Δείτε το ιστορικό τιμών των εφαρμογών iOS, Android και Windows Phone


Εάν έχετε αγοράσει ποτέ μια εφαρμογή μόνο για να βγει στην αγορά ή προσωρινά δωρεάν, τις επόμενες μέρες, τότε μπορεί να έχετε μετανιώσει για τη βιασύνη σας να αγοράσετε την εφαρμογή. Η αγορά μιας εφαρμογής όταν τη χρειάζεστε πραγματικά δεν είναι κάτι που θα μπορέσετε να αποφύγετε, αλλά αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε μια εφαρμογή που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αμέσως ή που μπορείτε να καθυστερήσετε την αγορά της, θα πρέπει να αγοραστεί στην καλύτερη τιμή που ήταν ποτέ διαθέσιμη. Το aDollarApps είναι μια υπηρεσία ιστού που παρακολουθεί το ιστορικό τιμών εφαρμογών για εφαρμογές iOS, Android, Windows Phone και BlackBerry. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε εάν θα κυκλοφορήσει ή να πάρετε μια ιδέα για το πόσο συχνά πέφτει η τιμή για μια εφαρμογή και να αποφασίσετε αν θέλετε να περιμένετε τόσο πολύ για άλλη έκπτωση. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε εφαρμογές και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το πότε πέφτει η τιμή τους.

  Πώς να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών Gmail σε Android, iPhone και iPad

Για να αναζητήσετε το ιστορικό τιμών μιας εφαρμογής, εισαγάγετε το όνομά της στη γραμμή αναζήτησης. Το aDollarApps θα βρει και θα παραθέσει τα αντίστοιχα αποτελέσματα καθώς πληκτρολογείτε το όνομα. Κάντε κλικ στην αναζήτηση για να δείτε μια πλήρη περιγραφή της εφαρμογής, για ποιες πλατφόρμες είναι διαθέσιμη, έναν σύνδεσμο προς το σχετικό κατάστημα εφαρμογών και ένα γράφημα που δείχνει τη διακύμανση της τιμής με την πάροδο του χρόνου. Η εφαρμογή μπορεί να εμφανίζει διακυμάνσεις τιμών είτε για iOS είτε για Android ταυτόχρονα. Επιλέξτε την πλατφόρμα για την οποία θέλετε να δείτε τις μειώσεις τιμών από το κουμπί στο επάνω μέρος του γραφήματος. Για να προβάλετε τη σελίδα της εφαρμογής στο αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας, κάντε κλικ στο κουμπί της αντίστοιχης πλατφόρμας κάτω από το όνομα της εφαρμογής.

  Διαβάστε αυτό για να κατανοήσετε τα ονόματα και τους αριθμούς ενημέρωσης των Windows 10

Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να αναζητάτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή και να βλέπετε το ιστορικό τιμών της, το aDollarApps σάς επιτρέπει επίσης να αναζητάτε εφαρμογές ανά κατηγορία. Οι κατηγορίες είναι πλούσιες και περιλαμβάνουν τις περισσότερες, αν όχι όλες ή περισσότερες από αυτές που θα βρίσκατε κανονικά στο Apple App Store ή στο Google Play Store.

Η ίδια η υπηρεσία είναι εξαιρετική, αν και θα είναι πιο χρήσιμη για τους χρήστες iOS, επειδή οι εκπτώσεις και οι δωρεάν εφαρμογές είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για την εφαρμογή iOS, ενώ είναι πολύ λιγότερο συχνή για τις εφαρμογές Android. Θα έφτανα στο σημείο να πω ότι μια δημοφιλής επί πληρωμή εφαρμογή Android έχει μία στο εκατομμύριο πιθανότητες να πληρωθεί, εκτός εάν αποκτηθεί από μια μεγάλη εταιρεία ή ο προγραμματιστής αποφασίσει να την κάνει ανοιχτού κώδικα.

  Πώς να κάνετε σάρωση με το Microsoft Defender Antivirus στα Windows 10

Μπορείτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό aDollarApps και να ακολουθήσετε εφαρμογές. Η υπηρεσία θα σας ειδοποιεί όταν μια εφαρμογή που ακολουθείτε γίνεται δωρεάν, αν και λειτουργεί μόνο για την εφαρμογή iOS.

Επισκεφτείτε το aDollarApps