Πώς να βρείτε και να εγκαταστήσετε συντομεύσεις τρίτων σε iPhone και iPad

Η εφαρμογή Συντομεύσεις σε iPhone και iPad είναι ιδανική για τη δημιουργία απλών και πολύπλοκων αυτοματισμών. Ωστόσο, εάν δεν αισθάνεστε άνετα να φτιάξετε τις δικές σας, υπάρχουν ορισμένες προσαρμοσμένες συντομεύσεις τρίτων που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Φανταστικές συντομεύσεις και πού να τις βρείτε

Μόλις βρείτε μια συντόμευση που σας αρέσει, για να την εγκαταστήσετε στο iPhone ή το iPad σας απαιτούνται μόνο δύο πατήματα. Υπάρχουν πολλές κοινότητες συντομεύσεων και πόροι στο διαδίκτυο. Παρακάτω είναι μερικές από τις αγαπημένες μας πηγές συντομεύσεων:

  Πώς να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone X

r/Συντομεύσεις: Αυτό το subreddit είναι η μεγαλύτερη κοινότητα συντομεύσεων στο διαδίκτυο (πάνω από 175.000 μέλη). Θα βρείτε καταπληκτικές συντομεύσεις, συζητήσεις και υποστήριξη για να δημιουργήσετε τις δικές σας.
Αρχείο συντομεύσεων MacStories: Γνωστό για εύχρηστες συντομεύσεις που εκτελούν σύνθετες εργασίες. Θα βρείτε περισσότερα από 200 εδώ.
Κατάλογος συντομεύσεων του Matthew Cassinelli: Ο Cassinelli εργάστηκε κάποτε για την εφαρμογή Workflow, την οποία εξαγόρασε η Apple και στη συνέχεια μετατράπηκε στην εφαρμογή Shortcuts. Έτσι, γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα για τις συντομεύσεις και υπάρχουν πάνω από 300 σε αυτήν τη βιβλιοθήκη.
Συλλογή συντομεύσεων: Ένα από τα μεγαλύτερα αποθετήρια συντομεύσεων, περιλαμβάνει σωστές περιγραφές, βήματα και συνδέσμους λήψης. Οι συντομεύσεις ταξινομούνται επίσης κατά κατηγορία, επομένως είναι εύκολο να βρείτε αυτό που θέλετε.
RoutineHub: Αυτή η κοινότητα συντομεύσεων είναι νεότερη, αλλά συνεχίζει να αναπτύσσεται με συνέπεια. Μας αρέσει ιδιαίτερα η ενότητα συντομεύσεων των τάσεων.

  Πώς να καθορίσετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή ανά τραγούδι στο iTunes

Πώς να ενεργοποιήσετε τις μη αξιόπιστες συντομεύσεις σε iPhone και iPad

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την εγκατάσταση συντομεύσεων τρίτων, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Μη αξιόπιστες συντομεύσεις. Από προεπιλογή, οι συντομεύσεις που λαμβάνονται από τον Ιστό αποκλείονται επειδή δεν έχουν επαληθευτεί από την Apple.

Για να ενεργοποιήσετε τις Μη αξιόπιστες συντομεύσεις, πατήστε «Ρυθμίσεις» στο iPhone ή το iPad σας.

Παρακέντηση

Στη συνέχεια, πατήστε «Συντομεύσεις».

Παρακέντηση

Ενεργοποιήστε την επιλογή “Μη αξιόπιστες συντομεύσεις”.

Ενεργοποίηση

Πατήστε «Να επιτρέπεται» στο αναδυόμενο μήνυμα.

Παρακέντηση

Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας για να επαληθεύσετε ότι σας ανήκει αυτό το τηλέφωνο ή το tablet.

  Καλύτεροι ανιχνευτές πακέτων και αναλυτές δικτύου

Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε συντομεύσεις τρίτων στο iPhone και το iPad σας.

Πώς να εγκαταστήσετε συντομεύσεις τρίτων σε iPhone και iPad

Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια συντόμευση τρίτου κατασκευαστή με μερικά μόνο αγγίγματα. Σε αυτό το παράδειγμα, θα εγκαταστήσουμε μια συντόμευση από το Συλλογή συντομεύσεων.

Ανοίξτε τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησης στο iPhone ή το iPad σας.

Στη συνέχεια, πατήστε τη συντόμευση που θέλετε να κατεβάσετε.

Πατήστε “Λήψη συντόμευσης”.

Παρακέντηση

Αυτό ανοίγει τη συντόμευση στην εφαρμογή Συντομεύσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και, στη συνέχεια, πατήστε «Προσθήκη μη αξιόπιστης συντόμευσης».

Παρακέντηση

Τώρα, μεταβείτε στην καρτέλα “Οι συντομεύσεις μου”. Θα δείτε τη νέα σας συντόμευση στην κορυφή της λίστας. πατήστε το για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Αφού κάνετε λήψη περισσότερων συντομεύσεων, μπορείτε να τις οργανώσετε σε διαφορετικούς φακέλους. Αυτό θα διευκολύνει επίσης την εκκίνησή τους από ένα γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης iPhone.