Το Facebook Places σας βοηθά να βρείτε κάτι να κάνετε σε οποιαδήποτε πόλη

Ο αριθμός των εφαρμογών που αναπτύχθηκαν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουν, να βρουν άτομα για να κάνουν πράγματα ή απλώς να βρουν ένα καλό μέρος για φαγητό είναι τεράστιος και αυξάνεται. Το πιο πρόσφατο που έχει κάνει ένα τρύπημα σε αυτή τη θέση είναι το Facebook. Ευτυχώς η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Αντίθετα, χρησιμοποιεί την υπάρχουσα διεπαφή ιστού και την ήδη πλούσια βάση δεδομένων με μέρη για να σας βοηθήσει να βρείτε εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, καφέ, δημόσια αξιοθέατα, γυμναστήρια, σχολεία, θέατρα και πολλά άλλα. Μια νέα ειδική σελίδα με το όνομα Facebook Places κυκλοφόρησε. Σας ζητά να εισαγάγετε μια πόλη και θα εμφανίσει όλα τα μέρη, κατάλληλα ταξινομημένα σε κατηγορίες, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

  Γιατί δεν εμφανίζεται η Προσθήκη φίλου στο Facebook;

Επισκεφτείτε το Facebook Places (σύνδεσμος στο τέλος) και πληκτρολογήστε ένα όνομα πόλης. Το Facebook δεν υποθέτει αυτόματα ότι θέλετε να βρείτε κάτι να κάνετε στην τρέχουσα πόλη σας και νομίζω ότι αυτό είναι έξυπνο, καθώς μπορεί να ψάχνετε πράγματα να κάνετε όταν ταξιδεύετε σε διαφορετική πόλη. Αν μη τι άλλο, είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να βρείτε ένα καλό εστιατόριο σε ένα νέο άγνωστο μέρος.

Τα αποτελέσματα εμφανίζουν πρώτα τα μέρη με την υψηλότερη βαθμολογία, αλλά μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή “Δείτε όλα” για να δείτε όλα τα μέρη που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κατηγορίες στο επάνω μέρος για να μετακινηθείτε προς τα κάτω στον τύπο του μέρους που αναζητάτε. Περιττό να πούμε ότι οι κριτικές και η βαθμολογία οποιουδήποτε μέρους θα παίξουν ρόλο στον τρόπο εμφάνισης των αποτελεσμάτων. Τα μέρη που έχουν επισκεφθεί ή αξιολογήσει οι φίλοι σας έχουν μεγαλύτερη προβολή και μπορείτε να διαβάσετε την κριτική που έχουν αφήσει.

  Πώς να αποκλείσετε τους χρήστες του Facebook από το να σας στέλνουν μηνύματα στο Instagram

Το Facebook Places είναι εξαιρετικό για άτομα που θέλουν να βρουν ένα καλό μέρος για φαγητό και είναι επίσης ένα πολύ καλό κίνητρο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να θέλουν να λαμβάνουν καλύτερες κριτικές και βαθμολογίες στις σελίδες τους. Το Facebook έχει ουσιαστικά μετατρέψει τη βάση δεδομένων του με μέρη σε έναν μηχανισμό για την προώθηση της επιχείρησης και όπου οι τελικοί χρήστες θα το εκτιμήσουν ως τις σύγχρονες κίτρινες σελίδες, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορεί να το δουν ως έναν ακόμη αλγόριθμο στον οποίο θα θέλουν/πρέπει να κατατάσσονται καλά. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα, αλλά το φίλτρο δεν περιλαμβάνει ένα για αξιολογήσεις που θα έπρεπε.

  Πώς να στείλετε μυστικά, αυτοκαταστροφικά μηνύματα στο Facebook Messenger

Επισκεφτείτε το Facebook Places