Το StorageStatus παρακολουθεί όλες τις φυσικές συσκευές αποθήκευσης που είναι συνδεδεμένες σε Mac

Όσοι από εμάς εργαζόμαστε με terabytes αποθηκευτικού χώρου κάθε φορά, καταλαβαίνουμε πόσο επιτακτική είναι να παρακολουθούμε όλους τους σκληρούς δίσκους που λειτουργούν. Υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να σας κρατήσουν ενήμερους, από απλές πληροφορίες όπως λεπτομέρειες φακέλων, έως πολύπλοκη παρακολούθηση απόδοσης, έως ολόκληρες εφαρμογές όπως το hddb που διαχειρίζονται βάσεις δεδομένων σκληρού δίσκου. Σε αυτό το πνεύμα, θα ρίξουμε μια ματιά στην εφαρμογή StorageStatus για Mac OS αξίας 2,99 $ στο Mac App Store, που είναι τόσο κατατοπιστική όσο και εξαιρετικά μικρή. Εδώ είναι τι πιστεύουμε για αυτό.

  Πώς να βρείτε το φάκελο της βιβλιοθήκης σας σε Mac

Το StorageStatus είναι μια λύση που θα αρέσει σε λίγους εκλεκτούς, θα είναι σωτήριο για αυτούς τους λίγους, αλλά για άλλους μπορεί να μην είναι πολύ χρήσιμη. Παρακολουθεί τη δραστηριότητα του σκληρού σας δίσκου σε πραγματικό χρόνο και σας επιτρέπει να κατανοήσετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μονάδα σας εκείνη τη στιγμή. Τα άτομα που εργάζονται σε μεγάλα αρχεία που χρησιμοποιούν πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους γνωρίζουν ήδη το πλεονέκτημα του να παρακολουθούν έναν σκληρό δίσκο κατά το χρόνο εκτέλεσης. Η εφαρμογή σάς ειδοποιεί αυτόματα όταν μια μονάδα δίσκου καθίσταται ανενεργή, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταλάβετε εάν οι εργασίες σας εξακολουθούν να λειτουργούν ή όχι.

  Πώς να προσθέσετε Emojis στο βίντεό σας Tik Tok

Η εφαρμογή εκτελείται αθόρυβα στη γραμμή μενού σας έτοιμη να σας δώσει πληροφορίες με ένα κλικ. Θα σας ενημερώσει για τον όγκο αποθήκευσης, κάθε χρώμα υποδεικνύει τον αριθμό των συνδεδεμένων μονάδων δίσκου. Μπορείτε να προσαρμόσετε το οπτικό στυλ από τις προτιμήσεις. Θα σας πει τον τίτλο και τα στοιχεία κάθε διαμερίσματος. Αν κάποια μονάδα αδρανήσει, σας ενημερώνει μέσω του κέντρου ειδοποιήσεων. Αυτό ισχύει κυρίως για εξωτερικές μονάδες δίσκου περισσότερο από εσωτερικές μονάδες δίσκου.

Η εφαρμογή είναι επιτακτική για άτομα που πρέπει να παρακολουθούν τις μονάδες δίσκου τους σε πραγματικό χρόνο. Αν και δεν μπόρεσε να πάρει την κάρτα SD της φωτογραφικής μου μηχανής (μετράει ως αποθηκευτικός χώρος), ήταν σε θέση να με κρατήσει ενήμερο στην εξωτερική μου μονάδα δίσκου. Το οποίο, ενώ το άφησα αδρανές, με ειδοποίησε μόλις σβήσει, με αυτόν τον τρόπο ήξερα ότι η εφαρμογή μου στην οποία είχα πρόσβαση ήταν εκτός σύνδεσης.

  Πώς να καρφιτσώσετε και να επαναπροσδιορίσετε τις ροές βίντεο στο Microsoft Teams

Λήψη StorageStatus για Mac [$2.99]