Το Pine είναι ένας όμορφος διαχειριστής σελιδοδεικτών που βρίσκεται εξ ολοκλήρου στο πρόγραμμα περιήγησής σας [Chrome]

Οι σελιδοδείκτες μου είναι ένα χάος. εν μέρει επειδή είμαι τεμπέλης και δεν προσπαθώ πάντα να κρατώ οργανωμένους τους συνδέσμους που αποθηκεύω, αλλά και επειδή ο διαχειριστής σελιδοδεικτών του Chrome δεν προσφέρει πολύ λειτουργική διεπαφή όσον αφορά την οργάνωση σελιδοδεικτών. Το Pine είναι μια επέκταση του Chrome που προσθέτει έναν αισθητικά ευχάριστο και πλήρως λειτουργικό διαχειριστή σελιδοδεικτών στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ζει εξ ολοκλήρου στο πρόγραμμα περιήγησής σας και δεν λειτουργεί καμία υπηρεσία πίσω από αυτό. Όχι μόνο μπορείτε να δείτε τους πολλούς συνδέσμους στη βιβλιοθήκη των σελιδοδεικτών σας, αλλά μπορείτε να τους οργανώσετε, να προσθέσετε ετικέτες, να τους μετονομάσετε και να τους μετακινήσετε σε διαφορετικό φάκελο.

  Πώς να προστατέψετε το προφίλ σας στο Chrome με κωδικό πρόσβασης

Η επέκταση προσθέτει ένα κουμπί P δίπλα στη γραμμή URL. Κάντε κλικ σε αυτό για να εκκινήσετε τη διαχείριση σελιδοδεικτών Pine. Η διαχείριση σελιδοδεικτών διαθέτει ένα παράθυρο στα αριστερά για πρόσβαση στους σελιδοδείκτες στη γραμμή σελιδοδεικτών, Άλλοι σελιδοδείκτες, Σελιδοδείκτες για κινητά και στα Αγαπημένα σας. Δεν χρειάζεται να εισάγετε τίποτα όταν εγκαθιστάτε το Pine. Εμφανίζει αυτόματα τους σελιδοδείκτες που έχετε αποθηκεύσει. Το πλαϊνό τμήμα σάς επιτρέπει επίσης να προβάλλετε σελιδοδείκτες ανά ετικέτα και να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του. Από προεπιλογή, οι σελιδοδείκτες εμφανίζονται ως μικρογραφίες. Υπάρχουν δύο μεγέθη μικρογραφιών και από προεπιλογή είναι το μεγαλύτερο. Η επιλογή της προβολής μικρογραφιών με μικρότερες μικρογραφίες σάς επιτρέπει να βλέπετε περισσότερους σελιδοδείκτες. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε μια προβολή λίστας, η οποία μπορεί να είναι καλύτερη, καθώς η επέκταση δεν καταφέρνει να φορτώσει μια προεπισκόπηση για όλους τους συνδέσμους.

  Οι καρτέλες κατηγορίας για το Google Keep σας επιτρέπουν να φιλτράρετε τις σημειώσεις κατά χρώμα [Chrome]

Για να προβάλετε έναν σελιδοδείκτη, αναπτύξτε έναν από τους φακέλους και θα εμφανίσει όλους τους σελιδοδείκτες που είναι αποθηκευμένοι σε αυτόν. Για να επεξεργαστείτε έναν σελιδοδείκτη, τοποθετήστε το ποντίκι πάνω του. Θα δείτε να εμφανίζονται δύο κουμπιά. ένα κουμπί σύνδεσης και ένα κουμπί οδοντωτού τροχού για επεξεργασία. Το κουμπί σύνδεσης θα ανοίξει τον σελιδοδείκτη σε μια νέα καρτέλα. Κατά την επεξεργασία ενός σελιδοδείκτη, μπορείτε να τον μετακινήσετε σε διαφορετικό φάκελο, να αλλάξετε τον τίτλο του και να προσθέσετε ετικέτες σε αυτόν.

Οι ρυθμίσεις της επέκτασης σάς επιτρέπουν να επιλέξετε πόσα στοιχεία θα εμφανίζονται στα Αγαπημένα όταν η επιλογή δεν έχει αναπτυχθεί, εάν ένας σελιδοδείκτης θα ανοίξει σε μια νέα καρτέλα ή στην τρέχουσα, τον αριθμό των αποτελεσμάτων αναζήτησης που θα πρέπει να αναφέρει η επέκταση όταν κάνετε αναζήτηση στους σελιδοδείκτες σας , και ποια σελίδα, π.χ. από ποιον φάκελο πρέπει να παραθέτει σελιδοδείκτες, από προεπιλογή.

  Πώς να αποκλείσετε όλες τις αναφορές για τις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ από τη ροή σας στο Twitter [Chrome]

Και τώρα για τις ελλείψεις, φαίνεται να υπάρχει μόνο μία. Δεν υπάρχει τρόπος να προσθέσετε νέο φάκελο κατά την οργάνωση σελιδοδεικτών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιστρέψετε στον προεπιλεγμένο διαχειριστή σελιδοδεικτών του Chrome για τη συγκεκριμένη λειτουργία. Εκτός από αυτό, η επέκταση είναι αρκετά καλή.

Εγκαταστήστε το Pine από το Chrome Web Store