Πώς να βρείτε το χαμένο σας τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το Lookout

Χάσατε το smartphone ή το tablet σας ή σας έχουν κλέψει τη συσκευή; Χάρη στην εφαρμογή παρακολούθησης Lookout, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε το τηλέφωνό σας μέσω του προγράμματος περιήγησής σας, κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας στο Lookout. Και το τηλέφωνό σας θα χτυπά καθώς το εντοπίζετε και το κάνετε ping. Αν δεν ξέρετε πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το Lookout, διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Lookout.com find my phone και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Lookout για Android και Google. Θα μάθετε επίσης γιατί ονομάζεται εφαρμογή παρακολούθησης Lookout. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να βρείτε το χαμένο σας τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το Lookout

Μπορείτε να βρείτε το χαμένο σας τηλέφωνο χρησιμοποιώντας το Lookout.com find my phone από την ενότητα Οι συσκευές μου στον ιστότοπο Lookout. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Τι είναι το Lookout App;

Το Lookout είναι μια πλήρης εφαρμογή ασφάλειας και προστασίας από ιούς για κινητά που προστατεύει τη συσκευή, τα δεδομένα και την ταυτότητά σας. Η εφαρμογή είναι συμβατή με Android, iOS και Kindle. Παρόλο που η εφαρμογή Lookout είναι δωρεάν στη χρήση, έχει ορισμένες δυνατότητες που απαιτούν premium συνδρομή για πρόσβαση σε αυτές. Οι βασικές δυνατότητες αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνουν έναν ανιχνευτή ιών, ανίχνευση ρίζας του τηλεφώνου σας, προστασία από ιούς και παρακολούθηση τοποθεσίας της συσκευής. Οι λειτουργίες Premium περιλαμβάνουν όλες τις βασικές λειτουργίες καθώς και ειδοποιήσεις κλοπής, αναφορές παραβίασης, ασφαλές Wi-Fi, ασφαλή περιήγηση, σύμβουλο απορρήτου και κλείδωμα και διαγραφή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Φύλλα Google IF

Τι είναι το Lookout for Work;

Το Lookout for Work απευθύνεται σε επαγγελματίες χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Lookout for work. Αυτή η εφαρμογή παρέχει πλήρη προστασία στην κινητή συσκευή σας όπως η εφαρμογή Lookout. Διατηρεί τη συσκευή σας ασφαλή από απειλές και παραβιάσεις. Το Lookout.com βρείτε το τηλέφωνό μου για εργασία θα σαρώνει συνεχώς για ιούς ή απειλές. Εάν εντοπιστούν απειλές, ειδοποιεί εσάς και τη διοίκηση της εταιρείας σας.

Πώς μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το Lookout;

Η εύρεση ενός τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το Lookout είναι εύκολη. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα στο Lookout.com βρείτε τη διαδικασία του τηλεφώνου μου:

Σημείωση: Για να βρείτε μια συσκευή, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και να έχει σύνδεση δικτύου.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης λογαριασμού Lookout στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή LOCATE MY DEVICE από την ενότητα My Devices για να εντοπίσετε τη συνδεδεμένη συσκευή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Lookout για να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας εάν είναι απενεργοποιημένο;

Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Lookout για να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας εάν είναι απενεργοποιημένο. Το τηλέφωνό σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και να έχει σύνδεση δικτύου για να το εντοπίσετε. Ακόμα κι αν η συσκευή σας βρίσκεται σε λειτουργία πτήσης, δεν θα μπορείτε να την παρακολουθείτε. Μπορείτε να ελέγξετε για την προηγούμενη θέση της συσκευής σας. Για να ανακτήσει μια τοποθεσία, το Lookout χρησιμοποιεί GPS. Αλλά το δίκτυο θα αποκλειστεί εάν η συσκευή σας είναι απενεργοποιημένη ή σε λειτουργία πτήσης. Επομένως, το Lookout δεν θα μπορεί να εντοπίσει την τοποθεσία σας όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη.

  Πώς να διορθώσετε καμία συσκευή εξόδου ήχου μετά την ενημέρωση του παραθύρου 10 1809

Μπορεί το Lookout να χρησιμοποιηθεί ως εφαρμογή παρακολούθησης για το τηλέφωνό σας;

Ναι, το Lookout μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εφαρμογή παρακολούθησης για το τηλέφωνό σας. Καθώς το Lookout εντοπίζει τη νέα θέση της συσκευής σας, αφαιρεί αυτόματα την προηγούμενη θέση. Από το ιστορικό τοποθεσίας, μπορείτε να παρακολουθείτε την τρέχουσα τοποθεσία του τηλεφώνου σας.

