Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να διαγνώσετε τον θόρυβο του αυτοκινήτου και να μάθετε τι συμβαίνει

Σε πολλές χώρες, η κατοχή ενός προσωπικού αυτοκινήτου είναι μια αναγκαιότητα. Τα αυτοκίνητα συνοδεύονται από εγχειρίδια οδηγιών, αλλά προορίζονται πραγματικά να βοηθήσουν στην τακτική συντήρηση. Εάν δεν ξέρετε τι υπάρχει κάτω από το καπό του αυτοκινήτου σας, το εγχειρίδιο είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε. Τούτου λεχθέντος, το εγχειρίδιο δεν πρόκειται να σας βοηθήσει πολύ με τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Αυτό είναι κάτι που μαθαίνεις με τον καιρό. Τα βασικά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, να γνωρίζετε πότε και πώς να αλλάξετε τα ελαστικά σας, πότε και πώς να αλλάξετε το λάδι και πώς να εκκινήσετε ένα αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να το αποκτήσετε. Αυτό που δεν είναι τόσο εύκολο να μάθετε είναι τι σημαίνουν ορισμένοι προβληματικοί ήχοι που προέρχονται από το αυτοκίνητό σας. Θα μπορούσατε να περιγράψετε τον ήχο στον μηχανικό σας και μπορεί να καταλάβουν την αιτία. Εναλλακτικά, μπορείτε να διαγνώσετε τον θόρυβο του αυτοκινήτου με το My Car Makes Noise.

  Πώς να καθαρίσετε και να απολυμάνετε όλα τα gadget σας

Το My Car Makes Noise είναι μια βιβλιοθήκη θορύβων αυτοκινήτου. Ο ιστότοπος ταξινομεί τους ήχους κατά τοποθεσία, δηλαδή από πού προέρχεται ο ήχος. Ο ήχος μπορεί να προέρχεται από κάτω από το καπό, κάτω από το αυτοκίνητο ή έξω από το αυτοκίνητο. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού προέρχεται ο ήχος, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη ήχου.

Εάν γνωρίζετε από πού προέρχεται ο ήχος, δηλαδή από κάτω από το καπό ή έξω από το αυτοκίνητο, επιλέξτε τη βιβλιοθήκη ήχου για αυτόν. Η βιβλιοθήκη χωρίζει τους ήχους σε διαφορετικές προβληματικές περιοχές. Η ενότητα «Κάτω από το αυτοκίνητο» περιέχει τρεις άλλες υποενότητες. Θόρυβος από αναρτήσεις, θόρυβοι φρένων και τροχών και θόρυβοι του συστήματος εξάτμισης. Αναπτύξτε κάθε ενότητα και κάντε κλικ στους διαφορετικούς ήχους που αναφέρονται.

  Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MRTG για τη βελτίωση της παρακολούθησης του δικτύου σας το 2020

Κάθε ήχος έχει μια διάγνωση ακριβώς κάτω από αυτόν. Για παράδειγμα, ο ήχος που κάνει το αυτοκίνητό σας όταν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία, π.χ. πέφτει, χαρακτηρίζεται ως τέτοιος.

Πρέπει να είστε λίγο εξοικειωμένοι με το σωστό όνομα για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου για να κατανοήσετε τη διάγνωση. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σας βοηθήσει.

Το My Car Makes Noise είναι ένα καλό μέρος για τη διάγνωση του θορύβου του αυτοκινήτου. Μπορείτε ίσως ακόμη και να το μοιραστείτε με τον μηχανικό σας. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Θα πρέπει επίσης να ακούσετε τι λέει ο μηχανικός σας. Η βιβλιοθήκη ήχου χρησιμεύει ως γενικός οδηγός, αλλά ο μηχανικός σας κοιτάζει το αυτοκίνητό σας και μπορεί ακόμα να το διαγνώσει με μεγαλύτερη ακρίβεια. Το My Car Makes Noise μπορεί να σας υποδείξει τη γενική κατεύθυνση του προβλήματος, αλλά ο μηχανικός σας είναι ο γιατρός του αυτοκινήτου.

  10 γρήγορα βήματα για να αυξήσετε την απόδοση του υπολογιστή

Μπορείτε να υποβάλετε τους δικούς σας ήχους στο My Car Makes Noise. Εάν αποφασίσετε να συνεισφέρετε στον ιστότοπο, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει ακριβή διάγνωση για τον ήχο που υποβάλλετε.

Επισκεφτείτε το My Cars Makes Noise