Πώς να ταξιδέψετε στο χρόνο στο “Animal Crossing: New Horizons”

Το ταξίδι στο χρόνο μπορεί να είναι ένα ακατάστατο θέμα για τους θαυμαστές που είναι εξοικειωμένοι με τη σειρά Animal Crossing—είναι ένα παιχνίδι που προορίζεται να εξελιχθεί και να απολαύσει σε πραγματικό χρόνο. Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσατε να προχωρήσετε για να επιταχύνετε τη διαδικασία; Δείτε πώς στο Animal Crossing: New Horizons.

Τι είναι το ταξίδι στο χρόνο στο Animal Crossing: New Horizons;

Το Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch παίζει σε πραγματικό χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι μια μέρα στο παιχνίδι είναι τόσο μεγάλη όσο μια μέρα στην πραγματική ζωή. Εάν θέλετε να επιταχύνετε την πρόοδό σας, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ώρας στην κονσόλα Switch.

Αντί να περιμένετε μέχρι την επόμενη πραγματική ημέρα, το ταξίδι στο χρόνο σάς επιτρέπει να προχωρήσετε στο παιχνίδι για γεγονότα που σχετίζονται με το χρόνο, όπως νέες κατασκευές, καλλιέργεια οπωροφόρων δέντρων και δημιουργία Bells.

  Το Hover Hound συγκρίνει τις τιμές του Newegg με το Amazon και το Tiger Direct

Ωστόσο, για εποχιακά συμβάντα όπως το “Bunny Day”, το ταξίδι στο χρόνο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση της εκδήλωσης. Το Nintendo Switch σας πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi για συγχρονισμό με το Διαδίκτυο για να ενεργοποιηθεί το συμβάν—έτσι, η παράβλεψη χρόνου δεν λειτουργεί για όλα.

Ρύθμιση ταξιδιού στο χρόνο

Πρώτα και κύρια, θα θελήσετε να κλείσετε εντελώς το Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό τοποθετώντας τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το παιχνίδι στην Αρχική οθόνη του Switch, πατώντας το κουμπί «X» στο Joy-Con και, στη συνέχεια, επιλέγοντας «Κλείσιμο».

  Το ήξερες? Η Amazon έχει μια τεράστια αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων

Στη συνέχεια, από την Αρχική οθόνη του Switch, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος της κονσόλας. Το εικονίδιο System Settings μοιάζει με γρανάζι και βρίσκεται ανάμεσα στο εικονίδιο Joy-con και το εικονίδιο Power στην κάτω γραμμή εργαλείων.

Μόλις εισέλθετε στο μενού Ρυθμίσεις συστήματος, κάντε κύλιση μέχρι κάτω και επιλέξτε το μενού “Σύστημα”. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Ημερομηνία και ώρα» πατώντας το κουμπί «A» στο δεξί Joy-Con.

Αυτό το υπομενού είναι όπου αλλάζετε όλες τις ρυθμίσεις ώρας στο Nintendo Switch.

Για να προσαρμόσετε την τρέχουσα ώρα, επιλέξτε «Συγχρονισμός ρολογιού μέσω Internet» για να απενεργοποιήσετε το αυτόματο ρολόι.

Αλλάξτε την ημερομηνία ή την ώρα σε ό,τι θέλετε και πατήστε “OK”.

Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Nintendo Switch πατώντας το φυσικό κουμπί Αρχική σελίδα στο δεξί Switch Joy-Con και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το παιχνίδι.

  Πώς να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες iPhone τη νύχτα ή σε χαμηλό φωτισμό

Όταν εκκινείτε το Animal Crossing: New Horizons, η ημερομηνία και η ώρα θα αντικατοπτρίζουν τις ρυθμίσεις που αλλάξατε στο μενού «Ημερομηνία και ώρα» του διακόπτη.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τον συγχρονισμό σε πραγματικό χρόνο, αποθηκεύστε και κλείστε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού Animal Crossing: New Horizons και μεταβείτε στο μενού “Ημερομηνία και ώρα”. Επιλέξτε «Συγχρονισμός Ρολογιού μέσω Διαδικτύου» για να το επαναφέρετε στη θέση «Ενεργό».

Προσέξτε να παραλείψετε πάρα πολλές μέρες ταυτόχρονα στο Animal Crossing: New Horizons. Η παράκαμψη κάθε φορά προς τα εμπρός θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με το να μην παίζετε για εβδομάδες κάθε φορά, όπως χάνοντας το καθημερινό σας μπόνους Nook Miles στο Nook Stop, οι χωρικοί σας μπορεί να απομακρυνθούν και τα ζιζάνια θα μετακινηθούν.