Μοιραστείτε ιδιωτικά τις επαφές μεταξύ συσκευών Android και iOS

Τα smartphone έχουν γίνει πιο έξυπνα με τα χρόνια. Αυτό που κάποτε ήταν μια αδέξια μικρή συσκευή που κρατούσαμε στις τσέπες μας για να πραγματοποιούμε τηλεφωνικές κλήσεις, έχει μετατραπεί σε μια μηχανή πολλαπλών χρήσεων που μας επιτρέπει να παίζουμε παιχνίδια, να μεταδίδουμε βίντεο HD και να ακούμε μουσική εν κινήσει. Αλλά αυτό που δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ στα smartphones είναι ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τις επαφές μας. Σίγουρα, μπορείτε πλέον να συγχρονίσετε ολόκληρο το βιβλίο διευθύνσεών σας με το Google ή το iCloud, αλλά όταν πρόκειται να τα μοιραστείτε με άλλους, οι προεπιλεγμένες λύσεις εξακολουθούν να μας αφήνουν να θέλουμε περισσότερα. Το ContactBox είναι μια νέα εφαρμογή για Android και iOS που αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες λίστες επαφών και να τις στέλνουν ιδιωτικά στους φίλους τους μέσω κειμένου ή email.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ασφαλείας iOS 7 SSL / TLS χωρίς αναβάθμιση σε 7.0.6

Η χρήση του ContactBox είναι απλή και εύκολα κατανοητή. Το πρώτο βήμα κατά την εκκίνηση της εφαρμογής είναι να καταχωρήσετε έναν νέο λογαριασμό, εγγραφείτε με το email και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αφού καθορίσετε τα σωστά διαπιστευτήρια, το ContactBox στέλνει έναν κωδικό επιβεβαίωσης ασφαλείας μέσω SMS τον οποίο θα πρέπει να εισαγάγετε όταν σας ζητηθεί. Στέλνει επίσης ένα μήνυμα επαλήθευσης στο καθορισμένο email, οπότε μην ξεχάσετε να το επαληθεύσετε και αυτό.

Το κύριο περιβάλλον χρήστη του ContactBox είναι αρκετά απλό, διαισθητικό και εύκολο στην πλοήγηση. Φέρει μερικές εικονικές λίστες επαφών για να σας δώσει μια βασική ιδέα για το πώς λειτουργεί. Μπορείτε να πατήσετε σε αυτές τις επαφές για να προβάλετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως δείγματα λιστών επαφών, καθώς και να τις διαγράψετε. Η σάρωση από το αριστερό άκρο της οθόνης αποκαλύπτει ένα μενού πλαϊνής γραμμής από όπου μπορείτε να δημιουργήσετε νέες λίστες επαφών, να προβάλετε τις υπάρχουσες, να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ σας καθώς και οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις έχετε σχετικά με τις λίστες επαφών που μοιράζεστε μαζί σας.

  Τρόπος μετάδοσης και ουράς αναρτήσεων Reddit στο Chromecast από το τηλέφωνό σας Android

Η δημιουργία μιας λίστας προσαρμοσμένων επαφών είναι επίσης αρκετά εύκολη. πατήστε το κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία στην οθόνη «Οι λίστες επαφών μου» (ή η συντόμευση στο μενού της πλαϊνής γραμμής), εισαγάγετε ένα όνομα για τη λίστα σας και ξεκινήστε να προσθέτετε επαφές. Μπορείτε να προσθέσετε όσες επαφές θέλετε στη λίστα σας. Η εφαρμογή σάς δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να εισάγετε στοιχεία επικοινωνίας από το βιβλίο διευθύνσεών σας, αλλά και να δημιουργήσετε μια νέα επαφή από την αρχή. Μετά από αυτό, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τη λίστα πατώντας το μεσαίο κουμπί παρακάτω ή μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα είτε σε άτομα είτε σε ομάδες για να τα ειδοποιήσετε σχετικά με τη λίστα.

  Το Whistle Phone Finder σάς επιτρέπει να σφυρίζετε για να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας [Android]

Όταν μοιράζεστε τη λίστα με οποιονδήποτε άλλον, μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν εφόσον έχει εγκατεστημένο το ContactBox στη συσκευή του. Στη συνέχεια, η λίστα ενημερώνεται όταν οποιοσδήποτε χρήστης τροποποιήσει αυτές τις λεπτομέρειες. Τούτου λεχθέντος, το ContactBox σάς επιτρέπει επίσης να επιτρέπετε ή να αποκλείετε άτομα από το να το επεξεργάζονται ή να ανακαλείτε την πρόσβαση κάποιου.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι απαιτεί από τους παραλήπτες σας να εγκαταστήσουν το ContactBox και στη συσκευή τους. Ωστόσο, παρόλα αυτά, είναι μια πραγματικά εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να μοιράζεστε γρήγορα επαφές με άλλους.

Εγκαταστήστε το ContactBox για Android

Εγκαταστήστε το ContactBox για iOS