Το Numix είναι ένας υπολογιστής σχεδιασμού υλικού με προηγμένες λειτουργίες trig [Android]

Οι εφαρμογές σχεδιασμού υλικού εμφανίζονται όλο και πιο συχνά τώρα. Οι προγραμματιστές όχι μόνο αντιμετωπίζουν καλά τη νέα σχεδίαση, αλλά από την ανακοίνωσή της, δυσκολεύονται να αναπτύξουν χρήσιμες εφαρμογές ενώ συμμορφώνονται με αυτήν. Το Numix είναι η επόμενη εφαρμογή Android που μεταβαίνει στο Material Design. Είναι μια αριθμομηχανή, τίποτα περισσότερο – τίποτα λιγότερο. Εκτός από τις τυπικές μαθηματικές συναρτήσεις, η εφαρμογή υποστηρίζει τριγωνομετρικές συναρτήσεις καθώς και μετατροπή αριθμών σε δεκαδικά, δυαδικά ή δεκαεξαδικά συστήματα αριθμών. Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε όλους τους υποστηριζόμενους υπολογισμούς, ενώ η επαγγελματική έκδοση διαθέτει επιλογές προσαρμογής με τη μορφή θεμάτων και σας επιτρέπει να ανακαλέσετε προηγούμενους υπολογισμούς.

  9 καλύτερα προγράμματα περιήγησης για Android (Κριτικές)

Από προεπιλογή, η εφαρμογή εμφανίζει τον πίνακα Basic, ο οποίος διαθέτει αριθμητικό πληκτρολόγιο και κουμπιά για βασικές μαθηματικές συναρτήσεις. Πατήστε το κουμπί “Περισσότερα” κάτω από το κουμπί ιστορικού και ρυθμίσεων και μπορείτε να αλλάξετε την τριγωνομετρική λειτουργία, π.χ. τον πίνακα “Για προχωρημένους”. Για να μετατρέψετε αριθμούς μεταξύ διαφορετικών συστημάτων αριθμών, θα πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τον αριθμό από τον βασικό πίνακα και στη συνέχεια να μεταβείτε στον πίνακα Hex όπου μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο σύστημα θα τον μετατρέψετε.

Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής σάς επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε οποιοδήποτε από τα πάνελ που θέλετε και σας δίνουν επίσης μια ματιά στις επαγγελματικές λειτουργίες που χάνετε. Η επαγγελματική έκδοση δημιουργεί γραφήματα, υποστηρίζει πίνακες και θέματα. Για τις ρυθμίσεις που μπορείτε να διαχειριστείτε στην τρέχουσα έκδοση, υπάρχει η επιλογή του πίνακα προεπιλογής όταν τελειώσετε με έναν υπολογισμό και η δυνατότητα ομαδοποίησης ψηφίων έτσι ώστε ένας μεγάλος αριθμός να είναι πιο ευανάγνωστος.

  Πώς να παρακολουθείτε τη χρήση των δεδομένων σας στο Android

Εκτός από τη μετατροπή ενός αριθμού σε διαφορετικό σύστημα αριθμών, μπορείτε επίσης να τους πολλαπλασιάσετε, να προσθέσετε, να αφαιρέσετε και να τους διαιρέσετε. Απλώς μεταβείτε στον πίνακα Hex και επιλέξτε σε ποιο από τα υποστηριζόμενα συστήματα αριθμών θέλετε να κάνετε υπολογισμούς και επιστρέψτε στον πίνακα Basic. Η εφαρμογή είναι έξυπνη στο ότι αν επιλέξετε το Δυαδικό σύστημα αριθμών, όλα τα αριθμητικά κλειδιά εκτός από το 1 και το 0 απενεργοποιούνται.

Δεν υπάρχουν παράπονα σχετικά με την εφαρμογή, αν και νομίζω ότι ο πίνακας Hex και το πλαίσιο για προχωρημένους μπορεί να είχαν σχεδιαστεί καλύτερα. Προς το παρόν, εάν μεταβείτε σε αυτό, χάνετε το αριθμητικό πληκτρολόγιο, κάτι που δεν πρέπει να συμβεί εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή αριθμομηχανής. Αν το συγκρίνω με τις άλλες εφαρμογές σχεδιασμού υλικού που εξετάσαμε αυτήν την εβδομάδα, θα έλεγα ότι έχασαν ένα ωραίο αιωρούμενο κουμπί που θα τους έδινε την ευκαιρία να εμφανίσουν και να απορρίψουν άλλα πάνελ. Οι προγραμματιστές λένε ότι ο σχεδιασμός δεν είναι εξ ολοκλήρου υλικό λόγω περιορισμών.

  Πώς να αποκτήσετε emoji στο Android

Εγκαταστήστε το Numix από το Google Play Store

Εγκαταστήστε το Numix Pro από το Google Play Store