. Ωστόσο, υπάρχουν λίγες ιστορίες επιτυχίας. Δεν μπορείτε να καταργήσετε την απαγόρευση εάν έχετε παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις του PlayStation.

  Πώς να βρείτε και να εγκαταστήσετε συντομεύσεις τρίτων σε iPhone και iPad

Είναι μόνιμη η απαγόρευση του PSN;

Η απαγόρευση του PSN μπορεί να είναι προσωρινή ή μόνιμη, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης.

Για πόσο χρονικό διάστημα έχει ανασταλεί ο λογαριασμός μου στο PSN;

Ο λογαριασμός σας στο PSN μπορεί να τεθεί σε αναστολή από μια εβδομάδα έως μια ζωή. Θα έπρεπε να έχετε λάβει ένα email από το PlayStation που θα σας ενημερώνει για τη συγκεκριμένη διάρκεια της αναστολής και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό PlayStation που έχει ανασταλεί.

Τι να κάνετε εάν ο λογαριασμός PS4 έχει αποκλειστεί οριστικά;

Εάν ο λογαριασμός σας αποκλειστεί οριστικά, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι’ αυτό. Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο PlayStation Network εάν ο λογαριασμός σας έχει τεθεί σε οριστική αναστολή. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα και υπηρεσίες PS4, συμπεριλαμβανομένων αυτών για τα οποία έχετε πληρώσει.

Μπορείτε ακόμα να παίξετε παιχνίδια σε απαγορευμένο PS4;

Όχι, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας εάν αποκλεισθείτε, ακόμη και για τα παιχνίδια για τα οποία είχατε πληρώσει, εκτός εάν πρόκειται για προσωρινή απαγόρευση.

Πώς μπορώ να καταργήσω τον αποκλεισμό από τις αντιστροφές χρεώσεων PSN;

Μια αντιστροφή χρέωσης PSN συμβαίνει όταν ο λογαριασμός σας στο PlayStation αναστέλλεται εάν πραγματοποιήσετε μια αγορά και στη συνέχεια αποφασίσετε να την αντιστρέψετε. Πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης μέσω email για να καταργήσετε την απαγόρευση από τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα δεύτερο email με καθορισμένο αριθμό ημερών για να ζητήσετε την επαναφορά του λογαριασμού σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να απενεργοποιείτε τον λογαριασμό PlayStation που έχει ανασταλεί. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.