Το Reddit Vibrant είναι μόνο για όσους συμμετέχουν στις εικόνες και τα βίντεο

Όσο σπουδαίο και αν είναι το περιεχόμενο που μοιράζεται στο Reddit, OC ή άλλο, το μόνο είδος περιεχομένου που θα προτιμώ πάντα από άλλα είναι οι εικόνες. Έργα DIY, γάτες, γατάκια, χάσκι, τοπία και οτιδήποτε αξίζει να το κάνετε είναι αυτό που κάνω κλικ στο 99% των περιπτώσεων. Το Reddit Vibrant είναι μια εφαρμογή Android που διατίθεται στο Google Play Store για Redditors που προτιμούν μόνο αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδέεστε στον λογαριασμό σας, να ψηφίζετε ό,τι θέλετε και να διαβάζετε και να δημοσιεύετε σχόλια. Είναι ένα φίλτρο για περιεχόμενο εικόνας και βίντεο για την πρώτη σελίδα και κάθε δευτερεύον reddit στο οποίο έχετε εγγραφεί.

  Πώς να ορίσετε ένα όριο δεδομένων για μια σύνδεση WiFi στα Windows 10

Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit για να χρησιμοποιήσετε το Reddit Vibrant, ώστε η εφαρμογή να είναι κατάλληλη τόσο για λάτρεις όσο και για αφίσες. Από προεπιλογή, βλέπετε όλες τις αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο στην πρώτη σελίδα. Ανεβάστε το συρτάρι πλοήγησης και μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δευτερεύοντα reddit στα οποία έχετε εγγραφεί και να προβάλετε περιεχόμενο από αυτό. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit από το συρτάρι πλοήγησης. Υπάρχει επίσης μια καρτέλα αναζήτησης για αναζήτηση δευτερευόντων reddit.

Το Reddit Vibrant υποστηρίζει GIF και άλμπουμ Imgur. Πατήστε τη φωτογραφία που θέλετε να δείτε και η εφαρμογή θα φορτώσει πρώτα μια εικόνα χαμηλής ανάλυσης και στη συνέχεια θα την βελτιώσει κάπως. Η εφαρμογή φορτώνει εικόνες χαμηλότερης ανάλυσης σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το δίκτυο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας για περιήγηση και δεν θέλετε να ξοδέψετε πάρα πολλά δεδομένα. Σύρετε προς τα επάνω και το νήμα των σχολίων σε μια εικόνα θα εμφανιστεί. Μπορείτε να κάνετε κύλιση μέσα από αυτά. Εάν σας αρέσει πολύ μια εικόνα, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον λογαριασμό σας. Πατήστε το κουμπί “Περισσότερα” στην προβολή εικόνων για να ανοίξετε ένα μενού επιλογών που περιλαμβάνουν υπέρ, αρνητική ψήφο, αποθήκευση σε λογαριασμό και άλλα.

  Πώς να σαρώσετε άμεσα έγγραφα και να προσθέσετε φωτογραφίες στο Mac σας χρησιμοποιώντας την κάμερα συνέχειας

Από προεπιλογή, οποιαδήποτε φωτογραφία με την ένδειξη NSFW είναι κρυμμένη με επικάλυψη χρώματος και κειμένου για να υποδείξει ότι μπορεί να μην είναι κατάλληλη. Μπορείτε να πατήσετε για να προβάλετε την εικόνα ή, από την αρχική οθόνη της εφαρμογής, να πατήσετε το κουμπί περισσότερα και να απενεργοποιήσετε εντελώς την επιλογή (με δική σας ευθύνη). Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τους συνδέσμους που βλέπετε στην πρώτη σελίδα ή σε οποιοδήποτε άλλο δευτερεύον reddit από το κουμπί “Ταξινόμηση”.

Η εφαρμογή είναι χωρίς διαφημίσεις και καλά σχεδιασμένη και αυτός είναι ένας συνδυασμός που σπάνια εμφανίζεται. Η ροή είναι αρκετά καλή και δεν υπάρχει τίποτα που να στερείται εκτός και αν θέλετε να διαβάσετε μερικές από τις άλλες αναρτήσεις χωρίς εικόνα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ψάξετε για μια διαφορετική εφαρμογή, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι αυτή από μόνη της θα μπορούσε να με ξυπνήσει μετά τα μεσάνυχτα.

  Πώς να διορθώσετε το νέο κρίσιμο ελάττωμα ασφαλείας των Windows 10 (Μάρτιος 2020)

Εγκαταστήστε το Reddit Vibrant από το Google Play Store