Το Hitman Go φτάνει στο Google Play Store [Paid]

Το Hitman είναι μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών που βασίζεται στον Agent/Mr. 47, ένας σιωπηλός δολοφόνος που δεν σταματάει σε τίποτα για να εξουδετερώσει τον στόχο του. Ο πράκτορας 47 είναι τόσο αδίστακτος όσο κι αν επιλέξεις να τον κάνεις, αυτή είναι η ουσία του παιχνιδιού. Είστε ένας άρτια εκπαιδευμένος δολοφόνος που αφήνεται ελεύθερος σε μια περιοχή γεμάτη πιθανούς στόχους. Μπορεί να σκοτώσει ένα ολόκληρο κτίριο γεμάτο ανθρώπους ή μπορεί να γλιστρήσει μέσα και έξω από μια αποστολή απαρατήρητος. Αυτό το είδος ελευθερίας προσέγγισης είναι που κάνει τα παιχνίδια Hitman τόσο επιτυχημένα από την πρώτη του εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2000. Οι συνέχειες, οι ταινίες και τα μυθιστορήματά τους έχουν κάνει 47 τον βασικό χαρακτήρα βιντεοπαιχνιδιών. Μια κενή πλάκα χωρίς συναισθήματα για να προβάλετε τον εαυτό σας και να παίξετε μακριά. Το Agent 47 κυκλοφορεί σε κινητά (iOS) από τα τέλη Απριλίου, τώρα τελικά κυκλοφορεί σε Android, ας δούμε πώς τα πάει το Hitman Go στην κριτική μας.

Το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής turn-based με πολλαπλούς όρους νίκης. Το παιχνίδι έχει κάνει μια στροφή προς το κινητό εκπληκτικά καλά, δεν υπάρχει αίμα ή γκρίνια για να μιλήσουμε, κάτι που φροντίζεται μέσω του μοτίβου diorama. Αφορά περισσότερο τη στρατηγική παρά την πράξη του φόνου. Το παιχνίδι δεν έχει κανένα συγκριτικό αντίπαλο για να μιλήσουμε. ξεχωρίζει από μόνο του. Η πλησιέστερη δυνατή ενσάρκωση θα μπορούσε να είναι ο Robbery Bob, αλλά ακόμα κι αυτό είναι μια μακρινή σύγκριση. Αυτό το παιχνίδι είναι μοναδικό και αυτό από μόνο του το κάνει να αξίζει να παίζετε.

  Πώς να ελέγξετε εάν η Apple έχει ανακαλέσει το MacBook σας (για δωρεάν επισκευές)

Πίνακας περιεχομένων

Παιχνίδι

Φανταστείτε να παίζετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι βασισμένο στις περιπέτειες του πράκτορα 47, με το πρόσθετο πλεονέκτημα να διατηρείτε την εμφάνιση και την αίσθηση της σειράς χωρίς καμία από τη βία και το θράσος (προσεγγίζει ένα ευρύτερο κοινό με αυτόν τον τρόπο). Μπορεί να νομίζετε ότι αυτή είναι η συνταγή της καταστροφής, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο. Ακόμα κι αν ο χαρακτήρας ήταν κάποιος άλλος από τον Πράκτορά μας 47 και αυτό το παιχνίδι ονομαζόταν κάτι εντελώς διαφορετικό. θα ήταν ακόμα ένα καλό παιχνίδι. Το μέρος του παιχνιδιού Hitman είναι μια εκ των υστέρων σκέψη, και αυτό λειτουργεί. Πάρα πολλά ports των mainstream τίτλων τείνουν να χάνονται στη μετάφραση ενώ προσπαθούν να παραμείνουν πιστοί στην προέλευση. Το Hitman Go έμεινε πιστό σε μια πολύ βασική ιδέα του franchise. Η δουλειά σας εξακολουθεί να είναι να βγάλετε στόχους –σίγουρα θα ήταν διασκεδαστικό να κρυφά και να σκοτώνεις κρυφά μερικούς τυχαίους θεατές– αλλά χωρίς εξωτερικούς ελεγκτές, αυτή η διαδικασία γίνεται από συναρπαστική σε θλιβερή. Με μια παραλλαγή αφής και επιτραπέζιου πάγκου, απλά αφαιρώντας το πλαστικό σετ παιχνιδιού από τη σανίδα εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό, αν και με τρόπο που δεν τρυπώνει.

Το παιχνίδι ξεκινά με μερικές μίνι αποστολές που θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με τα χειριστήρια, ξεκινάτε με 5 συμβουλές σε περίπτωση που κολλήσετε. Αν εξαντλήσετε τις συμβουλές σας, θα χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερα και θα μπείτε στον πειρασμό καθώς προχωρά το παιχνίδι. Η πρόκληση και η πολυπλοκότητα αυξάνονται με κάθε παζλ, καθιστώντας το όλο και πιο ελκυστικό σε κάθε επίπεδο που περνά. Υπάρχει ακόμη και ένα επίπεδο μπόνους για τους θαυμαστές του Hitman Blood Money και αν είστε αληθινός θαυμαστής, θα παρατηρήσετε και θα λατρέψετε τους παραδειγματικούς Silverballers όταν τελικά βγουν.

