Πώς να αποθηκεύσετε τους σελιδοδείκτες του Twitter στον Firefox

Πριν από λίγο καιρό, το Twitter πρόσθεσε μια πολύ χρήσιμη λειτουργία που ονομάζεται «σελιδοδείκτες». Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην έκδοση για υπολογιστές του ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι ενώ οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν tweets ως σελιδοδείκτες από τα τηλέφωνά τους, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά από την επιφάνεια εργασίας. Υπάρχει μια δουλειά που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε σελιδοδείκτες Twitter από την επιφάνεια εργασίας και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να τους αποθηκεύσετε επίσης, αλλά είναι λίγο άβολο, καθώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για κινητά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο που ονομάζεται TwitMarks για να αποθηκεύσετε τους σελιδοδείκτες του Twitter από τον Firefox.

  Διακοπή αυτόματης αναπαραγωγής σε Chrome, Firefox, Opera, Safari και IE

Αποθήκευση σελιδοδεικτών Twitter

Εγκαταστήστε το πρόσθετο και επισκεφτείτε το Twitter. Κάντε κλικ στο tweet που θέλετε να προσθέσετε στους σελιδοδείκτες σας, ώστε να ανοίξει μέσω του άμεσου συνδέσμου του. Θα δείτε μια επιλογή «Προσθήκη στους σελιδοδείκτες» δίπλα στα κουμπιά απάντησης, retweet και αγαπημένων. Κάντε κλικ σε αυτό για να προσθέσετε το tweet στους σελιδοδείκτες σας.

Το πρόσθετο διευκολύνει επίσης την πρόσβαση στους σελιδοδείκτες. Στο επάνω μέρος, μια νέα καρτέλα με το όνομα «Σελιδοδείκτες» προστίθεται δίπλα στην καρτέλα Μηνύματα, όπου μπορείτε να προβάλετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα tweet με σελιδοδείκτες. Αυτό περιλαμβάνει αυτά που προσθέσατε στο τηλέφωνό σας.

Τα tweets που προσθέτετε σελιδοδείκτες στον Firefox μέσω αυτού του πρόσθετου συγχρονίζονται αυτόματα και με τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε το "Δυνητικά ευαίσθητο περιεχόμενο" στο Twitter

Το έχουμε ξαναπεί αυτό και θα το ξαναπούμε. αυτή η δυνατότητα άσκοπα διατηρείται εκτός του ιστότοπου για υπολογιστές. Είναι αρκετά εύκολο στη διαχείριση μιας και αυτό το πρόσθετο μόνο μπορεί να το κάνει. Δεν υπάρχει ακόμα αντίστοιχο του Chrome, αλλά θα το προσέξουμε και θα ενημερώσουμε αυτήν την ανάρτηση αν το βρούμε.

Ενώ το πρόσθετο διευκολύνει την αποθήκευση και την πρόσβαση σε σελιδοδείκτες tweets, χρειάζεται μια ελαφρώς μεγάλη διαδρομή προς αυτό. Οι χρήστες πρέπει να ανοίξουν το ίδιο το tweet για να φτάσουν στην επιλογή σελιδοδείκτη. Μια βελτίωση θα ήταν να επιτραπεί στους χρήστες να το προσθέτουν σελιδοδείκτες από το χρονολόγιό τους.

Το Twitter άλλαξε το API του και τον τρόπο με τον οποίο το χρησιμοποιούν οι εφαρμογές, καθιστώντας πολλά από αυτά ξεπερασμένα. Αυτές οι εφαρμογές τρίτων είχαν πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που οι χρήστες γενικά, και οι διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης ειδικότερα, βρήκαν χρήσιμες για τη διαχείριση ενός ή πολλών λογαριασμών. Οι εφαρμογές του Twitter μόλις και μετά βίας συγκρίνονται με καμία από τις κορυφαίες εφαρμογές τρίτων που ήταν διαθέσιμες, επομένως το Twitter πρέπει είτε να αναβαθμίσει το παιχνίδι εφαρμογών του είτε ίσως να ξανασκεφτεί τι επιτρέπει στους προγραμματιστές να κάνουν με τα API του.

  Πώς να κάνετε την Cortana να χρησιμοποιεί την Αναζήτηση Google σε Chrome και Firefox

Εν τω μεταξύ, έχουμε λίγες εφαρμογές που εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το Twitter πιο εύκολα και οι επεκτάσεις/πρόσθετα, ενώ εξακολουθούν να λειτουργούν, είναι μια καλή εναλλακτική λύση.