Απολαυστικά Budget Earbuds με λίγα προβλήματα

Βασικά Takeaways

  • Το JLab JBuds ANC 3 προσφέρει καλό ήχο, αξιοπρεπές ANC και εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας για την τιμή του.
  • Η συμπαγής θήκη διαθέτει ενσωματωμένο καλώδιο USB-C για εύκολη φόρτιση.
  • Η εφαρμογή JLab βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων ελέγχου και προσφέρει αποτελεσματικές ρυθμίσεις EQ.

Τα οικονομικά ακουστικά ήταν κάτι για το οποίο συμβιβαζόσασταν, όχι ένα προϊόν που αναζητούσατε. Οι καιροί έχουν αλλάξει και αυτές τις μέρες υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί λόγοι για να μην ξοδεύετε ποτέ περισσότερα από 100 $ σε ακουστικά. Το JLab JBuds ANC 3 πωλείται σχεδόν στη μισή τιμή αυτής της τιμής και είναι μια καλή ευκαιρία, αρκεί να γνωρίζετε τι ψάχνετε.

JLab Jbuds ANC 3

Τα JLab JBuds ANC 3 είναι μια ευκαιρία για ασύρματα ακουστικά, παρέχοντάς σας εκπληκτικά καλό ήχο, ωραία εφαρμογή και ακόμη και χρήσιμη ακύρωση θορύβου. Απλώς μην τα αγοράσετε εάν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε κυρίως για λήψη και πραγματοποίηση κλήσεων.

Πλεονεκτήματα

  • Εκπληκτικά καλός ήχος για την τιμή
  • Εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας
  • Το ANC είναι καλύτερο από το αναμενόμενο
  • Το Multipoint Bluetooth είναι ωραίο να το έχεις

Μειονεκτήματα

  • Η ποιότητα του μικροφώνου είναι κακή
  • Τα στοιχεία ελέγχου δεν ανταποκρίνονται πάντα καλά
  • Το ενσωματωμένο καλώδιο USB-C μπορεί να είναι κάπως περιοριστικό

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα JLab JBuds ANC 3 διατίθενται μόνο σε μαύρο χρώμα και πωλούνται στα 59,99 $. Παρόλο που πρόκειται για ένα νεότερο μοντέλο, μπορεί ήδη να μπορείτε να το βρείτε σε προσφορά φθηνότερα σε διάφορα καταστήματα λιανικής.

Κοιτάζοντας τον ανταγωνισμό, το μεγαλύτερο μπορεί να είναι τα ακουστικά EarFun Air Pro 3, τα οποία πωλούνται για μόλις 10 $ περισσότερο στα 69,99 $. Είναι αρκετά διαφορετικά ακουστικά από πολλές απόψεις, αλλά διαθέτουν κωδικοποιητές ήχου υψηλότερης ανάλυσης, ολοένα και λίγο μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και καλύτερα μικρόφωνα για κλήσεις.

Προδιαγραφές

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 42 ώρες

Περιλαμβάνεται θήκη φόρτισης; Ναί

Μικρόφωνα 3 MEMS -42dB+/-3dB

Μάρκα JLab

Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές SBC

Bluetooth Bluetooth 5.2

Αξιολόγηση IP IP55

Τύπος φόρτισης USB-C

Χρώματα Μαύρο

Θύρα φόρτισης Ενσωματωμένη θύρα USB-C

Ακύρωση θορύβου ANC

Προφίλ Bluetooth HSP / HFP / A2DP /AVRCP

Απόκριση συχνότητας 20Hz – 20kHz

Αντίσταση 32ohm

Χρόνος φόρτισης 1,5 ώρα (ακουστικά), 2 ώρες (θήκη)

  Διορθώστε το Netflix Αυτός ο τίτλος δεν είναι διαθέσιμος για άμεση παρακολούθηση

Τυπικό σχέδιο με μερικές διασκεδαστικές πινελιές

Jerome Thomas / MakeUseOf

Τα JBuds ANC 3 είναι κάπως διχοτομικά, καθώς η θήκη είναι εντυπωσιακά συμπαγής σε σύγκριση με πολλούς από τους ανταγωνιστές αυτών των μπουμπουκιών, αλλά τα ίδια τα ακουστικά φαίνονται ελαφρώς υπερμεγέθη. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι μόνο ένα αισθητικό ζήτημα, καθώς τα ακουστικά δεν είναι ιδιαίτερα βαριά, ούτε αισθάνονται υπερμεγέθη ενώ τα φοράτε.

Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την εφαρμογή. Συνήθως παίρνω ένα μεσαίο άκρο αυτιού, και αυτό είναι που μου ταιριάζει απόλυτα με τα JBuds. Μια ωραία πινελιά είναι ότι, ενώ οι πρόσθετες μύτες των αυτιών συχνά κρύβονται σε μια πλαστική θήκη, εδώ εμφανίζονται μόλις ανοίξετε το κουτί, επιτρέποντάς σας να τις αλλάξετε αμέσως αν γνωρίζετε το μέγεθος που προτιμάτε.

