Πώς να προσθέσετε Emojis στο βίντεό σας Tik Tok

Ο κόσμος του TikTok είναι τεράστιος και ποικίλος και καλύπτει σχεδόν κάθε θέμα που μπορεί κανείς να φανταστεί. Εάν αρχίζετε να δημιουργείτε βίντεο, μπορείτε να προσθέσετε χαρακτήρα ή έμφαση με emoji. Όπως και στα μηνύματα κειμένου, τα emoji βοηθούν στη μετάδοση ενός μηνύματος και μπορούν να προστεθούν ως στρώμα στη δημιουργία σας παράλληλα με την απόδοσή σας. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να προσθέτετε emojis στο βίντεό σας στο TikTok.

Τα emoji ταιριάζουν τέλεια στο εφηβικό κοινό του TikTok. Ενώ χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, πουθενά δεν βλέπετε περισσότερα emoji στην επικοινωνία από ό,τι με τους εφήβους. Ακόμη και κάποιος τόσο μεγάλος όσο εγώ μπορεί να δει τη χρησιμότητα και τη δύναμη των emoji και αν μπορώ, ο καθένας μπορεί.

Αν θέλετε να προσθέσετε emoji στα βίντεό σας στο TikTok, διαβάστε παρακάτω.

Προσθήκη emoji σε βίντεο TikTok

Τα emoji προστίθενται ως στρώμα στο βίντεό σας κατά τη μετα-παραγωγή. Εγγράφετε το βίντεό σας κανονικά και, στη συνέχεια, προσθέτετε emoji ως στρώμα, όπως θα κάνατε με αυτοκόλλητα. Η ουσιαστική διαδικασία προσθήκης τους είναι απλή, αλλά ο σχεδιασμός του βίντεο στο μυαλό σας κατά την εγγραφή του για να αναφερθείτε στα emoji ή να τα χωρέσετε είναι πολύ πιο δύσκολο!

  30 εικόνες για μεγαλύτερη οθόνη

Για να προσθέσετε emoji σε ένα βίντεο, κάντε το εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok.
  • Δημιουργήστε ένα βίντεο και σχεδιάστε πού θέλετε να εμφανίζονται τα emoji σας.
  • Επιλέξτε το κόκκινο εικονίδιο τικ κάτω δεξιά στην οθόνη.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο smiley στο κάτω μέρος του νέου παραθύρου για πρόσβαση σε αυτοκόλλητα.
  • Επιλέξτε την καρτέλα Emoji στο επάνω μέρος του παραθύρου για πρόσβαση στη λίστα emoji.
  • Επιλέξτε ένα emoji από τη λίστα και θα εμφανιστεί στο βίντεό σας.
  • Σύρετε και αποθέστε το emoji στο σημείο που θέλετε να εμφανίζεται στο βίντεό σας.
  • Επαναλάβετε για όσα emoji θέλετε να δείτε στο βίντεό σας.
  • Ολοκληρώστε το βίντεό σας όπως θα κάνατε συνήθως.
  • Υπάρχουν δύο επιλογές γύρω από κάθε emoji, ένα χρονόμετρο και μια επιλογή καρφίτσας. Ο χρονοδιακόπτης ορίζει μια ώρα για να εμφανιστεί στην οθόνη, ενώ η επιλογή καρφίτσας σάς δίνει τη δυνατότητα να επικολλήσετε ένα αυτοκόλλητο σε ένα αντικείμενο στο κλιπ και θα παραμείνει στη θέση του και θα αλλάξει μέγεθος σε σχέση με την κίνηση του βίντεο.

    Για να χρησιμοποιήσετε το χρονόμετρο, επιλέξτε την επιλογή από το emoji και θα δείτε μια γραμμή χρόνου να εμφανίζεται στο κάτω μέρος. Χρησιμοποιήστε το για να διαμορφώσετε πότε και για πόσο χρόνο θα εμφανίζεται κάθε emoji στο βίντεό σας. Επιλέξτε το σημάδι επιλογής μόλις τελειώσετε.

      Εισαγάγετε προσαρμοσμένο αριθμό γραμμών στο Excel με αυτήν την απλή μακροεντολή

    Το TikTok χρησιμοποιεί την τυπική γκάμα emoji που βλέπετε στο τηλέφωνό σας ή σε άλλες εφαρμογές. Περιέχουν το συνηθισμένο μείγμα προσώπων, χαρακτήρων, τροφίμων, αντικειμένων, κτιρίων, μορφών μεταφοράς και πολλά άλλα. Αποτελούν την καθολική σειρά, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι άμεσα οικεία.

    Εγγραφή βίντεο με emoji

    Όπως ανέφερα προηγουμένως, η πραγματική διαδικασία προσθήκης του emoji είναι το εύκολο κομμάτι. Το να σχεδιάζετε τι emoji να χρησιμοποιήσετε και πού να τα τοποθετήσετε στο βίντεο είναι το δύσκολο κομμάτι. Στη συνέχεια, η εγγραφή του βίντεο ενώ ταυτόχρονα εκτελεί και αφήνοντας χώρο για να χωρέσει το emoji είναι ακόμα πιο δύσκολο! Θα χρειαστεί εξάσκηση αλλά μπορείς να το κάνεις.

    Πολλά εξαρτώνται από το τι κάνετε με το emoji. Αν τα προσθέτετε απλώς για ενδιαφέρον, μπορεί να είναι αρκετό απλώς να αφήσετε λίγο χώρο στο πλαίσιο πάνω από το κεφάλι σας ή σε κάθε ώμο για να προσθέσετε emoji. Αν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε ως μέρος της απόδοσής σας, αυτό είναι πιο δύσκολο.

    Πολλοί TikTokers χρησιμοποιούν emoji και χρησιμοποιούν χειρονομίες για να εμπλέξουν το emoji στην απόδοσή τους. Αυτό απαιτεί εξάσκηση και την ικανότητα να μοιράσετε τη συγκέντρωσή σας. Εν μέρει στην απόδοση και εν μέρει στην οπτικοποίηση του πώς φαίνεστε στην οθόνη και πού θα πήγαιναν τα emoji. Είναι μια δεξιότητα που δεν έχω, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσατε να αναπτύξετε αν δεν την έχετε ήδη.

      Πώς να βρείτε το πλησιέστερο Pokéstop σας χωρίς να κάνετε ένα βήμα

    Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλά emoji ταυτόχρονα καθώς μπορεί να αποσπά την προσοχή. Το να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι για να τονίσετε κάτι στο βίντεό σας ή να προσθέσετε μια δημιουργική άνθηση είναι συχνά πιο ισχυρό από το να πλημμυρίσετε την οθόνη σας με ένα μπερδεμένο χάος χρωμάτων και κινούμενων εικόνων. Αυτή είναι μια από εκείνες τις φορές που λιγότερα μπορούν πραγματικά να είναι περισσότερα!

    Αν κοιτάξετε μερικά από τα κορυφαία βίντεο που διαθέτουν emoji, κολλάνε δύο φορές στην οθόνη. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα emoji με άλλα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία χρονοδιακόπτη, αλλά η διατήρηση των αριθμών σε λογικό επίπεδο σημαίνει ότι εξακολουθείτε να είστε ο πρωταγωνιστής της εκπομπής και όχι το emoji.

    Έχετε κάποια συμβουλή για τη χρήση emojis στα βίντεό σας στο TikTok; Θέλετε να μοιραστείτε ένα αγαπημένο βίντεο που χρησιμοποιεί emoji; Πείτε μας για αυτό παρακάτω αν το κάνετε!