Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Apple TV+

Είτε εγγραφήκατε για την επταήμερη δοκιμή του Apple TV+ είτε σας δόθηκε α δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο μετά την αγορά μιας νέας συσκευής, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας προτού αρχίσετε να πληρώνετε για την υπηρεσία ροής.

Πριν ξεκινήσετε, προειδοποιήστε ότι η πρόσβασή σας στο Apple TV+ θα διακοπεί τη στιγμή που θα ακυρωθεί η συνδρομή σας. Εάν η δοκιμή σας έχει οριστεί να ανανεωθεί Παρασκευή, προτείνουμε να την ακυρώσετε την προηγούμενη Πέμπτη, ώστε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Καταργήστε την εγγραφή σας χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας

Ο ευκολότερος τρόπος για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Apple TV+ είναι χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας.

  Τι είναι η «Κρυπτογράφηση Στρατιωτικού Βαθμού»;

Ξεκινήστε ανοίγοντας το “App Store”. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το εικονίδιο στην αρχική οθόνη σας, σύρετε προς τα κάτω και χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση Spotlight του iPhone ή του iPad για να εντοπίσετε την εφαρμογή.

Τώρα, πατήστε στο avatar του λογαριασμού σας που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.

Επιλέξτε την επιλογή “Συνδρομές” που βρίσκεται κάτω από τις πληροφορίες του λογαριασμού σας Apple.

Εντοπίστε τη συνδρομή σας “Apple TV+” στην ομάδα Active.

Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί “Ακύρωση δωρεάν δοκιμής”.

Αφού επιλέξετε το κουμπί ακύρωσης, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Να θυμάστε ότι η συνδρομή σας στο Apple TV+ θα λήξει τη στιγμή που θα ακυρώσετε τη συνδρομή. Η Apple δεν αντιμετωπίζει τη δοκιμή Apple TV+ όπως άλλες συνδρομές που συνεχίζονται μέχρι την προγραμματισμένη ημερομηνία λήξης.

  Πώς να μεταβείτε στο Fast Ring στο πρόγραμμα Windows Insider

Καταργήστε την εγγραφή σας χρησιμοποιώντας το Apple TV σας

Η διαχείριση των συνδρομών στο Apple TV γίνεται μέσω της εφαρμογής Ρυθμίσεις. Επομένως, για να ξεκινήσετε, χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριό σας για να επισημάνετε και να επιλέξετε “Ρυθμίσεις”.

Επιλέξτε την επιλογή «Χρήστες & Λογαριασμοί», επιλέξτε τον λογαριασμό σας Apple και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Συνδρομές».

Θα πρέπει τώρα να βλέπετε όλες τις ενεργές συνδρομές. Επιλέξτε τη λίστα “Apple TV+” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Ακύρωση συνδρομής”.

Καταργήστε την εγγραφή σας χρησιμοποιώντας το Mac σας

Στο Mac σας, οι συνδρομές είναι προσβάσιμες από το App Store του υπολογιστή. Κάντε κλικ στο “App Store” από το Launchpad ή χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση Spotlight για να το εντοπίσετε.

  Πώς να επαναφέρετε τα Apple AirPods σας

Κάντε κλικ στο Apple ID σας που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία. Αφού επιλέξετε το κουμπί Προβολή πληροφοριών, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συνδεθείτε.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Διαχείριση στη σελίδα Πληροφορίες λογαριασμού. Κάντε κλικ στο κουμπί “Διαχείριση” δίπλα στο στοιχείο Συνδρομές.

Επιλέξτε το κουμπί “Επεξεργασία” δίπλα στην καταχώριση του Apple TV+. Κάνοντας κλικ στο «Ακύρωση συνδρομής» θα διακοπεί αμέσως η πρόσβασή σας στην πλατφόρμα ροής.