Το Wallpaper Plus είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας για iOS [Jailbreak]

Έχετε βρει ποτέ μια εικόνα στο διαδίκτυο που θα έκανε μια υπέροχη ταπετσαρία μόνο αν μπορούσατε να κόψετε μερικά pixel από το πλάι και ίσως να αλλάξετε λίγο το μέγεθός της; Εάν ναι, είναι πιθανό να καταλήξατε να μην χρησιμοποιείτε την εν λόγω εικόνα ως φόντο, εκτός εάν έχετε μια καλή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών στο τηλέφωνό σας. Οι εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών είναι πολύ δημοφιλείς και οι καλές σπάνια είναι δωρεάν, αλλά αν έχετε jailbroken συσκευή, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Wallpaper Plus. Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί από το αποθετήριο BigBoss και είναι ό,τι θέλετε σε μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Αρχικά προοριζόταν να σας βοηθήσει να διορθώσετε μια εικόνα για να τη χρησιμοποιήσετε ως ταπετσαρία, αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν κάθε είδους ανάγκες επεξεργασίας φωτογραφιών. περικοπή, αλλαγή μεγέθους, προσθήκη κειμένου, παιχνίδι με τον χρωματικό τόνο της εικόνας, προσθήκη αυτοκόλλητων και emoticon και πολλά άλλα.

  Πώς να ορίσετε μια προσαρμοσμένη λειτουργία "Μην ενοχλείτε κατά την οδήγηση" Αυτόματη απάντηση στο iOS 11

Εκκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε μια φωτογραφία από το ρολό της κάμερας ή τραβήξτε μια με την κάμερα. Θα είστε περισσότερο από εξοικειωμένοι με τα χρωματικά εφέ και τις επιλογές περικοπής που υποστηρίζει η εφαρμογή. Το εργαλείο περικοπής διαθέτει προεπιλογές μεγέθους, ώστε να μπορείτε να έχετε μια ωραία τετράγωνη εικόνα για χρήση στο Instagram. Μπορούν να εφαρμοστούν εφέ φίλτρου και η φωτεινότητα, η αντίθεση και η απόχρωση μπορούν να επεξεργαστούν από την επιλογή Προσαρμογή.

Αυτές είναι όλες οι επιλογές που είστε περισσότερο από εξοικειωμένοι, καθώς συνήθως αποτελούν μέρος των πιο βασικών εφαρμογών επεξεργασίας εικόνας. Τα πραγματικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να καθίσετε και να δώσετε προσοχή είναι οι επιλογές καμπύλης τόνου και κειμένου. Πατήστε την επιλογή Tonecurve και σύρετε τα σημεία στο γράφημα που βλέπετε στην οθόνη για να χειριστείτε τους χρωματικούς τόνους.

  Δείτε το ιστορικό τιμών των εφαρμογών iOS, Android και Windows Phone

Τα εργαλεία κειμένου είναι επίσης πολύ καλά. μπορείτε να προσθέσετε ένα κείμενο σε οποιοδήποτε μέγεθος, χρώμα και να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικές γραμματοσειρές. Η στοίχιση του κειμένου μπορεί επίσης να αλλάξει για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Άλλες επιλογές επεξεργασίας εικόνας περιλαμβάνουν ένα εργαλείο αλλαγής μεγέθους, τα εργαλεία αυτοκόλλητων και emoticons, αν και οι επιλογές και στα δύο είναι μάλλον λεπτές και εργαλεία περιστροφής και θολώματος και εστίασης.

Πατήστε “ολοκληρώθηκε” και η εικόνα θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής, όπου θα πρέπει να την αποθηκεύσετε χειροκίνητα στο ρολό της κάμερας για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε ως ταπετσαρία ή να την μοιραστείτε στο Instagram. Ανέφερα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για σχεδόν οποιαδήποτε εικόνα θέλετε και ότι είναι δωρεάν; Δοκιμάστε το και αμφιβάλλω ότι θα θέλετε να δοκιμάσετε ξανά κάποια άλλη εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας.

  Μοιραστείτε ιδιωτικά τις επαφές μεταξύ συσκευών Android και iOS