Πώς να ακυρώσετε το προπληρωμένο πρόγραμμα ATT

Η ATT (AT&T) προσφέρει στους πελάτες μια ποικιλία από προπληρωμένα προγράμματα, περιορισμένα και απεριόριστα και φιλικά προς τον προϋπολογισμό. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν συχνά το απεριόριστο πρόγραμμα επειδή συνοδεύεται από απεριόριστα δεδομένα, μηνύματα, κλήσεις και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα κοστίζει μόλις 50 $/μήνα με την αυτόματη πληρωμή. Εάν θέλετε να διακόψετε τη λειτουργία ATT και θέλετε να ακυρώσετε τον προπληρωμένο λογαριασμό ATT, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Θα σας βοηθήσουμε να μάθετε για τα προπληρωμένα προγράμματα ATT και την προπληρωμένη αυτόματη πληρωμή ATT και επίσης θα σας καθοδηγήσουμε πώς να ακυρώσετε το προπληρωμένο πρόγραμμα ATT με διαδικασίες βήμα προς βήμα.

Πώς να ακυρώσετε το προπληρωμένο πρόγραμμα ATT

Μπορείτε να ακυρώσετε το προπληρωμένο πρόγραμμα ATT απενεργοποιώντας την AutoPay και ακυρώνοντας υπηρεσίες τρίτων από τον επίσημο ιστότοπο της ATT. Διαβάστε μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν το ίδιο σε βάθος χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Μπορείτε να αλλάξετε ένα προπληρωμένο πρόγραμμα ATT;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε το προπληρωμένο πρόγραμμα ATT όποτε θέλετε. Ωστόσο, συνιστάται από την ATT να αλλάξετε το πρόγραμμα προπληρωμής την ημέρα πριν από τη λήξη του. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάσετε καμία από τις υπηρεσίες του τρέχοντος τρέχοντος σχεδίου σας.

  Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένα πρότυπα για οποιαδήποτε εφαρμογή παραγωγικότητας iWork στο iCloud

Μπορείτε να ακυρώσετε ένα προπληρωμένο πρόγραμμα ATT όποτε θέλετε;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε το προπληρωμένο πρόγραμμα ATT όποτε θέλετε. Είναι επιλογή σου. Εάν δεν σας αρέσει η υπηρεσία και αποφασίσετε να διακόψετε το ATT, μπορείτε να εξαντλήσετε το υπόλοιπο από τον λογαριασμό σας ATT. Το ATT θα τερματίσει αυτόματα την υπηρεσία προπληρωμένου προγράμματος μετά από 60 ημέρες λήξης του υπολοίπου.

Πότε πρέπει να ακυρώσετε ένα προπληρωμένο πρόγραμμα ATT;

Θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακυρώσετε το προπληρωμένο πρόγραμμα ATT την ημέρα πριν από τη λήξη του προγράμματός σας. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα λάβετε καμία χρέωση ακύρωσης και όλες οι υπηρεσίες στο σχέδιό σας δεν θα πάνε χαμένες. Εάν έχετε ένα μηνιαίο πρόγραμμα και θέλετε να ακυρώσετε τον προπληρωμένο λογαριασμό ATT στο μεταξύ, το υπόλοιπο που απομένει στον λογαριασμό σας δεν θα επιστραφεί σύμφωνα με την πολιτική του ATT. Επομένως, είναι προτιμότερο να ακυρώσετε το προπληρωμένο πρόγραμμα ATT στο τέλος του μήνα, ξεκινώντας με την κατάργηση του AutoPay από τον λογαριασμό σας στο ATT και την ακύρωση τυχόν συνδρομών υπηρεσιών τρίτων.

Πώς να ακυρώσετε ένα προπληρωμένο πρόγραμμα ATT;

Το ATT τερματίζει αυτόματα την υπηρεσία του λογαριασμού ATT που δεν έχει υπόλοιπο για περισσότερες από 60 ημέρες. Επομένως, για να ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία, θα πρέπει πρώτα να ακυρώσετε όλες τις συνδρομές τρίτων. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την αυτόματη πληρωμή στον λογαριασμό σας ATT. Και αν εξαντλήσετε το υπόλοιπο του λογαριασμού ATT, η προπληρωμένη υπηρεσία ATT θα τερματιστεί μετά από 60 ημέρες. Ακολουθούν τα βήματα για να μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προπληρωμένη αυτόματη πληρωμή ATT:

1. Επισκεφθείτε την οθόνη σύνδεσης ATT στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε το User ID και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Sign in.

3. Στην αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο Manage AutoPay.

  Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στο Outlook

4. Κάντε κλικ στο Τέλος αυτόματης πληρωμής.

5. Ακολουθήστε την οθόνη οδηγίες για να καταργήσετε την αυτόματη πληρωμή.

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων μετά την ακύρωση ενός προπληρωμένου προγράμματος ATT;

Όχι, δεν θα λάβετε επιστροφές χρημάτων για την ακύρωση ενός προπληρωμένου προγράμματος ATT. Εάν έχουν μείνει λογαριασμοί στο λογαριασμό σας, πρέπει να τους πληρώσετε πριν ακυρώσετε. Εάν ακυρώσετε το τρέχον πρόγραμμά σας στο μεταξύ, αυτό μπορεί να σας κοστίσει χρεώσεις ακύρωσης. Όταν ακυρώνετε το πρόγραμμα, βεβαιωθείτε ότι είναι η τελευταία ημέρα του τρέχοντος προπληρωμένου προγράμματος.

