Πώς να αναγκάσετε το Apple Watch σας να συγχρονίζεται με το iPhone σας

Όσο έχετε ενεργοποιημένο το Bluetooth και το Wi-Fi, το Apple Watch σας θα πρέπει να παραμένει συγχρονισμένο με το iPhone σας. Αλλά υπάρχουν φορές που το Apple Watch απλώς δεν συγχρονίζει δεδομένα υγείας, δραστηριότητας ή άλλα δεδομένα. Δείτε πώς μπορείτε να αναγκάσετε το Apple Watch σας να συγχρονιστεί με το iPhone σας.

Για να αναγκάσετε το Apple Watch να συγχρονιστεί με το iPhone σας, πρέπει να επαναφέρετε τα δεδομένα συγχρονισμού. Αλλά προτού φτάσετε εκεί, δείτε εάν είναι ενεργοποιημένες όλες οι συνδέσεις μεταξύ του Apple Watch και του iPhone.

  Πού να τοποθετήσετε τον δρομολογητή σας για τις καλύτερες ταχύτητες Wi-Fi

Ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone σας σύροντας προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Εάν έχετε ένα παλαιότερο iPhone με κουμπί Home, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης.

Εδώ, στο μενού “Εναλλαγή”, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένες οι εναλλαγές “Bluetooth” και “Wi-Fi”.

Εάν το Apple Watch σας εξακολουθεί να μην συγχρονίζεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο αναγκαστικού συγχρονισμού.

Ανοίξτε την εφαρμογή “Ρολόι” στο iPhone σας. Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη Αναζήτηση Spotlight της Apple εάν δεν μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στο smartphone σας. Στη συνέχεια, από την καρτέλα «Το ρολόι μου», επιλέξτε την επιλογή «Γενικά».

  Πώς να πληρώσετε για βενζίνη χωρίς να αφήσετε το αυτοκίνητό σας

Από εδώ, σύρετε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε την επιλογή “Επαναφορά”.

Στο νέο μενού, πατήστε το κουμπί “Επαναφορά δεδομένων συγχρονισμού”.

Το iPhone σας θα διαγράψει πλέον όλες τις επαφές και τα δεδομένα ημερολογίου στο Apple Watch, μαζί με τις ρυθμίσεις συγχρονισμού. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα ξεκινήσει ξανά η διαδικασία συγχρονισμού, αυτή τη φορά συγχρονίζοντας όλα τα δεδομένα από το Apple Watch στο iPhone σας (και αντίστροφα). Αυτό θα διορθώσει τα προβλήματα συγχρονισμού των δεδομένων υγείας και δραστηριότητάς σας, καθώς και οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε με εφαρμογές τρίτων.

  Πώς να εξαγάγετε τη λίστα παρακολούθησης του Netflix στον Firefox

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα συγχρονισμού, η τελευταία λύση είναι να καταργήσετε τη σύζευξη και να επισκευάσετε το Apple Watch.

Από το ίδιο το μενού “Επαναφορά”, επιλέξτε την επιλογή “Διαγραφή περιεχομένου και ρυθμίσεων Apple Watch”.

Από το αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε το κουμπί “Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων” για επιβεβαίωση.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, αντιστοιχίστε το Apple Watch με το iPhone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Watch.

Εάν είστε νέος στο Apple Watch, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας με τις συμβουλές Apple Watch για να μάθετε για τις κρυφές λειτουργίες του watchOS.