Το Tweet Balloon σάς επιτρέπει να βλέπετε τα χρονοδιαγράμματα ως επικάλυψη στην αρχική σας οθόνη

Οι εφαρμογές Twitter στο Google Play Store είναι πολλές, μερικές είναι πραγματικά εκπληκτικές και άλλες όχι τόσο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε την επίσημη εφαρμογή Twitter, έχετε μια τεράστια ποικιλία από ανεπίσημες για να διαλέξετε. Το Tweet Balloon είναι μια εφαρμογή Twitter που διατίθεται στο Google Play Store. Όπως κάθε εφαρμογή Twitter, σας επιτρέπει να διαβάζετε τα tweets σας, να βλέπετε τις αναφορές σας, τα άμεσα μηνύματα, σχεδόν τυπικά πράγματα. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι το γραφικό στοιχείο μικρού μπαλονιού που συνοδεύει. Το γραφικό στοιχείο balloon λειτουργεί πολύ όπως οι κεφαλές συνομιλίας στο Facebook και αυτό ακριβώς μοιάζει με το μπαλόνι (εκτός από το ότι είναι μπαλόνι). Αυτό το μπαλόνι είναι ο λόγος που θα θέλατε την εφαρμογή. κουμπώνει στην άκρη της οθόνης σας και όταν το πατάτε, εμφανίζεται το χρονοδιάγραμμά σας ως επικάλυψη στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να κουμπώσετε το μπαλόνι πίσω σε μια πλευρά της οθόνης σας για να το απορρίψετε.

  Πώς να δείτε το Κέντρο ειδοποιήσεων σε iPhone και iPad

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Twitter. Είναι πραγματικά απλή διεπαφή σοφός? Το μόνο που κάνετε είναι να σύρετε στην επόμενη καρτέλα για να προβάλετε μηνύματα, αναφορές κ.λπ. Το γραφικό στοιχείο balloon της εφαρμογής δεν είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, οπότε για να το προσθέσετε, μεταβείτε στη γραμμή χρόνου, τις αναφορές ή τα άμεσα μηνύματά σας. Θα δείτε ένα κουμπί Balloon στη γραμμή ενεργειών όταν επισκέπτεστε καθεμία από αυτές τις καρτέλες. Ανάλογα με την καρτέλα που βρίσκεστε, όταν πατήσετε το κουμπί, θα προστεθεί ένα μπαλόνι για αυτήν την καρτέλα. Για παράδειγμα, εάν πατήσετε το κουμπί Balloon όταν βρίσκεστε στην καρτέλα @αναφορές, το γραφικό στοιχείο θα ανοίξει τις αναφορές σας όταν το πατήσετε. Το γραφικό στοιχείο μπορεί να εμφανίσει μόνο ένα χρονοδιάγραμμα, επομένως επιλέξτε ποιο είναι πιο σημαντικό για εσάς.

  Πώς να αποτρέψετε την αυτόματη ενημέρωση στον Firefox 57

Από προεπιλογή, το μπαλόνι κουμπώνει στα αριστερά της οθόνης. Πατήστε το και το χρονοδιάγραμμα που του έχετε ορίσει θα εμφανιστεί ως επικάλυψη στην αρχική οθόνη σας. Για να απορρίψετε υπερβολικά, πατήστε παρατεταμένα το μπαλόνι και κουμπώστε το σε οποιαδήποτε πλευρά της οθόνης σας. Για να αφαιρέσετε το μπαλόνι, πατήστε παρατεταμένα και, στη συνέχεια, σύρετέ το στο κουμπί κλεισίματος στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

Το Tweet Balloon από προεπιλογή δεν θα ελέγχει για νέα tweets, επομένως φροντίστε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του και να επιλέξετε το διάστημα ανανέωσης. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης φίλτρα που αφαιρούν τις αναφορές και τις απαντήσεις από το χρονολόγιό σας. Για να τα φιλτράρετε, πατήστε το κουμπί Περισσότερα στη γραμμή ενεργειών και πατήστε ροή φίλτρου. Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να προσαρμόσετε ποιες καρτέλες εμφανίζονται στην εφαρμογή, το μέγεθος γραμματοσειράς και να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις.

  Πώς να αναζητήσετε το κείμενο σε πολλά αρχεία PDF χωρίς να τα ανοίξετε

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαχειριστείτε το μέγεθος της προσωρινής μνήμης και να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Αυτόματη ανανέωση», έτσι ώστε κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή να λαμβάνει τα πιο πρόσφατα tweets.

Εγκαταστήστε το Twitter Balloon από το Google Play Store