Χρησιμοποιήστε τη σελίδα νέας καρτέλας ως πίνακα εργαλείων για υπηρεσίες διαχείρισης εργασιών

Ένα δαχτυλίδι για να τα κυβερνά όλα, ένα δαχτυλίδι για να τα βρει, ένα δαχτυλίδι για να τα φέρει όλα και στη σελίδα Νέα καρτέλα, οργανώστε τα με τάξη. Η εφαρμογή Taco είναι μια μικρή υπηρεσία που λειτουργεί μέσω μιας επέκτασης Chrome και είναι πράγματι κάτι σαν το One Ring μόνο για εφαρμογές και υπηρεσίες διαχείρισης εργασιών. Σας επιτρέπει να συνδέσετε περισσότερες από 30 λίστες υποχρεώσεων και υπηρεσίες διαχείρισης εργασιών και παρουσιάζει όλες τις επερχόμενες εργασίες από αυτές στη σελίδα Νέα καρτέλα. Οι εργασίες μπορούν να οργανωθούν στη σελίδα σε πράγματα που πρόκειται να γίνουν αργότερα και σε πράγματα που πρόκειται να γίνουν στη συνέχεια. Περιττό να πούμε ότι η προεπιλεγμένη σελίδα Νέας καρτέλας έχει αντικατασταθεί με μια νέα, αλλά εξακολουθεί να συνδέεται με τους ιστότοπους που επισκέπτεστε συχνά (την ταχεία κλήση) στο κάτω μέρος της σελίδας, μπορείτε να εκτυπώσετε τη λίστα εργασιών και να τους στείλετε email. Οι υποστηριζόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν Asana, Jira, Basecamp, Github, Evernote, Gmail και άλλα.

  Προσδιορίστε τη μουσική που παίζει στην επιφάνεια εργασίας ή σε μια κοντινή συσκευή

Η νέα καρτέλα Taco είναι αρκετά απλή. Όταν συνδέετε τις υπηρεσίες, οι εργασίες που έχετε ήδη προσθέσει σε αυτές εμφανίζονται στη στήλη στα αριστερά στην ενότητα “Για αργότερα” και μπορείτε να τις μεταφέρετε και να τις αποθέσετε στην ενότητα “Επόμενο”. Υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης που σας επιτρέπει να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη εργασία και κουμπιά επάνω δεξιά για ανανέωση των εργασιών, εναλλαγή κρυφών εργασιών, εκτύπωση σε PDF, αποστολή email και πρόσβαση στις ρυθμίσεις της επέκτασης. Μπορείτε να επισημάνετε μια εργασία ως ολοκληρωμένη και να γίνει “κρυφή” εργασία.

Για να συνδέσετε μια υπηρεσία, κάντε κλικ στο εικονίδιο του κλειδιού στο επάνω μέρος και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με όλες τις υποστηριζόμενες υπηρεσίες. Επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε να συνδεθείτε και θα σας δοθούν οδηγίες για το πώς να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες εργασίες από κάθε μία, καθώς τις προσθέτετε.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το GPS στο τηλέφωνό σας

Οι ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν επίσης να διαχειριστείτε το Θέμα της σελίδας της νέας καρτέλας, να ενεργοποιήσετε μια ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας αποστέλλεται καθημερινά εάν δεν έχετε επισκεφτεί το Taco (αυτό είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή) και να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας Taco. Θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Taco για να τον χρησιμοποιήσετε, αλλά είναι δωρεάν. Ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο της υπηρεσίας όταν συνδέετε άλλες υπηρεσίες, αλλάζετε το θέμα και διαχειρίζεστε την ειδοποίηση μέσω email.

Συνολικά, το Taco είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Νέα καρτέλα και πρέπει να δώσω τα εύσημα στους προγραμματιστές που δεν σκότωσαν την ταχεία κλήση στη διαδικασία, καθώς οι περισσότερες επεκτάσεις τροποποίησης σελίδων νέας καρτέλας είναι επιρρεπείς στο να κάνουν. Η μόνη κριτική που έχω για αυτήν την επέκταση είναι ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτώσει όταν ανοίγετε μια νέα καρτέλα. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι φορτώνει αρκετά γρήγορα, αλλά το βρήκα να υστερεί πολύ σε ορισμένες από τις άλλες νέες επεκτάσεις καρτελών μου. Η ιδέα είναι πάντως καλή. Όπως το IFTTTT συγκεντρώνει το API τόσων πολλών υπηρεσιών, αυτή η υπηρεσία και η επέκταση συνδυάζουν εργασίες από δημοφιλείς υπηρεσίες όπως Jira, Asana, Basecamp και άλλα για να σας προσφέρουν έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

  Πώς να ταξιδέψετε στο χρόνο στο "Animal Crossing: New Horizons"

Εγκαταστήστε το Taco από το Chrome Web Store