Πώς να αντιστοιχίσετε εύκολα τις γραμματοσειρές Google σωστά

Όταν δημιουργείτε ένα έγγραφο, ο εμπειρικός κανόνας είναι να χρησιμοποιείτε μόνο μία γραμματοσειρά. Η χρήση πολλαπλών γραμματοσειρών δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Αυτός ο κανόνας βγαίνει από το παράθυρο όταν σχεδιάζετε για εκτύπωση ή για τον ιστό. Η χρήση διαφορετικών γραμματοσειρών μπορεί πραγματικά να κάνει μια αφίσα ή μια εικόνα banner να φαίνεται ωραία. Η εύρεση γραμματοσειρών δεν είναι εύκολη, αλλά η αντιστοίχιση τους είναι ακόμα πιο δύσκολη. Το ποσό της δοκιμής και του λάθους που περιλαμβάνει είναι χρονοβόρο. Οι γραμματοσειρές Google είναι μια δημοφιλής πηγή δωρεάν γραμματοσειρών. Εάν χρησιμοποιείτε γραμματοσειρά Google, πρέπει να δοκιμάσετε το Bandmark’s Font Generator. Είναι μια εφαρμογή Ιστού που σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε γραμματοσειρές Google.

Η εφαρμογή Ιστού σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε έως και τρεις γραμματοσειρές Google. Μπορείτε να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο ποιες τρεις γραμματοσειρές θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να δείτε πώς φαίνονται μαζί ή μπορείτε να επιλέξετε μία γραμματοσειρά και η εφαρμογή θα σας πει ποιες άλλες δύο να αντιστοιχίσετε με αυτήν. Μπορείτε να επιλέξετε πόσο διαφορετικές ή όμοιες θα πρέπει να είναι οι γραμματοσειρές μεταξύ τους.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το 2FA σε ένα iPhone

Σύζευξη γραμματοσειρών Google

Επισκεφθείτε το Εφαρμογή Font Generator. Εάν έχετε ήδη επιλέξει μια γραμματοσειρά, επιλέξτε την από το αναπτυσσόμενο μενού. Εάν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο τυχαίας σύζευξης της εφαρμογής. Μπορείτε να επιλέξετε και τις τρεις γραμματοσειρές για να δείτε πώς φαίνονται δίπλα-δίπλα. Για να επιλέξετε πόσο διαφορετική είναι μια γραμματοσειρά, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό παραλλαγής κάτω από το εργαλείο επιλογής γραμματοσειράς και ορίστε ένα επίπεδο παραλλαγής.

Στην ιδανική περίπτωση, το όνομα της γραμματοσειράς στο αναπτυσσόμενο μενού γραμματοσειράς θα πρέπει να αλλάζει όταν αυξάνετε ή μειώνετε την παραλλαγή, αλλά δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Είναι ένα μικρό σφάλμα με την εφαρμογή, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε πολύ. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα προεπισκόπησης για να δείτε πώς φαίνονται οι γραμματοσειρές η μία δίπλα στην άλλη. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στη γραμματοσειρά και θα σας μεταφέρει στη σελίδα λήψης.

  Πώς να ρυθμίσετε το αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας με το Deja Dup

Εάν κάνετε κύλιση πιο κάτω, το εργαλείο θα σας δώσει έναν σύνδεσμο για να μοιραστείτε την τρέχουσα σύζευξη γραμματοσειρών με οποιονδήποτε.

HTML & CSS

Το Bandmark’s Font Generator σάς παρέχει ακόμη και το απόσπασμα κώδικα HTML και CSS για να προσθέσετε στον ιστότοπό σας, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις γραμματοσειρές για μια ιστοσελίδα. Εάν δεν θέλετε να αντιστοιχίσετε γραμματοσειρές για μια ιστοσελίδα, μπορείτε απλώς να τις κατεβάσετε και να τις εγκαταστήσετε στο σύστημά σας για να τις χρησιμοποιήσετε στα εργαλεία/εφαρμογές σχεδίασής σας.

Το Bandmark’s Font Generator λειτουργεί σαν μια γεννήτρια χρωματικής παλέτας. Με τις γεννήτριες παλέτας χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε πόσα χρώματα υπάρχουν σε ένα θέμα και πόση αντίθεση κάθε χρώμα με το άλλο. Αδιανόητα, αυτό το εργαλείο περιορίζεται σε έναν πεπερασμένο αριθμό δωρεάν γραμματοσειρών. Δεν μπορείτε να περιμένετε ότι θα είναι σε θέση να βρει και να δημιουργήσει ζεύγη γραμματοσειρών με κάθε γραμματοσειρά, επειδή υπάρχουν πάρα πολλές από αυτές.

  Τι είναι το WPA3 WiFi Security Standard;