Το Pale Moon για Android είναι ο Firefox σε στεροειδή

Το Mozilla Firefox είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει τον πηγαίο κώδικα του, να τον τροποποιήσει και να δημιουργήσει τη δική του προσαρμοσμένη κατασκευή. Διάφορα έργα, που διατηρούνται από μικρούς, ή ακόμα και μεμονωμένους, προγραμματιστές έχουν πάρει τον Firefox και έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους παραλλαγές, είτε για να βελτιστοποιήσουν την απόδοσή του είτε για να προσφέρουν πρόσθετη λειτουργικότητα. Το Pale Moon είναι ένα τέτοιο εξαιρετικά φιλόδοξο έργο για Windows και Linux που είναι γνωστό για την γρήγορη απόδοσή του. Το πρόγραμμα περιήγησης διαθέτει πολλές βελτιστοποιήσεις backend που το καθιστούν ταχύτερο από τη σταθερή έκδοση του Firefox. Ο cyansmoker, μέλος του φόρουμ XDA-Developers, ήταν απασχολημένος με τη μεταφορά του προγράμματος περιήγησης Pale Moon στο Android τους τελευταίους μήνες και τώρα κυκλοφόρησε την πρώτη του έκδοση για λήψη και χρήση από οποιονδήποτε.

  Σταματήστε το Android 6.0 από την αποθήκευση των κωδικών πρόσβασης στον Λογαριασμό σας Google

Το Pale Moon είναι πλήρως ανοιχτού κώδικα, όπως και το αντίστοιχο του επιτραπέζιου υπολογιστή. Το πρόγραμμα περιήγησης βασίζεται στον Firefox και προσφέρει όλες τις δυνατότητες του. Βασικά εστιασμένο στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, το Pale Mood φαίνεται επίσης αρκετά αξιοπρεπές. Και για αυτό το σκοπό, το περιβάλλον χρήστη είναι διαισθητικό και εύκολο στην πλοήγηση. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε ιστοσελίδες, για παράδειγμα, να ξεκινήσετε την ιδιωτική καρτέλα για να αποτρέψετε την αποθήκευση οτιδήποτε στη συσκευή σας, καθώς και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εκδόσεων ιστοτόπων για φορητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές με ένα κλικ.

  Πώς να αποθηκεύσετε τους σελιδοδείκτες του Twitter στον Firefox

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι το Pale Moon έχει κερδίσει μια μεγάλη βάση χρηστών σε πλατφόρμες Windows και Linux. Όπως και η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, οι παραλλαγές Android υποστηρίζουν επίσης πρόσθετα από τη βιβλιοθήκη πρόσθετων Mozilla, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του από τα υπάρχοντα εργαλεία.

Αυτό που λείπει εδώ είναι ότι το Pale Moon απέχει πολύ από την πλήρη κυκλοφορία. Η τρέχουσα έκδοση θεωρείται έκδοση Alpha, επομένως ενδέχεται να αντιμετωπίσετε περιστασιακά προβλήματα απόδοσης, καθώς και σφάλματα και σφάλματα . Τούτου λεχθέντος, η εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και ενδέχεται να μην λειτουργεί σε κάθε συσκευή. Πιθανότατα εξαρτάται από την αρχιτεκτονική της CPU, επομένως μόνο ορισμένες συσκευές θα πρέπει να μπορούν να το εκτελούν, όπως αυτές με Cortex-A8, Cortex-A15 και Krait-300, θα ήταν εντάξει.

  Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία με τον Firefox Hello

Το Pale Moon είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο Google Play. Οι πρώτες εκδόσεις θα παραμείνουν στο MEGA προς το παρόν (σύνδεσμος παρέχεται παρακάτω) από όπου μπορείτε να φορτώσετε στη συσκευή σας. Ωστόσο, γιατί να μην το εγκαταστήσετε και να το δοκιμάσετε;

Κατεβάστε το πρόγραμμα περιήγησης Pale Moon

μέσω: XDA-Προγραμματιστές