Αυτά δεν διαφημίζονται ως αδιάβροχα ακουστικά—και δεν θα έπρεπε—αλλά είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη. Έχουν βαθμολογία IP55, που σημαίνει ότι είναι μέτρια ανθεκτικά στη σκόνη και τη βρωμιά. Μπορείτε να τα πάρετε για τρέξιμο μέσα από ένα σύντομο ντους βροχής, αλλά φροντίστε να μην τα ρίξετε σε νερό.

Ανέφερα ότι η θήκη ήταν συμπαγής, και είναι επίσης ελαφριά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι επίσης κάπως αδύναμο συναίσθημα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η βαθμολογία IP55 ισχύει μόνο για τα ακουστικά, όχι στην περίπτωση.

Τέλος, η θήκη έχει ενσωματωμένο καλώδιο USB-C αντί για θύρα USB-C. Είναι σύντομο, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά είναι μια διασκεδαστική συμπερίληψη.

Flaky Controls που αποθηκεύτηκαν από μια εξαιρετική εφαρμογή

Jerome Thomas / MakeUseOf

Όπως συμβαίνει με πολλά ασύρματα ακουστικά σε αυτό το εύρος τιμών, τα ενσωματωμένα χειριστήρια είναι αναξιόπιστα στην καλύτερη περίπτωση και εντελώς τυχαία στη χειρότερη. Είναι επίσης εύκολο να τα ενεργοποιήσετε κατά λάθος ενώ προσαρμόζετε τα ακουστικά στα αυτιά σας. Ευτυχώς, αν θέλετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς τα χειριστήρια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή JLab για iPhone ή Android.

Εκτός από την πλήρη απενεργοποίηση των χειριστηρίων αφής, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών για Ταινίες ή Μουσική, οι οποίες είναι ανεξάρτητες από το ενσωματωμένο EQ. Παίρνετε επίσης τρεις προκαθορισμένες ζώνες EQ: JLab Signature, Balanced ή Bass Boost. Μια τέταρτη επιλογή EQ σάς επιτρέπει να καλέσετε τη δική σας προσαρμοσμένη καμπύλη EQ.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να εναλλάσσετε εύκολα τις λειτουργίες ANC και Be Aware, τις οποίες θα εξετάσουμε αργότερα στην αναθεώρηση. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το υλικολογισμικό των ακουστικών σας μέσω της εφαρμογής, εάν είναι απαραίτητο.

  Πώς να στείλετε προσκλήσεις για συμβάντα που προσαρμόζονται αυτόματα για ζώνες ώρας

Καλή ποιότητα ήχου, αλλά κρατήστε το EQ εύχρηστο

Jerome Thomas / MakeUseOf

Τα JBuds ANC 3 δεν κάνουν τίποτα φανταχτερό όσον αφορά τη διάταξη του προγράμματος οδήγησης, χρησιμοποιώντας ένα απλό ζευγάρι δυναμικών προγραμμάτων οδήγησης 10 mm. Ο ήχος Bluetooth δεν είναι επίσης κάτι το φανταχτερό, τηρώντας τον βασικό κωδικοποιητή SBC. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι αυτά διαθέτουν Bluetooth πολλαπλών σημείων, επιτρέποντάς σας να συνδέεστε και να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ δύο συσκευών ταυτόχρονα.

Ένα από τα πρώτα κομμάτια που άκουσα, το Mary Timony.Όχι τρίτα», μεταφράστηκε εκπληκτικά καλά σε αυτά τα ακουστικά. Υπήρχε άφθονο χτύπημα στο kick drum και χαμηλό βουητό από το μπάσο, ενώ υψηλότερες συχνότητες όπως τα χτυπήματα με κύμβαλο και τα strums ακουστικής κιθάρας έλαμπαν εξίσου καλά. Υπήρχε μια αίσθηση χώρου που δεν βρίσκω συχνά σε ακουστικά με χαμηλότερη τιμή.

Αυτό, μαζί με μερικά άλλα κομμάτια που είχα ακούσει, μου έδωσε μια γενική καλή εντύπωση αρχικά. Εχοντας πεί αυτό, “Ανακοίνωση για την έξωση” από τους The Bronx είναι ένα τραγούδι με πιο επιθετικό ήχο, και ενώ δεν υπήρχε τίποτα κακό, το JBuds ANC 3 δεν φαινόταν να αποδίδει πλήρως τη γροθιά του τραγουδιού. Άλλαξα από το JLab Signature στην προεπιλογή Bass Boost EQ, και αυτό έδωσε στο τραγούδι περισσότερη παρουσία στο χαμηλό τέλος, επαναφέροντας τη γροθιά σε βάρος του ελαφρώς υπερβολικού μπάσου.

Η ακρόαση podcast ή ηχητικών βιβλίων είναι μια ευχάριστη εμπειρία και στα JBuds, αρκεί να διατηρείτε το EQ εκτός της προεπιλογής Bass Boost. Αυτό έφερε λίγο πολύ χαμηλό τέλος στις φωνές, αλλά οι άλλες λειτουργίες EQ ακούγονταν μια χαρά.

