Το Drink It Smart σας λέει πόσο μεθυσμένος είστε και υπολογίζει το αλκοόλ στο αίμα [iOS]

Το Drink It Smart δεν είναι μια εφαρμογή παραγωγικότητας, δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να ελέγχετε τα email γρηγορότερα, σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει να τραβήξετε καλύτερες selfies και σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα υπέροχο μέρος για ποτά. Το Drink It Smart είναι μια εφαρμογή iOS αξίας 0,99 $ στο App Store που στοχεύει στο κοινωνικό καλό ή καλύτερα στο να μας βοηθήσει να ελέγχουμε τον εαυτό μας πότε έχουμε πιει. Η εφαρμογή είναι προσαρμοσμένη για να υπολογίζει το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα για κάποιον που έχει πιει. Προσαρμόζει τα αποτελέσματα με βάση τα φύλα και το βάρος που εισάγει ο χρήστης. Καθώς καταναλώνετε περισσότερα ποτά, τα προσθέτετε στην εφαρμογή και σας λέει πόσο μεθυσμένος είστε και ποια είναι πιθανό να είναι η συμπεριφορά σας σε αυτήν την τρέχουσα κατάσταση.

Σημείωση: Ο προγραμματιστής δίνει 14 κωδικούς προσφοράς για το Drink It Smart στους πολύτιμους αναγνώστες μας. Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στο giveaway βρίσκονται στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Night Shift από το Κέντρο Ελέγχου στο iOS 11

Πιείτε το έξυπνες εκτοξεύσεις με το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα στο μηδέν. Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να επιλέξετε το φύλο και το βάρος σας. Πατήστε το κουμπί “μικρές πληροφορίες” κάτω δεξιά. Επιλέξτε το φύλο σας και προσθέστε το βάρος σας είτε σε κιλά είτε σε λίβρες και μετά πατήστε “Πίσω”.

Έχοντας εισαγάγει το φύλο και το βάρος σας, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη και να ξεκινήσετε το ποτό σας. Μετά από ένα ποτό, πατήστε το μικρό σύμβολο συν και, στη συνέχεια, επιλέξτε τι είδους ποτό έχετε πιει. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις τύπους ποτών. πολύ ποτό, ένα σφηνάκι, μια μπύρα ή κρασί. Πατήστε το σύμβολο συν δίπλα σε ένα ποτό και θα καταγραφεί ως ένα ποτήρι αυτού του τύπου ποτού. Σημειώστε ότι η εφαρμογή δεν θα σας αφήσει να καταναλώσετε πρώτα 10 ποτά και στη συνέχεια να τα προσθέσετε όλα ταυτόχρονα. Τα ποτά καταγράφονται ένα προς ένα και αυτό μπορεί να ενθαρρύνει τον χρήστη να συνειδητοποιήσει πόσα ποτά έχει ήδη πιει. Αφού προσθέσετε κάθε ποτό, το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα ενημερώνεται και η εφαρμογή παραθέτει ποιες λειτουργίες του σώματος θα επηρεαστούν. Υποδηλώνει επίσης κάποια πιθανή συμπεριφορά που μπορεί να επιδείξετε στην τρέχουσα κατάστασή σας.

  Το Feedworthy For Reddit είναι μια εφαρμογή βασισμένη σε χειρονομίες για Redditing στο κρεβάτι [iOS]

Καθώς προσθέτετε όλο και περισσότερα ποτά, η συμπεριφορά και το επίπεδο αλκοόλ ενημερώνονται. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει στην εφαρμογή. Μερικές βελτιώσεις που θα το έκαναν καλύτερο είναι μια μεγάλη κόκκινη ειδοποίηση που σας λέει ότι δεν είστε πλέον σε θέση να οδηγείτε και μια μικρή βελτίωση διεπαφής χρήστη που επιτρέπει στους χρήστες να διαβάσουν το πλήρες όνομα του τύπου ποτού που προσθέτουν. Προσωπικά δεν έχω καταναλώσει ποτέ αλκοόλ στη ζωή μου, επομένως οι άνθρωποι που πίνουν μπορούν ίσως καλύτερα να προτείνουν εάν η λίστα των τύπων ποτών πρέπει να είναι πιο πλούσια, αλλά η ιδέα της εφαρμογής είναι εξαιρετική από μόνη της. Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να σημειώσουν ότι οι μετρήσεις αλκοόλ στο αίμα είναι ακριβείς, αλλά μπορεί να διαφέρουν στην πραγματικότητα. Επιπλέον, εάν παίρνετε οποιοδήποτε είδος φαρμάκου, η μέτρηση μπορεί να μην είναι ακριβής για εσάς.

  Λύστε γραμμικές εξισώσεις και κλάσματα χρησιμοποιώντας την κάμερά σας [iOS]

Κατεβάστε το Drink It Smart από το App Store

Χαρίζω

Ο προγραμματιστής χαρίζει 14 κωδικούς προσφοράς Drink It Smart στους αναγνώστες μας. Για να συμμετάσχετε στο giveaway, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. Οι πρώτοι 14 αναγνώστες που θα σχολιάσουν θα λάβουν έναν κωδικό. Το giveaway θα κλείσει τη Δευτέρα 21 Απριλίου 2014 τα μεσάνυχτα.

Εκσυγχρονίζω

Το giveaway είναι πλέον κλειστό. Στους νικητές θα σταλεί σύντομα ένας κωδικός προσφοράς μέσω email.