Τα καλύτερα gaming ακουστικά του 2024

Αν είστε gamer, θα ξέρετε ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το παιχνίδι σας είναι με ένα ποιοτικό ζευγάρι ακουστικά. Με πολλές επιλογές για να διαλέξετε, μπορείτε να απολαύσετε ασύρματο (ή ενσύρματο) παιχνίδι ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας. Είτε αναζητάτε premium ήχο χωρίς καθυστέρηση, ANC, ενσωματωμένα μικρόφωνα για φωνητική συνομιλία, συνδεσιμότητα πολλών συσκευών είτε απλά θέλετε κάτι με το οποίο μπορείτε να παίξετε στις μετακινήσεις σας, υπάρχει ένα τέλειο ζευγάρι ακουστικών gaming για όλους.

Logitech

ο Τα Logitech FITS Earbuds είναι ένα αξιόλογο premium σετ ασύρματων ακουστικών για παίκτες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή πολλαπλών πλατφορμών, συμβατή με PS5, PS4, PC, Mac, Mobile και Switch. Παρέχουν ασύρματη και συνδεσιμότητα Lightspeed και Bluetooth και οι οδηγοί 10 χιλιοστών τους προσφέρουν πλήρη ήχο με άφθονο μπάσο.

Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν την καλύτερη στην κατηγορία τους παθητική ακύρωση θορύβου χάρη στην προσαρμοσμένη εφαρμογή που προσφέρουν οι μύτες τζελ. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Lightform, οι άκρες των ακουστικών θα διαμορφωθούν ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο εσωτερικό των αυτιών σας μέσα στα πρώτα 60 δευτερόλεπτα, αποκλείοντας τον περισσότερο θόρυβο του περιβάλλοντος. Και τα ενσωματωμένα μικρόφωνα διπλής δέσμης τα καθιστούν κατάλληλα και για φωνητική συνομιλία.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας προσφέρει μεγάλες περιόδους gaming, με επτά ώρες που παρέχονται από τα ίδια τα ακουστικά και επιπλέον οκτώ ώρες με τη θήκη φόρτισης. Η εναλλαγή μεταξύ Lightspeed και Bluetooth είναι ωραία και απλή, κάνοντας το παιχνίδι σε διαφορετικές πλατφόρμες παιχνιδάκι. Και το EQ και άλλες ρυθμίσεις ήχου μπορούν να προσαρμοστούν μέσω της εφαρμογής Logitech.

Η Logitech ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ True Wireless Gaming Earbuds

Καλύτερο Συνολικά

180 $ 230 $ Εξοικονομήστε 50 $

Τα True Wireless Gaming Earbuds της Logitech FITS συνδυάζουν κορυφαίο ασύρματο ήχο με προσαρμοσμένη εφαρμογή για μια καθηλωτική εμπειρία ήχου.

Πλεονεκτήματα

  • Ασύρματη σύνδεση Lightspeed
  • Προσφέρει παθητική ακύρωση θορύβου
  • Όσο άνετα στο αυτί μπορούν να είναι τα ακουστικά
  • Πολυπλατφόρμα

Μειονεκτήματα

  • Η ποιότητα του μικροφώνου μπορεί να είναι λίγο ασυνεπής

Παραλία Χελώνας

Ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά gaming που δεν θα σπάσουν τα χρήματα είναι τα Turtle Beach Scout Air True Wireless Earbuds. Σχεδιασμένα με λειτουργία παιχνιδιού που παρέχει 60 χιλιοστά του δευτερολέπτου ανάδρασης χαμηλής καθυστέρησης, αυτά τα ακουστικά Bluetooth μπορούν να χρησιμοποιηθούν για PC, Mac, κινητά και Switch.

Δεν υπάρχει ANC εδώ, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της σχετικά χαμηλής τιμής τους. Ωστόσο, είναι εξοπλισμένα με διπλά μικρόφωνα για φωνητική συνομιλία στο παιχνίδι και υπάρχει μια επιλογή από επιλογές προσαρμογής ήχου που είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Audio Hub. Έχουν βαθμολογία IPX4 για αντοχή στον ιδρώτα και το νερό και παρέχουν 20 ώρες ήχου (πέντε από τα ακουστικά και επιπλέον 15 από τη θήκη φόρτισης).

  The Path to Elegant Responsive Text

Η ποιότητα ήχου είναι αξιοπρεπής για τη ζητούμενη τιμή, αν και δεν είναι στην ίδια κατηγορία με περισσότερες premium επιλογές. Τα χειριστήρια αφής στο αυτί είναι εύκολα στη χρήση και είναι ελαφριά και άνετα στη χρήση. Υπάρχουν πολύ λίγα παράπονα εδώ, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος.

Ασύρματα ακουστικά Turtle Beach Scout Air True

Καλύτερος προϋπολογισμός

Τα Trutle Beach Scout Air True Wireless Earbuds σάς επιτρέπουν να απολαύσετε την ελευθερία του ασύρματου παιχνιδιού χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.

