Το Prism είναι μια εφαρμογή εκκίνησης που εστιάζει στην απλότητα [Android]

Μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για τη λήψη ή όχι μιας εφαρμογής, αλλά δεν πρέπει να είναι ο μόνος. Όσον αφορά τους εκτοξευτές εφαρμογών για Android, οι απόψεις μεταξύ σχεδιασμού και απλότητας θα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των χρηστών. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν πολλές επιλογές προσαρμογής και υπέροχη διεπαφή χρήστη, αλλά άλλοι θέλουν απλώς μια εφαρμογή εκκίνησης που να λειτουργεί και να παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις εγκατεστημένες εφαρμογές και στις σημαντικές ρυθμίσεις Android. Πραγματικά δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών εκκίνησης στο Google Play Store, αλλά το Prism Launcher φέρεται να απευθύνεται σε χρήστες που χρειάζονται αντικατάσταση εκτοξευτή γυμνών οστών. Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο BETA, επομένως μην περιμένετε πάρα πολλές δυνατότητες εκτός συσκευασίας.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 42 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Τα περισσότερα προγράμματα εκκίνησης εφαρμογών που είναι διαθέσιμα στο Google Play μοιράζονται μια κοινή γλώσσα σχεδίασης. μια αρχική οθόνη γεμάτη εικονίδια και γραφικά στοιχεία που συνοδεύονται από βάση σύνδεσης και ένα συρτάρι εφαρμογών που σας επιτρέπει να ανοίγετε γρήγορα εγκατεστημένες εφαρμογές. Το Prism Launcher, από την άλλη πλευρά, ακολουθεί μια απλούστερη προσέγγιση. Αντί να ασχολείστε με γραφικά στοιχεία, η αρχική οθόνη μπορεί να φορτωθεί με έως και 9 συντομεύσεις εφαρμογών. Τούτου λεχθέντος, δεν μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα πακέτα εικονιδίων, ούτε επιτρέπεται να προσαρμόσετε μεμονωμένα εικονίδια με οποιονδήποτε τρόπο. Ο εκτοξευτής είναι τόσο γυμνός όσο μπορεί.

Εάν σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από την αρχική οθόνη του Prism, εμφανίζεται το συρτάρι εφαρμογών όπου όλα τα στοιχεία είναι τοποθετημένα σε κάθετη σειρά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω για να αποκαλύψετε περισσότερες εφαρμογές. Πατώντας παρατεταμένα ένα εικονίδιο αποκαλύπτεται ένα μικρό μενού, όπου μπορείτε να πλοηγηθείτε στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή αμέσως, καθώς και να την προσθέσετε στην αρχική οθόνη. Σε περίπτωση που χρειαστεί να αφαιρέσετε μια εφαρμογή από την τελευταία, μπορείτε απλά να πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιό της.

  Τα 7 καλύτερα πληκτρολόγια για Android το 2020, αξιολογήθηκαν

Το συρτάρι εφαρμογών διαθέτει επίσης μια γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος που σας επιτρέπει να αναζητάτε γρήγορα ερωτήματα στην Αναζήτηση Google. Ένα μικρό αλλά χρήσιμο χαρακτηριστικό για αυτήν την εφαρμογή.

Όσον αφορά την προσαρμογή, το Prism Launcher δεν είναι απίστευτα φορτωμένο σε καμία περίπτωση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα απλό μενού πατώντας δύο φορές στην αρχική οθόνη του Prism. Αυτό το μενού, το πολύ, σας επιτρέπει να αλλάξετε ταπετσαρία της αρχικής οθόνης, να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις Android, το συρτάρι εφαρμογών ή να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Αν και ελπίζουμε ότι ο προγραμματιστής θα προσθέσει περισσότερες δυνατότητες σε μελλοντικές ενημερώσεις.

  Το Numix είναι ένας υπολογιστής σχεδιασμού υλικού με προηγμένες λειτουργίες trig [Android]

Συνολικά, το Prims Launcher είναι αναμφισβήτητα μία από τις απλούστερες εφαρμογές εκκίνησης που έχουμε δει μέχρι τώρα. Είναι δωρεάν για λήψη στο Google Play Store.

Εγκαταστήστε το Prism Launcher από το Play Store