Το GBA4iOS 2.0 φέρνει υποστήριξη για iPad, συγχρονισμό Dropbox και νέα διεπαφή χρήστη για το iOS 7

Όταν καλύψαμε το GBA4iOS πέρυσι, ήταν ήδη ένας αρκετά προσεγμένος και πλούσιος σε χαρακτηριστικά εξομοιωτής, αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε χωρίς να υποστεί καμία αλλαγή η εφαρμογή. Μετά την κυκλοφορία του iOS 7, σχεδόν όλες οι μεγάλες εφαρμογές έλαβαν ενημερώσεις για να ταιριάζουν με τη νέα επίπεδη διεπαφή χρήστη, επομένως είναι λογικό ότι και το GBA4iOS εντάχθηκε στο κλαμπ, αν και λίγο αργά. Το GBA4iOS 2.0 έρχεται με ανανεωμένη διεπαφή και μερικά εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την κατάσταση των παιχνιδιών σας στο Dropbox και οι ROM μπορούν επίσης να αποθηκευτούν στο cloud για ευκολότερη διαχείριση. Για να ενισχύσει τη νέα διεπαφή χρήστη, το GBA4iOS 2.0 έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για skins τρίτων για τον ελεγκτή του εξομοιωτή. Εάν διαθέτετε iPad, το GBA4iOS έχει επιτέλους βελτιστοποιηθεί για τη μεγαλύτερη οθόνη του tablet σας, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιδικά παιχνίδια πιο διεξοδικά.

Η Apple ανέκαθεν αποδοκίμαζε τους εξομοιωτές Game Boy Advance, γι’ αυτό το GBA4iOS δεν επιτρεπόταν να παραμείνει στο App Store για πάρα πολύ καιρό την τελευταία φορά που κυκλοφόρησε. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πάντα κερκόπορτες και εναλλακτικοί τρόποι για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε στο iPhone σας. Μέσα σε λίγες μέρες από την κατάργηση της εφαρμογής, ο προγραμματιστής πίσω από το GBA4iOS έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν λήψη του εξομοιωτή μέσω του Safari. Αυτή η μέθοδος εξακολουθεί να λειτουργεί για το GBA4iOS 2.0.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Digital Touch στην εφαρμογή Messages στο iOS 10

Μεταβείτε στην ενότητα Γενικές Ρυθμίσεις και αλλάξτε την ημερομηνία της συσκευής σας σε 18 Φεβρουαρίου 2014 (ή σε οποιαδήποτε ημερομηνία παλαιότερη από αυτήν).
Στο iDevice σας, μεταβείτε στην κύρια σελίδα του GBA4iOS (σύνδεσμος στο τέλος αυτής της ανάρτησης) και κατευθυνθείτε στην ενότητα λήψης.
Πατήστε τον σύνδεσμο λήψης του εξομοιωτή και πατήστε την επιλογή «Εγκατάσταση» από το αναδυόμενο παράθυρο που προκύπτει.
Στην Αρχική οθόνη, θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση. Πατήστε «Συνέχεια» για να προχωρήσετε.
Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή και την εκτελέσετε με επιτυχία για πρώτη φορά, η ημερομηνία μπορεί να αλλάξει στην τρέχουσα κατάστασή της.

Η νέα και πιο προσεγμένη διεπαφή χρήστη του GBA4iOS 2.0 είναι εμφανής από την αρχή, με τα μενού και τα χειριστήρια να έχουν πολύ πιο επίπεδη εμφάνιση από πριν. Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητες, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μια σημαντική προσθήκη στο μείγμα με τη μορφή συγχρονισμού Dropbox. Αυτός ο συγχρονισμός ισχύει τόσο για τις καταστάσεις παιχνιδιού όσο και για τις ROM που είναι αποθηκευμένες στον εξομοιωτή.

  Αυτόματη απενεργοποίηση των συναγερμών iOS 7 κατά την αναπαραγωγή πολυμέσων ή τη σύνδεση του ρεύματος

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε νέες ROM που κατέχετε στο GBA4iOS 2.0 με τον παλιό τρόπο (μέσω iTunes), αλλά είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης της εφαρμογής για να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Το GBA4iOS 2.0 εμφανίζει μια προειδοποίηση κατά της πειρατείας πριν αφήσει τους χρήστες να κατεβάσουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Η ιδέα είναι να παρέχουμε στους χρήστες ένα μέρος όπου μπορούν να λάβουν αντίγραφα παιχνιδιών που ήδη κατέχουν. Η συλλογή παιχνιδιών GBA4iOS 2.0 μπορεί να ταξινομηθεί κατά δημοτικότητα και πόσες φορές έχει γίνει λήψη κάθε ROM.

Με την πάροδο του χρόνου, είμαστε σίγουροι ότι θα προστεθούν περισσότερα skins ελεγκτών στην ενότητα λήψης του GBA4iOS 2.0, αλλά προς το παρόν οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Όπως και πριν, τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη λειτουργία, με διαφορετικά χειριστήρια σε κάθε περίπτωση. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σε iPad, το παιχνίδι σε οριζόντιο προσανατολισμό μπορεί να γίνει λίγο ταραχώδες, αλλά παρόλα αυτά, ο προγραμματιστής έχει βελτιστοποιήσει αρκετά καλά τα χειριστήρια.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Google από το πληκτρολόγιό σας [iOS]

Ένα πράγμα που πάντα έλειπε από τους εξομοιωτές Game Boy Advance στο iOS είναι η υποστήριξη για cheat. Το GBA4iOS 2.0 αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα και τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε όποιους κωδικούς εξαπάτησης θέλετε σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζετε στον εξομοιωτή. Αυτό σχεδόν ολοκληρώνει την εμπειρία GBA και είναι βέβαιο ότι θα είναι μια δημοφιλής προσθήκη στον εξομοιωτή.

Το GBA4iOS 2.0 είναι μια δωρεάν εφαρμογή και λειτουργεί σε όλες τις συσκευές που εκτελούν iOS 7 και νεότερη έκδοση. Δώστε μια ευκαιρία πηγαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο από το iPhone, το iPad ή το iPod touch σας.

Κατεβάστε το GBA4iOS 2.0 για iOS