Το γραφικό στοιχείο ημερολογίου που κάνει τα πάντα και φαίνεται υπέροχο [Android]

Ως χρήστης iOS, μου αρέσει που το εικονίδιο της εφαρμογής ημερολογίου στην αρχική οθόνη μου δείχνει την τρέχουσα ημερομηνία, αλλά ζηλεύω τους χρήστες Android που μπορούν να αφιερώσουν μια ολόκληρη σελίδα στην αρχική τους οθόνη στον οργανισμό προσθέτοντας ένα πλήρες ημερολόγιο με κουδούνια και σφυρίχτρες. Μήνας: Το Γραφικό στοιχείο Ημερολογίου είναι κάτι που ελέγχει όλα τα πλαίσια όσον αφορά ένα εξαιρετικό λειτουργικό γραφικό στοιχείο ημερολογίου. Προσθέτει το ημερολόγιο του μήνα στο σπίτι σας ή/και στην οθόνη κλειδώματος και μπορείτε να σύρετε τον επόμενο ή τον προηγούμενο μήνα του έτους. Το γραφικό στοιχείο προσθέτει συμβάντα από όλα τα ημερολόγια που έχουν διαμορφωθεί στον Λογαριασμό σας Google και μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο συμβάν, καθώς και να προβάλετε το τρέχον.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 38 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Προσθέστε το γραφικό στοιχείο «Μήνας: Το γραφικό στοιχείο ημερολογίου» στην αρχική σας οθόνη ή στην οθόνη κλειδώματος και, στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή για να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις της. Μπορείτε να αγοράσετε θέματα για την εφαρμογή και να επιλέξετε από ποια ημερολόγια θέλετε να προβάλλονται συμβάντα στο γραφικό στοιχείο.

Στην ενότητα “Ημερολόγια προς εμφάνιση” επιλέξτε τα ημερολόγιά σας. Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα όλα τα ημερολόγια που έχουν προστεθεί στον λογαριασμό σας Google και τα παραθέτει εδώ. Ορισμένα ημερολόγια που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από άλλες εφαρμογές ή υπηρεσίες και να έχουν συγχρονιστεί με τον Λογαριασμό σας Google θα εμφανίζονται επίσης εδώ. Από προεπιλογή, όλα τα ημερολόγια θα είναι ενεργοποιημένα, επομένως πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτά που δεν θέλετε να βλέπετε. Επιστρέψτε στο widget και πατήστε μια ημερομηνία στην οποία έχετε προσθέσει ένα συμβάν, για να δείτε τις λεπτομέρειες. Σύρετε δεξιά ή αριστερά για να δείτε την επόμενη/προηγούμενη ημέρα και τυχόν συμβάντα που προστέθηκαν σε αυτήν. Μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο συμβάν από τη σελίδα λεπτομερειών ενός υπάρχοντος συμβάντος ή από την προβολή ημέρας μιας επιλεγμένης ημέρας.

  Το Pale Moon για Android είναι ο Firefox σε στεροειδή

Πατήστε μια κενή ημερομηνία για να προσθέσετε ένα συμβάν σε αυτήν. Το γραφικό στοιχείο δεν θα σας ανακατευθύνει στην εφαρμογή Ημερολόγιο. Αντίθετα, μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο συμβάν από το Month: The Calendar Widget. Μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο ημερολόγιο θα προστεθεί το συμβάν, να του δώσετε όνομα, τοποθεσία, ημερομηνία και ώρα, να του εκχωρήσετε χρώμα, να προσθέσετε καλεσμένους, να επαναλάβετε υπενθυμίσεις και να το κάνετε δημόσιο ή ιδιωτικό.

Η εφαρμογή έρχεται γεμάτη με δύο θέματα μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε, αν και υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ των δύο. Ένα θέμα διαθέτει μια επισήμανση πλαισίου πίσω από όλους τους αριθμούς του ημερολογίου που θα διευκολύνει την ανάγνωση σε μια πυκνή ταπετσαρία με μοτίβο. Το άλλο θέμα αφαιρεί αυτήν την επισήμανση καθιστώντας το πιο κατάλληλο για πιο απλά φόντο. Η εφαρμογή έχει επίσης διαφημίσεις, αν και φαίνεται να εμφανίζονται μόνο στην οθόνη ρυθμίσεων. Είναι πλήρως λειτουργικό χωρίς αναβαθμίσεις, αν και αν τα θέματα είναι τόσο καλά όσο το ίδιο το widget, πιθανότατα θα καταλήξετε να τα αγοράσετε με οποιονδήποτε τρόπο.

  Βρείτε το επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντός σας με το τηλέφωνό σας Android

Μήνας εγκατάστασης: Το γραφικό στοιχείο ημερολογίου από το Google Play Store