  Η λειτουργία tablet των Windows 10 μπορεί να αντικατασταθεί από την επιφάνεια εργασίας

Γραφικά

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «εκπληκτική» και να μην είμαστε ανειλικρινείς. Τα σετ μοιάζουν πραγματικά με πλαστικά και όχι μόνο με τυχαία πολύγωνα, τα περιβάλλοντα είναι πανέμορφα και ο σχεδιασμός ολόκληρου του επιπέδου αποτίει φόρο τιμής στον αρχικό φωτισμό και τη διάθεση του Hitman, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί τη δική του ταυτότητα. Το μοναδικό είναι ακριβώς η σωστή λέξη, καθώς τα παραδείγματα είναι δύσκολο να βρεθούν. Είστε μια πλαστική αναπαράσταση του Agent 47 με δυνατότητα αναπαραγωγής, οι εχθροί σας έχουν χρωματική κωδικοποίηση ανά επίπεδο δραστηριότητας. Τα μαύρα περιγράμματα καθορίζουν τις επιλογές κίνησής σας. Όταν μετακινείστε, το ίδιο κάνουν και οι υπόλοιποι χαρακτήρες στον πίνακα. Μετά από μερικές προσπάθειες, θα καταλάβετε πώς να κάνετε ενέδρα και να βγάλετε χαρακτήρες. Μόλις αφαιρεθούν, τα κομμάτια των χαρακτήρων κάθονται μακριά από τον πίνακα, σαν ένα πιο στυλιζαρισμένο είδος σκακιού.

Ήχος

Αχ πώς θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε για τον ήχο. Είναι όμορφο, ορισμένα επίπεδα παίζουν το εμβληματικό κομμάτι της Ave Maria από το Hitman: Blood Money, τα στημένα κομμάτια ακούγονται ακριβώς σαν να μετακινείτε ένα κομμάτι ομαλά πάνω σε μια λεία επιφάνεια, ενώ βγάζοντας ένα σημάδι ακούγεται σαν πλαστικά κομμάτια να σπρώχνουν απαλά το ένα το άλλο. Οι ήχοι του μενού θυμίζουν επίσης τα πρωτότυπα παιχνίδια. Η αρχική σειρά χρησιμοποιούσε μουσική για να συμπληρώσει τον ρυθμό του παιχνιδιού σας (αργός για stealth, αισιόδοξος για όλους τους πολέμους), το Hitman Go δεν εξαρτάται τόσο από τη μουσική, αλλά εξακολουθεί να είναι ωραίο να το έχετε. Είναι ένα νεύμα για τους θαυμαστές της σειράς και σίγουρα πρέπει να είναι χαρούμενοι για αυτό.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί προϊόντος των Windows 7 για νέα εγκατάσταση των Windows 10

συμπέρασμα

Στο κενό που δημιουργήθηκε μεταξύ του Hitman: Blood Money και του Hitman: Absolution, εμείς οι θαυμαστές, παίξαμε και επαναλάβαμε τις προηγούμενες εκδόσεις ξανά και ξανά μέχρι να απομνημονεύσουμε κάθε ανατροπή και στροφή σε κάθε επίπεδο, βρίσκοντας μοναδικά trickshots και μυστικά σκοτώματα, όπως σιωπηλές βολές. πόρτες, δύο στόχοι με ένα μόνο πυροβολισμό, σπρώχνοντας έναν χαρακτήρα από μια προεξοχή και ανατινάζοντας τους θεατές, πυροβολώντας ένα τζακούζι στην άκρη του γκρεμού από κάτω και βλέποντας τους κολυμβητές να πέφτουν κατακόρυφα… Φαίνεται ότι έχω χάσει τα ίχνη του θέματος λόγω τέτοιας απολαυστικής βίας . Προσπαθούσα να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι αυτά τα παιχνίδια προσέφεραν τόσα πολλά σε αξία επανάληψης που όταν κυκλοφόρησε η επόμενη έκδοση, θα μπορούσε να είχε 5000 ώρες παιχνιδιού και δεν θα ήταν αρκετές. Μια έκδοση για κινητά δίνει νέα ελπίδα στους θαυμαστές ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις περιπέτειες του ψυχρόαιμου Agent 47 σε άλλες πλατφόρμες. Αν και μου λείπει ακόμα η ικανότητα να σκοτώνω ανθρώπους, μάλλον θα πρέπει να δω έναν θεραπευτή γι’ αυτό.

Κατεβάστε το Hitman Go για Android (4,99 $)