Πλεονεκτήματα

  • Προμηθευτός
  • Αδιάβροχο IPX4
  • Μερικές επιλογές προσαρμογής
  • Γρήγορη φόρτιση

Σειρά χάλυβα

Εάν το τζάμπα σας είναι το gaming για κινητά, τα ακουστικά SteelSeries Tusq In-Ear για κινητά παιχνίδια παρέχουν τη λειτουργικότητα ενός σετ μικροφώνου-ακουστικού gaming σε πιο φορητή μορφή. Ο ελαφρύς σχεδιασμός της ανάρτησης πάνω από το αυτί παρέχει άνεση που διαρκεί και λειτουργικότητα διπλού μικροφώνου, με ενσωματωμένο μικρόφωνο στο καλώδιο και αποσπώμενο μικρόφωνο με μπούμα, που καθιστά εξαιρετικά εύκολο να μιλάτε με την ομάδα σας όταν παίζετε εν κινήσει.

Αυτό το ενσύρματο ακουστικό προσφέρει άνετη χρήση σε πολλές πλατφόρμες χάρη στην υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Επιπλέον, τα προγράμματα οδήγησης δυναμικού σύνθετου ήχου σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε ανώτερο ήχο gaming εν κινήσει, ανεξάρτητα από το περιβάλλον σας. Με τρία σετ ακουστικών σιλικόνης και μια μαλακή υφασμάτινη θήκη μεταφοράς για την ολοκλήρωση αυτού του κιτ, το Tusq Headset προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Ακουστικά τυχερών παιχνιδιών SteelSeries Tusq In-Ear για κινητά

Best Wired

Με ενσωματωμένο μικρόφωνο και αποσπώμενο μικρόφωνο, το SteelSeries Tusq In-Ear Mobile Gaming Headset είναι ο καλύτερος τρόπος για να μιλήσετε με την ομάδα σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Πλεονεκτήματα

  • Προμηθευτός
  • Ευκολία πολλαπλών πλατφορμών
  • Ελαφρύ και άνετο
  • Παρέχει ποιοτικό ήχο gaming
  • Διπλή λειτουργικότητα μικροφώνου

Ήχος EPOS

Με ασύρματη συνδεσιμότητα χαμηλής καθυστέρησης και Bluetooth, τα EPOS GTW 270 Hybrid True Wireless Gaming Earbuds περιλαμβάνουν ένα USB-C aptX dongle για gaming σε πολλές πλατφόρμες και προσφέρουν ήχο χωρίς καθυστέρηση με χαμηλή καθυστέρηση. Η κλειστή ακουστική σχεδίαση φιλτράρει τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος, επιτρέποντάς σας να συγκεντρωθείτε στη δράση.

Τα διπλά μικρόφωνα διασφαλίζουν ότι η ποιότητα του ήχου είναι ωραία και καθαρή για φωνητική συνομιλία, με πολύ μικρή διαρροή ήχου. Το Side Tone ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που το μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο, ώστε να μπορείτε να ακούτε τον εαυτό σας, αλλά κατά τα άλλα, η μείωση του ήχου είναι αρκετά καλή, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ANC εδώ. Μπορείτε να παίξετε έως και πέντε ώρες με αυτά τα μπουμπούκια και να πάρετε επιπλέον 20 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Η αντοχή στο νερό IPX5 σημαίνει ότι αυτά τα ακουστικά θα προστατεύονται από τον ιδρώτα και θα αισθάνονται άνετα να φορούν.

  Πώς να δημιουργήσετε μια αφίσα χρησιμοποιώντας το Microsoft PowerPoint

EPOS GTW 270 Hybrid True Wireless Bluetooth κλειστά ακουστικά gaming ακουστικά

Καλύτερη πολλαπλή πλατφόρμα

135 $ 169 $ Εξοικονομήστε 34 $

Με το dongle χαμηλής καθυστέρησης USB-C aptX, τα EPOS GTW 270 Hybrid True Wireless Gaming Earbuds προσφέρουν κορυφαίο ήχο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Πλεονεκτήματα

  • Συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών
  • Κλειστή ακουστική σχεδίαση για μείωση θορύβου
  • Χαμηλή καθυστέρηση
  • Αδιάβροχο IPX5

ASUS

Μια πιο προσιτή επιλογή για παίκτες που αναζητούν ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, τα ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming Earbuds προσφέρουν άφθονο value for money. Είναι εξοπλισμένα με υβριδικό ANC και παρέχουν ασύρματο χαμηλής καθυστέρησης για μεγαλύτερο συγχρονισμό ήχου. Αυτά τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με PS5, PC, Mac, Switch και φορητές συσκευές και χρησιμοποιούν προγράμματα οδήγησης 10 χιλιοστών για να προσφέρουν καθαρό ήχο με αξιοπρεπή μπάσα.

Προσφέρουν μέγιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας 27 ώρες (πέντε ώρες χωρίς ANC, με 21,5 επιπλέον ώρες από τη θήκη φόρτισης) και υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση. Εάν είστε σε τσιμπήματα, μπορείτε να εξασφαλίσετε 90 λεπτά παιχνιδιού με φόρτιση 15 λεπτών. Μπορούν επίσης να φορτιστούν ασύρματα, κάτι που κερδίζει bonus πόντους για ευκολία. Η αντοχή στο νερό IPX4 σημαίνει ότι οποιαδήποτε ιδιαίτερα τεταμένη εκστρατεία δεν πρέπει να προκαλεί ζημιά από τον ιδρώτα.

