Λύση και ενδείξεις σημερινών συνδέσεων (28 Μαρτίου 2024)

Συνδέσεις είναι ένα εθιστικό παζλ από τις ιδιοφυΐες των New York Times. Απαιτεί από τους παίκτες να βρουν τις συνδέσεις μεταξύ 16 λέξεων και να τις τοποθετήσουν σε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων. Έχουμε τη λύση στο Connections για τις 28 Μαρτίου 2024, μαζί με ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να το λύσετε μόνοι σας.

SPOILERS ΜΠΡΟΣΤΑ (ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ)

Οι σημερινές συνδέσεις (παζλ #291) Κατηγορία στοιχεία

Σήμερα, όπως κάθε μέρα, πρέπει να χωρίσετε τις 16 λέξεις που συνθέτουν το πλέγμα παζλ του Connections σε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων με βάση συγκεκριμένες κατηγορίες. Κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Ευτυχώς, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να λύσετε το σημερινό παζλ Συνδέσεις.

Εάν θέλετε να μεταβείτε κατευθείαν στη σημερινή λύση Connections, κάντε κύλιση πέρα ​​από την επόμενη προειδοποίηση spoiler. Ωστόσο, αν προτιμάτε να δείτε κάποιες ενδείξεις κατηγορίας που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να το λύσετε χωρίς να δώσετε πρώτα τις απαντήσεις:

  9 καλύτεροι προμηθευτές SD-WAN για να επιλέξετε το 2022

Κίτρινο: «Προηγουμένως τους ευχηθήκαμε αντίο»

Green: «Να φροντίσουμε να μείνουμε στον ουρανό»

Μπλε: «Δύσκολο να εντοπιστεί παρά το μέγεθός τους»

Μωβ: “Δύο από αυτά δυνητικά πληρώνουν”

SPOILERS Μπροστά (ΛΥΣΗ)

Η σημερινή λύση συνδέσεων για τις 28 Μαρτίου 2024

Αν αυτές οι ενδείξεις δεν ήταν αρκετά χρήσιμες και δυσκολεύεστε να νικήσετε τις Συνδέσεις χωρίς να ξεμείνετε από λάθη, ακολουθούν οι λύσεις και για τις τέσσερις κατηγορίες:

Κίτρινο: “Έξοδος” = ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ, ΕΦΥΓΕ, ΔΙΧΩΣΕ, ΠΗΓΕ

Πράσινο: “One Flying an Airplane” = ACE, AVIATOR, FLIER, PILOT

Μπλε: “Kinds of Whales” = ΜΠΛΕ, ΠΤΕΡΥΓΙΟ, ΓΚΡΙ, ΔΕΞΙΑ

Μωβ: “Things With Slots” = ATM, CASINO, CHEDULLE, SPATULA

Τι έκανε τις σημερινές συνδέσεις δύσκολες

Το σημερινό παζλ Connections ήταν ιδιαίτερα δύσκολο λόγω δύο βασικών πραγμάτων:

  • Εκ των υστέρων, η προφανής κόκκινη ρέγγα είναι “Αριστερά” σε κίτρινο και “Δεξιά” σε μπλε. Αλλά είναι η δεύτερη σημασία και των δύο λέξεων που χρησιμοποιούνται εδώ.
  • Το μωβ είναι ιδιαίτερα δύσκολο λόγω της σειράς πραγμάτων στα οποία θα μπορούσαν να αναφέρονται οι “κουλοχέρηδες”. Όλα αυτά τα πράγματα διαθέτουν τρύπες, αλλά χρησιμοποιούνται πολύ διαφορετικά.
  •   Πώς να δημιουργήσετε και να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση cURL σε CentOS και Ubuntu;

    Οι κορυφαίες συμβουλές μας για να νικήσετε τις συνδέσεις κάθε μέρα

  • Ανακατέψτε τις λέξεις όσες φορές χρειάζεστε. Ανακατεύοντας τις λέξεις σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να εντοπίσετε τις συνδέσεις.
  • Ψάξτε για διαφορές αλλά και ομοιότητες. Οι NYT προσπαθούν να σας παρασύρουν, οπότε αναζητήστε τι χωρίζει τις λέξεις με παρόμοια σημασία.
  • Πάρτε το χρόνο σας και μην βιαστείτε να μαντέψετε. Οι συνδέσεις δεν είναι μια χρονική πρόκληση, επομένως έχετε την πολυτέλεια να σχεδιάζετε τα πάντα.
  • Αναζητήστε κοινά θέματα με την πάροδο του χρόνου. Όσο περισσότερο παίζετε Connections, τόσο περισσότερο θα εντοπίζετε επαναλαμβανόμενα θέματα που εμφανίζονται τακτικά.
  • Συντονιστείτε στον τρόπο σκέψης των συντακτών των NYT. Είναι οι ρυθμιστές παζλ με τους οποίους ανταγωνίζεστε, επομένως πρέπει να κατανοήσετε το σχέδιο παιχνιδιού τους.
  •   10 καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία και εφαρμογές εγγραφής φωνής

    Τώρα που ολοκληρώσατε το σημερινό παζλ Connections (με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας στο MUO), θα πρέπει να δείτε μερικά από τα άλλα δωρεάν παιχνίδια από τους New York Times.

    Το Wordle είναι το πιο γνωστό από όλα και σας προκαλεί να βρείτε μια λέξη 5 γραμμάτων μέσα σε έξι εικασίες. Για κάθε γράμμα που βρίσκετε, σας λένε εάν είναι στο σωστό μέρος, επιτρέποντάς σας να περιορίσετε τις πιθανές επιλογές. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το Wordle, δείτε τις συμβουλές και τα κόλπα μας για να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας στο Wordle.

    Υπάρχει επίσης το Strands, η νεότερη προσθήκη στην αναπτυσσόμενη λίστα παιχνιδιών των New York Times. Ακριβώς όπως το Connections, είναι εξαιρετικά προκλητικό, αλλά με έναν μοναδικό τρόπο συμβολοσειράς-τα-γράμματα-μαζί. Σας συνιστούμε να δείτε τις καλύτερες συμβουλές μας για να νικήσετε το Strands για να αντέξετε τον εαυτό σας στην καθημερινή πρόκληση.

    Ή, εάν είστε πραγματικά μόνο στις Συνδέσεις, αλλά θέλετε περισσότερες συμβουλές από αυτές που προσφέρονται παραπάνω, ρίξτε μια ματιά στη μεγαλύτερη λίστα μας με συμβουλές και κόλπα για τις Συνδέσεις.