Τραβήξτε κινούμενες εικόνες με το iPhone σας και αποθηκεύστε ως GIF

Οι κινούμενες φωτογραφίες είναι βίντεο την τελευταία φορά που έλεγξα και αν αφαιρέσετε τον ήχο από την εξίσωση, έχετε ένα GIF. Τώρα τα GIF είναι γελοία δημοφιλή στο Διαδίκτυο ως μορφή έκφρασης και είναι αυτά που δίνουν πιο αληθινό νόημα στη φράση, «μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις», ειδικά αν μπορείτε να καλύψετε κάποιο κείμενο στο GIF πριν το μοιραστείτε . Το PHHHOTO είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iOS που σας επιτρέπει να δημιουργείτε φωτογραφίες GIF, δηλαδή να μετακινείτε φωτογραφίες από την κάμερα της συσκευής σας. Εξυπηρετεί αυτόν τον μοναδικό σκοπό, αν και έχει ένα ωραίο μικρό ασπρόμαυρο φίλτρο που μπορείτε να εφαρμόσετε στο GIF προτού αποθηκευτεί στο άλμπουμ της φωτογραφικής σας μηχανής ή κοινοποιηθεί στο Facebook, το Twitter ή/και το ίδιο το PHHHOTO.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα γράφημα Gantt στα Φύλλα Google

Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το PHHHOTO, θα ανακαλύψετε ένα από τα πρώτα πράγματα σχετικά με την εφαρμογή που με ενόχλησαν. Ζητά τον αριθμό τηλεφώνου σας. Μέχρι σήμερα, δεν έχω εμπιστευτεί το Facebook με τον αριθμό μου, οπότε μια τυχαία εφαρμογή φωτογραφίας που το ζητά με ενοχλεί. Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε το PHHHOTO και υπόσχονται ότι δεν θα σας στείλουν ανεπιθύμητα μηνύματα ή δεν θα κάνουν κακή χρήση του αριθμού σας.

Επιλέξτε την τοποθεσία σας και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Η εφαρμογή θα σας στείλει ένα μήνυμα κειμένου με ένα PIN που πρέπει να εισαγάγετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ρύθμιση του λογαριασμού σας. Αφού εισαγάγετε το PIN, θα επιλέξετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για τον εαυτό σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε μια ψηφιακή κάμερα ως κάμερα web

Μόλις ρυθμιστεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη φωτογραφιών. Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο με την μπροστινή όσο και με την πίσω κάμερα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα πλέγμα στην οθόνη για να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε το θέμα καλύτερα και να ενεργοποιήσετε ένα χρονόμετρο 3 δευτερολέπτων. Μόλις λήξει ο χρονοδιακόπτης, χρειάζεται μόνο να στρέφετε τη συσκευή σας προς το αντικείμενό σας (υποθέτοντας ότι μπορεί να κινηθεί μόνο του) και να παρακολουθήσετε τις κουκκίδες στα δεξιά του κουμπιού κλείστρου. Κάθε κουκκίδα αντιπροσωπεύει μια μεμονωμένη φωτογραφία που τραβήχτηκε. Μόλις η εφαρμογή τραβήξει όλες τις φωτογραφίες που χρειάζεται, θα μεταβεί αυτόματα στην επόμενη οθόνη.

  Τα κορυφαία 5 κλασικά παιχνίδια Co-Op με μοντέρνα ριμέικ

Αυτή η οθόνη σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε ένα απλά ασπρόμαυρο φίλτρο που ονομάζεται “Solo”. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρχική εμφάνιση της φωτογραφίας, παραλείψτε αυτό το βήμα και πατήστε Επόμενο. Αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία. Στην επόμενη οθόνη, ενεργοποιήστε την επιλογή που αποθηκεύει φωτογραφίες για κοινή χρήση στο Instagram.

Η φωτογραφία που προκύπτει είναι αρκετά ωραία και αποθηκεύεται σε μορφή GIF. Η εφαρμογή είναι μάλλον αργή για να ανταποκριθεί στα χτυπήματα και χρειάζεται λίγο πολύς χρόνος για την επεξεργασία της εικόνας, αλλά στο τέλος λαμβάνετε μια καλή φωτογραφία, οπότε η αναμονή αξίζει τον κόπο.

Εγκαταστήστε το PHHHOTO από το App Store