Το SwiftKey έρχεται στο iOS σε μια εφαρμογή Notes που συγχρονίζεται με το Evernote

Ενώ η Google είναι ανοιχτή στο να επιτρέψει στους χρήστες να αντικαταστήσουν ακόμη και ορισμένα βασικά κομμάτια του Android – το πρόγραμμα εκκίνησης, την οθόνη κλειδώματος, το πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών, την εφαρμογή τηλεφώνου κ.λπ. – η Apple είναι το εντελώς αντίθετο, πιστεύοντας ότι η δική της απόδοση αυτών των στοιχείων «σχεδόν» πυρήνα είναι απλά το καλύτερο για τους χρήστες και υποθέτοντας ότι δεν χρειάζεται καν να ψάξουν για εναλλακτικές. Για πολύ καιρό, αυτό όντως παρέμεινε αληθινό. Από τη χρονιά που παρουσιάστηκε μέχρι πριν από λίγους μήνες, το πληκτρολόγιο του iOS ήταν ευρέως αποδεκτό ότι ήταν καλύτερο από τα αντίστοιχα Android και Windows Phone.

Πιο πρόσφατα, ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το stock πληκτρολόγιο του Android έχει ωριμάσει σημαντικά και οι εναλλακτικές λύσεις τρίτων από τα SwiftKey, Nuance και GO άρχισαν πραγματικά να παίρνουν το παιχνίδι τους. Το iOS κάνει αυτόματη διόρθωση, ναι, αλλά αυτό το πιο πρόσφατο πληκτρολόγιο Android διαθέτει καλύτερη αυτόματη πρόβλεψη, υποστήριξη για διαφορετικά στυλ πληκτρολόγησης και ενσωμάτωση με το Facebook, το Twitter και το email σας για γρήγορη εξέταση των λέξεων που πληκτρολογείτε τακτικά και της σειράς εισαγωγής τους , και πολλά άλλα!

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο iOS

Τώρα, αφού είδε τόση επιτυχία στο Android, το SwiftKey ενδιαφέρεται να φέρει το πληκτρολόγιό του στο iOS. Δεν μπορούσαν να αντικαταστήσουν το απόθεμα πληκτρολόγιο σε όλο το λειτουργικό σύστημα, έτσι δημιούργησαν τη δική τους εφαρμογή σημειώσεων με το όνομα SwiftKey Note.

Το SwiftKey Note σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σημειώσεις, να τους δίνετε ετικέτες για ευκολότερη ταξινόμηση και αναζήτηση, να τις τοποθετείτε σε σημειωματάρια και να τις συγχρονίζετε με το Evernote – με τη σημαντική προσθήκη της δυνατότητας πληκτρολόγησης με την προηγμένη τεχνολογία αυτόματης πρόβλεψης του SwiftKey.

Η σημείωση SwiftKey είναι απίστευτα βασικό αυτή τη στιγμή. Δεν μπορείτε να προσθέσετε εικόνες σε σημειώσεις, οι επιλογές κοινής χρήσης περιορίζονται σε μηνύματα, email και αντιγραφή στο πρόχειρο και, απ’ όσο μπορώ να καταλάβω, δεν μπορείτε καν να κάνετε αναζήτηση στις σημειώσεις σας (αν και τα σημειωματάρια και οι ετικέτες μπορούν να αναζητηθούν). Το ίδιο το πληκτρολόγιο του SwiftKey είναι βασικά μόνο το πληκτρολόγιο iOS 7 με μια πρόσθετη σειρά στην κορυφή για προβλέψεις. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτές οι προβλέψεις είναι απροσδόκητες στην αρχή, αλλά γίνονται καλύτερες καθώς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή όλο και περισσότερο. Ωστόσο, μπορείτε να του δώσετε ένα προβάδισμα δίνοντάς του πρόσβαση στις σημειώσεις σας στο Evernote.

  Πώς να ρυθμίσετε την προσαρμοσμένη ώρα "Auto-Lock" & "Require Passcode" στο iOS

Ομολογουμένως, αυτή είναι μόνο η πρώτη έκδοση της εφαρμογής, αλλά εξακολουθεί να είναι λίγο απογοητευτική. Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το SwiftKey Note δεν είναι παρά μια βασική, δημόσια επίδειξη τεχνολογίας του εξαιρετικού πληκτρολογίου Android του SwiftKey για χρήστες iOS και μια απλή σκιά της εξαιρετικής έκδοσης Android του.

Ας ελπίσουμε, απλώς ελπίζουμε, κάποιος να βάλει μυαλό στην Apple για να ανοίξει το iOS λίγο για να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν τη μετάβαση από το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο και πρόγραμμα περιήγησης σε κάτι της επιλογής τους. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τροποποιήσεις jailbreak για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό.

  Το GBA4iOS 2.0 φέρνει υποστήριξη για iPad, συγχρονισμό Dropbox και νέα διεπαφή χρήστη για το iOS 7

Φροντίστε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας για το SwiftKey Note αφήνοντας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Εγκαταστήστε το SwiftKey Note από το App Store