Εκπληκτικά καλό ANC, εκπληκτικά Dodgy μικρόφωνα

Jerome Thomas / MakeUseOf

Πολλά ακουστικά σε χαμηλότερη τιμή διαθέτουν ANC, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν κάνουν τίποτα πραγματικά. Για αυτόν τον σκοπό, εξεπλάγην όταν άνοιξα το ANC στην εφαρμογή JLab και συνειδητοποίησα ότι όλα γύρω μου είχαν γίνει πραγματικά πιο ήσυχα. Δεν ήταν η τεράστια διαφορά που λαμβάνετε από τα καλύτερα ακουστικά με το ANC, αλλά έκανε μια αξιοσημείωτη αλλαγή.

Η λειτουργία Be Aware —συχνά γνωστή ως λειτουργία διαφάνειας— ήταν μια άλλη ιστορία. Λειτουργεί, καθώς σας επιτρέπει να ακούτε πιο εύκολα όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ωστόσο, είναι αφύσικο και σας κάνει να νιώθετε ότι ακούτε μια ολοένα και τόσο μικρή καθυστέρηση μεταξύ του «πραγματικού» ήχου και του ήχου που διοχετεύεται μέσω των προγραμμάτων οδήγησης των ακουστικών.

  Πώς να διορθώσετε την αναζήτηση του Outlook που δεν λειτουργεί

Είναι πιθανό αυτή να ήταν η μονάδα αναθεώρησής μου, αλλά τα ενσωματωμένα μικρόφωνα εδώ φαίνεται να είναι μια εκ των υστέρων σκέψη. Κάνοντας μια δοκιμαστική ηχογράφηση σε εσωτερικό χώρο, με έκπληξη ανακάλυψα ότι τα JBuds μόλις και μετά βίας απαθανάτισαν τη φωνή μου. Φέρνοντάς τα έξω μια μέρα με αέρα, πολλά από τα λόγια μου ήταν σχεδόν άκουστα.

Αυτά δεν είναι τα ακουστικά που πρέπει να αγοράσετε για κάποιον που κάνει κλήσεις όλη μέρα.

Σημαντική χωρητικότητα μπαταρίας και νέα φόρτιση

Jerome Thomas / MakeUseOf

Αν και δεν είναι η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχουμε δει, ακόμη και σε οικονομικά ασύρματα ακουστικά, τα JBuds ANC3 έχουν σταθερή διάρκεια μπαταρίας. Τα ακουστικά προσφέρουν πάνω από εννέα ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση και η θήκη θα τα φορτίσει πλήρως σχεδόν άλλες τέσσερις φορές για συνολικό χρόνο αναπαραγωγής έως και 42 ώρες.

Όταν είστε έτοιμοι να τα φορτίσετε ξανά, τα ακουστικά φορτίζονται στη θήκη σε περίπου μιάμιση ώρα. Εν τω μεταξύ, η θήκη χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να φορτιστεί χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο καλώδιο USB-C.

Το ενσωματωμένο καλώδιο μπορεί να μην είναι το εύχρηστο χαρακτηριστικό που φαίνεται να είναι. Με την τυπική θύρα USB-C στις περισσότερες περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζεστε είναι η μία άκρη ενός καλωδίου. Με αυτό το σύντομο, ενσωματωμένο καλώδιο USB-C, πρέπει να βρείτε μια επαρκή θύρα USB-C. Εάν πρέπει να φορτίσετε από οποιονδήποτε άλλο τύπο θύρας, θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα.

Πρέπει να αγοράσετε το JLab JBuds ANC 3;

Η ηχητική υπογραφή του JLab JBuds ANC 3 σίγουρα δεν θα το κόψει για τους ηχοφίλους, αλλά είναι ένα διασκεδαστικό σετ ακουστικών για ακρόαση. Το γεγονός ότι το ANC είναι τόσο καλό όσο είναι σε αυτήν την τιμή είναι λίγο γελοίο. Αυτή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 42 ωρών δεν πρέπει να εκπτωθεί επίσης.

Από την άλλη, δεν είναι όλα υπέροχα. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα φαίνονται σχεδόν άχρηστα για κλήσεις, η διαφανής λειτουργία Be Aware ενισχύει τα πάντα με άβολο τρόπο και ότι το καλώδιο USB-C που είναι ενσωματωμένο στη θήκη δεν είναι η τέλεια λύση. Θα μπορούσατε επίσης να δείξετε τα χειριστήρια αφής iffy, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε.

Ακόμη και με αυτά τα μειονεκτήματα, τα JBuds ANC 3 είναι ακουστικά σταθερού προϋπολογισμού και, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συσκευάζουν σε αρκετά χαμηλή τιμή, είναι μια αγορά που δεν είναι πιθανό να μετανιώσετε.

JLab Jbuds ANC 3

Τα JLab JBuds ANC 3 είναι μια ευκαιρία για ασύρματα ακουστικά, παρέχοντάς σας εκπληκτικά καλό ήχο, ωραία εφαρμογή και ακόμη και χρήσιμη ακύρωση θορύβου. Απλώς μην τα αγοράσετε εάν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε κυρίως για λήψη και πραγματοποίηση κλήσεων.