Είναι το Lookout 100% ακριβές;

Ναι, το Lookout είναι 100% ακριβές και αξιόπιστο. Δίνει τις ακριβείς συντεταγμένες της συσκευής σας. Επίσης, χρησιμοποιεί τεχνολογία GPS για να ανακτήσει την τοποθεσία της συσκευής σας. Σαρώνει για τυχόν ιούς και κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας και μπορεί επίσης να παρακολουθεί τη συσκευή σας. Η αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής Lookout παρέχει πολύ περισσότερες δυνατότητες, όπως εντοπισμό απειλών και παραβίασης στον ιστό του Lookout.com find my phone. Επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων στον αποθηκευτικό χώρο του cloud και παρέχει μια λειτουργία κλειδώματος και διαγραφής.

Πώς δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας χρησιμοποιώντας το Lookout;

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας χρησιμοποιώντας το Lookout ακολουθώντας αυτά τα βήματα τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS:

Σημείωση: Κάντε αναβάθμιση στην έκδοση premium για να ενεργοποιήσετε την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Lookout.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Πατήστε στο Backup για να ανοίξετε το εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πραγματικό χειριστήριο GameCube ή Wiimote στο Dolphin

4. Πατήστε στο Back Up Now για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής σας.

Τι είναι το Lookout Mobile Security στο Android;

Το Lookout Mobile Security είναι μια εφαρμογή που προστατεύει τη συσκευή και τα προσωπικά σας στοιχεία από απειλές και παραβιάσεις. Το Lookout για Android είναι διαθέσιμο για λήψη δωρεάν στο Play Store. Το Lookout προσφέρει βασικές λειτουργίες όπως σαρωτής ιών, ανίχνευση ρίζας συσκευής και ανίχνευση απειλών και εντοπίζει τη συσκευή εάν αναβαθμιστεί σε premium. Παρέχει περισσότερες δυνατότητες, όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, κλειδώματα και διαγραφή δεδομένων σε περίπτωση απώλειας της συσκευής, ασφαλές Wi-Fi, ειδοποίηση κλοπής και αναφορά παραβίασης. Το Lookout.com find my phone είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες λειτουργίες σε αυτήν την εφαρμογή.

Σε τι διαφέρει το Google Lookout από την Κανονική εφαρμογή;

Το Lookout for Google είναι μια εφαρμογή βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τα άτομα με απώλεια όρασης να εξερευνήσουν τον κόσμο. Επιτρέπει στους χρήστες του να σαρώνουν κείμενο, εικόνες, έγγραφα και νομίσματα και να το περιγράφουν. Ανοίγετε την εφαρμογή, στρέφετε την κάμερα στο αντικείμενο και κάνετε μπουμ, η περιγραφή σας είναι έτοιμη. Το Google Lookout είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Ενώ από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή Lookout έχει κατασκευαστεί για να παρέχει ασφάλεια σε κινητές συσκευές με λειτουργίες όπως σαρωτής ιών, σαρωτής απειλών, εντοπισμός της συσκευής μου και πολλά άλλα. Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium για να χρησιμοποιήσετε επιπλέον λειτουργίες όπως ασφαλές Wi-Fi και Backup.

Μπορεί να απεγκατασταθεί η εφαρμογή Lookout;

Ναι, η εφαρμογή Lookout μπορεί να απεγκατασταθεί από τη συσκευή σας. Είναι το ίδιο με την απεγκατάσταση οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής στη συσκευή σας Android ή iOS. Είναι μια αρκετά χρήσιμη εφαρμογή. Σε περίπτωση που χάσετε το τηλέφωνό σας ή κλαπεί το τηλέφωνό σας, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο του Lookout για να βρείτε τη συσκευή σας. Η απεγκατάσταση της εφαρμογής δεν θα διαγράψει τον λογαριασμό σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να διδάξετε πώς να βρίσκετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το Lookout.com find my phone και επίσης να σας έδωσε πληροφορίες σχετικά με το Lookout για Google και Android. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.