Πώς να ενεργοποιήσετε το Night Shift από το Κέντρο Ελέγχου στο iOS 11

Το έντονο μπλε-λευκό φως από τις οθόνες του τηλεφώνου μας μας κρατά ξύπνιους περισσότερο. Στη μέση της ημέρας, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το βράδυ, όταν πηγαίνετε για ύπνο, η φωτεινή οθόνη σας μπορεί να διώξει τον ύπνο. Αν συνηθίζετε να απαντάτε σε email στη μέση της νύχτας, η φωτεινότητα της οθόνης σας πιθανώς να σας σοκάρει όταν ξυπνάτε. Για να καταπολεμηθεί αυτό, μια εφαρμογή που ονομάζεται Flux αναπτύχθηκε για το iPhone. Έβαλε την οθόνη σας σε ένα ζεστό χρώμα. Η Apple το απαγόρευσε και αντέγραψε το χαρακτηριστικό και το ονόμασε Night Shift. Το Night Shift στο iOS είναι ένα πολύ κοντινό αντίγραφο της αρχικής εφαρμογής Flux. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Night Shift από το Κέντρο Ελέγχου. Ωστόσο, μετά το iOS 11, το Κέντρο Ελέγχου πρόκειται να αλλάξει. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το Night Shift, θα αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Night Shift από το Κέντρο Ελέγχου στο iOS 11, δεδομένου ότι το κουμπί έχει φύγει.

  Το Narwhal για το reddit είναι τέλειο για Lurkers & GIF Haters [iOS]

Τα καλά νέα είναι ότι η εναλλαγή Night Shift είναι ακόμα εκεί στο Κέντρο Ελέγχου στο iOS 11. Τα ελαφρώς δυσάρεστα νέα είναι ότι έχει μεταφερθεί εκεί που είναι απίθανο να κοιτάξετε.

Οι εναλλαγές στο Κέντρο Ελέγχου στο iOS 11 συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά από ό,τι στο iOS 10. Τώρα αναγνωρίζουν ένα παρατεταμένο πάτημα ακόμη και σε συσκευές που δεν διαθέτουν 3D touch όπως ένα iPhone 6. Για να ενεργοποιήσετε το Night Shift από το Κέντρο Ελέγχου στο iOS 11 , πατήστε παρατεταμένα στη γραμμή φωτεινότητας.

Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια νέα οθόνη μέσα στο Κέντρο Ελέγχου. Θα δείτε μια κάθετη μπάρα. Εάν μετακινήσετε το δάχτυλό σας κατά μήκος αυτής της γραμμής, μπορείτε να αυξήσετε (πάνω) ή να μειώσετε (κάτω) τη φωτεινότητα της οθόνης σας. Στη βάση βρίσκεται το κουμπί Night Shift. Πατήστε το για να ενεργοποιήσετε το Night Shift. Το κουμπί θα γίνει πορτοκαλί για να υποδείξει ότι το Night Shift έχει ενεργοποιηθεί. Πατήστε το ξανά για να απενεργοποιήσετε το Night Shift.

  Πώς να διδάξετε τη Siri να προφέρει ονόματα στο iOS

Η ρύθμιση Night Shift δεν έχει μετακινηθεί στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μπορείτε ακόμα να το προγραμματίσετε από την προτίμηση Μην ενοχλείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Η εναλλαγή είναι το μόνο στοιχείο που έχει μετακινηθεί. Όσο κι αν δεν μας αρέσει, αυτή η κίνηση ήταν απαραίτητη. Το Κέντρο Ελέγχου στο iOS 11 μπορεί πλέον να προσαρμοστεί. Προς το παρόν, μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε μόνο μερικές εναλλαγές συστήματος, αλλά είναι πιθανό το Κέντρο Ελέγχου να ανοίξει σε προγραμματιστές στο μέλλον. Η τρέχουσα δυναμική του φύση έχει χώρο για πρόσθετες εναλλαγές χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική του πίνακα του Κέντρου Ελέγχου.

  Παίξτε μουσική από τον λογαριασμό σας στο Dropbox όταν είστε εκτός σύνδεσης [iOS]

Το iOS 11 είναι αυτή τη στιγμή σε έκδοση beta.