Πώς να ακυρώσετε έναν προπληρωμένο λογαριασμό ATT;

Για να ακυρώσετε έναν προπληρωμένο λογαριασμό ATT, πρέπει να απενεργοποιήσετε την προπληρωμένη αυτόματη πληρωμή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης του προπληρωμένου προγράμματος ATT:

1. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας από την οθόνη σύνδεσης ATT.

2. Κάντε κλικ στην εναλλαγή AutoPay στην αρχική σελίδα για να την απενεργοποιήσετε.

3. Ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη και προχωρήστε στην απενεργοποίηση της αυτόματης πληρωμής στον λογαριασμό σας ATT.

Μόλις απενεργοποιήσετε την προπληρωμένη αυτόματη πληρωμή ATT, δεν θα χρεώνεστε πλέον μηνιαία. Εάν δεν πραγματοποιήσετε πληρωμές όταν λήξει το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, μετά από 60 ημέρες, ο προπληρωμένος λογαριασμός σας ATT θα τερματιστεί αυτόματα.

Πώς να αναστείλετε την προπληρωμένη υπηρεσία ATT;

Μπορείτε να αναστείλετε την προπληρωμένη υπηρεσία ATT όταν δεν τη χρησιμοποιείτε πολύ συχνά ή η συσκευή σας κλαπεί ή χαθεί. Για να αναστείλετε την προπληρωμένη υπηρεσία ATT, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης προπληρωμένου λογαριασμού ATT.

2. Εισαγάγετε τον 10ψήφιο αριθμό ασύρματου δικτύου και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

3. Κάντε κλικ στο My Device από την αρχική σελίδα.

4. Κάντε κλικ στην Αναφορά χαμένης ή κλεμμένης συσκευής.

5. Τώρα, ακολουθήστε τις επερχόμενες οδηγίες για να αναστείλετε την υπηρεσία.

  Πώς να δείτε μπλοκαρισμένα μηνύματα στο iPhone

Τι είναι το ATT Prepaid Autopay και μπορείτε να το ακυρώσετε;

Η προπληρωμένη αυτόματη πληρωμή ATT είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν αυτόματα τους μηνιαίους λογαριασμούς τους χρησιμοποιώντας τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής. Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα προπληρωμένης αυτόματης πληρωμής ATT, θα λάβετε έκπτωση στο τρέχον πρόγραμμά σας. Το AutoPay σάς επιτρέπει να πληρώνετε όλους τους λογαριασμούς και τις συνδρομές σας από την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που έχετε επιλέξει.

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη πληρωμή όποτε θέλετε, αλλά θα ήταν σωστό να την ακυρώσετε την ημέρα που λήγει το σχέδιό σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα λάβετε καμία χρέωση ακύρωσης και οι υπηρεσίες στο τρέχον προπληρωμένο σας πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθούν πλήρως.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ένα προπληρωμένο τηλέφωνο ATT;

Ναι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε ένα προπληρωμένο τηλέφωνο ATT. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το προπληρωμένο τηλέφωνο ATT επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση πελατών του ATT ή πραγματοποιώντας είσοδο στον λογαριασμό σας ATT από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή myAT&T. Η απενεργοποίηση μπορεί να πάρει πίσω το αχρησιμοποίητο υπόλοιπό σας, εάν προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κάρτα Sim ATT Online;

Για να απενεργοποιήσετε την κάρτα sim ATT στο διαδίκτυο, πρέπει να απενεργοποιήσετε την αυτόματη πληρωμή. Και για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ATT χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας στην οθόνη σύνδεσης ATT.

2. Κάντε κλικ στο Manage AutoPay από την αρχική σελίδα του λογαριασμού σας.

3. Κάντε κλικ στο End AutoPay και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη που εμφανίζονται στα ακόλουθα παράθυρα για να τερματίσετε την AutoPay.

Μόλις τελειώσετε, η κάρτα SIM θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 60 ημέρες.

Μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας ATT Online;

Ναι, μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας ATT online. Για να κλείσετε τον λογαριασμό σας ATT, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας επισκεπτόμενοι τον Επίσημο ιστότοπο του ATT. Διαγράψτε όλους τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας, καταργήστε τις συνδρομές τρίτων και απενεργοποιήστε την αυτόματη πληρωμή εάν είναι ενεργοποιημένη. Μετά από αυτό, εάν δεν πραγματοποιήσετε πληρωμές στον ιστότοπο, ο λογαριασμός σας θα κλείσει αυτόματα σε 60 ημέρες.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε στην καθοδήγηση πώς να ακυρώσετε προπληρωμένα προγράμματα ATT και σας βοήθησε να μάθετε περισσότερα. Ενημερώστε μας την εμπειρία σας από την ανάγνωση αυτού του άρθρου και εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.