Υπάρχει φωτισμός RGB στη θήκη που είναι ωραίος, αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητος. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί, δυστυχώς, αν και τα προφίλ EQ και ήχου μπορούν να είναι μέσω της εφαρμογής Armory Crate. Η ίδια η θήκη είναι λίγο περίεργο στο άνοιγμα, αλλά φαίνεται δροσερή. Και παρόλο που αυτά τα ακουστικά έχουν χαμηλή καθυστέρηση, μάλλον δεν είναι κατάλληλα για ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Ακουστικά ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming Earbuds

Καλύτερη γρήγορη φόρτιση

$90 $100 Εξοικονομήστε $10

Με 27 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας σε προσφορά, τα ακουστικά ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming σας κρατούν βυθισμένους στη δράση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πλεονεκτήματα

  • Διαθέτει ANC
  • Καλή διάρκεια μπαταρίας
  • Συμβατό με ασύρματη φόρτιση

Μειονεκτήματα

  • Η θήκη φόρτισης μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να ανοίξει

FAQ

Ε: Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των κανονικών ακουστικών και των ακουστικών gaming;

Τόσο τα ακουστικά παιχνιδιών όσο και τα κανονικά ακουστικά μπορούν να είναι μια καλή επιλογή για παιχνίδια εν κινήσει ή για ασύρματο παιχνίδι χωρίς την κεφαλή ενός πλήρους ακουστικού gaming.

  Οι 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την οθόνη στούντιο της Apple για το Mac σας

Τα ακουστικά gaming τείνουν να είναι πιο εργονομικά σχεδιασμένα από τα κανονικά ακουστικά, παρέχοντας άνεση μεγαλύτερης διάρκειας. Ενδέχεται επίσης να διαθέτουν μια αποκλειστική Λειτουργία παιχνιδιού για ήχο χαμηλής καθυστέρησης που συγχρονίζεται καλύτερα με το παιχνίδι σας και τα περισσότερα διαθέτουν λειτουργίες Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου (ANC) που παρέχουν μια πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου για παιχνίδια.

Ε: Γιατί ορισμένοι επαγγελματίες παίκτες χρησιμοποιούν ακουστικά αντί για ακουστικά;

Η επιλογή μεταξύ ακουστικών ή ακουστικών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προσωπικές προτιμήσεις και δεν υπάρχει οριστική απάντηση στο γιατί ένας επαγγελματίας παίκτης θα προτιμούσε το ένα έναντι του άλλου. Ωστόσο, καθώς τα ακουστικά δημιουργούν μια πιο άμεση διαδρομή προς τα αυτιά ενός παίκτη, υπάρχει ένα επιχείρημα ότι αυτό δημιουργεί λιγότερες πιθανότητες διαρροής ήχου και λιγότερο παρεμβατικό λευκό θόρυβο. Αυτό μπορεί να είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας για επαγγελματίες παίκτες που βασίζονται στην πλήρη εμβάπτιση στο παιχνίδι τους.

Ε: Τι είναι η ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC);

Η Ενεργή Ακύρωση Θορύβου είναι μια λειτουργία που έχει γίνει διαδεδομένη σε πολλά σύγχρονα ακουστικά και ακουστικά. Χρησιμοποιεί μικρόφωνα για να ακούει ήχους από τα ηχεία των ακουστικών, καθώς και εξωτερικούς ήχους από το περιβάλλον.

Η λειτουργία ANC αναστρέφει τα ηχητικά κύματα από το εσωτερικό και το εξωτερικό των ακουστικών και ακυρώνει τον εξωτερικό θόρυβο εξουδετερώνοντας τα ηχητικά τους κύματα.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα AirPods για παιχνίδια;

Η σύντομη απάντηση είναι ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα AirPods για παιχνίδια. Η μεγαλύτερη απάντηση είναι ότι για να το κάνετε αυτό (ανάλογα με την πλατφόρμα της επιλογής σας) ίσως χρειαστεί να αγοράσετε πρώτα έναν ξεχωριστό προσαρμογέα Bluetooth, καθώς η τρέχουσα γενιά κονσολών παιχνιδιών δεν διαθέτει εγγενή υποστήριξη για Bluetooth.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλοί αξιοπρεπείς προσαρμογείς Bluetooth για να διαλέξετε και η αγορά τους είναι σχετικά φθηνή. Με τον προσαρμογέα συνδεδεμένο στην κονσόλα σας, θα πρέπει να είναι απλό να συνδυάσετε τα AirPods σας με την κονσόλα προτού να είστε έτοιμοι για rock and roll.

Για το gameplay υπολογιστή, θα πρέπει να μπορείτε απλώς να αντιστοιχίσετε τα AirPods σας με τη σύνδεση Bluetooth του υπολογιστή σας.