Δείτε πώς να το παρακολουθήσετε και τι περιμένουμε

Βασικά Takeaways

  • Η εκδήλωση WWDC 2024 της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου.
  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κεντρική ομιλία ζωντανά στο κανάλι της Apple στο YouTube, στον ιστότοπο της Apple ή στην εφαρμογή Apple TV.
  • Αναμένουμε τις επόμενες σημαντικές επαναλήψεις iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS και visionOS στην εκδήλωση.

Περιμέναμε η Apple να ανακοινώσει τα OLED iPad Pros τον Μάρτιο του 2024, αλλά η εταιρεία μας εξέπληξε αποκαλύπτοντας τις ημερομηνίες για την ετήσια εκδήλωση WWDC 2024. Εδώ είναι όλα όσα αποκάλυψε η Apple για το WWDC 2024 και τι περιμένουμε από αυτό.

Πότε είναι το WWDC 2024 και ποιοι μπορούν να το παρακολουθήσουν;

Σε μια Ανάρτηση Apple Newsroomη εταιρεία αποκάλυψε ότι θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση WWDC από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου 2024. Η κύρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου, ακολουθούμενη από μια προσωπική εμπειρία για τους προγραμματιστές να συναντηθούν με την ομάδα της Apple και να συμμετάσχουν σε ειδικές δραστηριότητες.

  Τι είναι καλύτερο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου;

Εκτός από προγραμματιστές, η Apple θα προσκαλέσει επίσης πενήντα διακεκριμένους νικητές του Swift Student Challenge (2024) για μια τριήμερη εμπειρία. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτημα στο Σελίδα ειδικής εκδήλωσης WWDC 2024 της Apple εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, με την προϋπόθεση ότι είστε μέλος μιας από αυτές τις ομάδες:

  • Τρέχοντα μέλη του προγράμματος προγραμματιστών Apple ή του προγράμματος Apple Developer Enterprise
  • Απόφοιτοι του Apple Entrepreneur Camp
  • Νικητές του Swift Student Challenge (2022-2024)

Πότε και πώς να παρακολουθήσετε το WWDC 2024 στο διαδίκτυο

John Gress Media Inc/Shutterstock

Αν είστε όπως οι περισσότεροι από εμάς, θα θέλατε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση WWDC της Apple από την άνεση του σπιτιού σας. Αν και η Apple δεν έχει κοινοποιήσει ακόμη επίσημες λεπτομέρειες, θα πρέπει να μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την κεντρική ομιλία του WWDC Το κανάλι της Apple στο YouTube στις 10 Ιουνίου στις 10 π.μ. PT, εάν τα προηγούμενα έτη είναι οποιοσδήποτε δείκτης.

  Java gRPC από το μηδέν

Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να παρακολουθείτε την κεντρική εκδήλωση Ο ιστότοπος της Apple ή μέσω του Εφαρμογή Apple TV εάν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές.

Τι περιμένουμε στην εκδήλωση WWDC 2024 της Apple

Το WWDC της Apple ήταν ιστορικά μια εκδήλωση εστιασμένη στο λογισμικό με ανακοινώσεις-έκπληξη υλικού κάθε τόσο. Για παράδειγμα, η Apple ανακοίνωσε πολλά προϊόντα στο WWDC 2023, συμπεριλαμβανομένου του ακουστικού Vision Pro που εξετάσαμε τον Φεβρουάριο του 2024.

Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, η κεντρική ομιλία της Apple στο WWDC εστιάζει στις επόμενες σημαντικές επαναλήψεις των iOS, iPadOS, macOS, watchOS και tvOS. Με το Vision Pro τώρα διαθέσιμο, μπορείτε επίσης να περιμένετε την επόμενη επανάληψη του visionOS σε αυτήν την εκδήλωση. Άλλωστε, η Apple δήλωσε τα εξής στην ανάρτησή της στο blog:

  Πώς να παραγγείλετε παράδοση φαγητού από εστιατόρια στο Διαδίκτυο

Το WWDC24 θα αναδείξει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS και visionOS.

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον για μένα είναι πώς ο Greg Joswiak, ο ανώτερος αντιπρόεδρος του Worldwide Marketing της Apple ανακοίνωσε την εκδήλωση στο X (πρώην Twitter). Γρήγορα παρατήρησα πώς έγραψε κεφαλαία τις λέξεις «Απολύτως απίστευτο».

Μήπως αυτό σημαίνει ότι η τεχνητή νοημοσύνη (τεχνητή νοημοσύνη) θα ήταν το κύριο επίκεντρο σε αυτήν την εκδήλωση; Θα ήθελα να το ελπίζω, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να είστε ενθουσιασμένοι με το WWDC 2024. Εάν είστε χρήστης iPhone, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι έχει να προσφέρει το iOS 18. Ή αν έχετε Mac, μπορείτε να ανυπομονείτε να δείτε τι θα ακολουθήσει για το macOS. Και ποιος ξέρει; Η Apple μπορεί ακόμη και να μας εκπλήξει με νέο υλικό. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!