Το Feedworthy For Reddit είναι μια εφαρμογή βασισμένη σε χειρονομίες για Redditing στο κρεβάτι [iOS]

Είναι Σαββατοκύριακο και αναμφίβολα πολλοί από εμάς περνάμε από όλους αυτούς τους μπλε συνδέσμους στο Reddit. Όχι ότι περιμένουμε το Σαββατοκύριακο για να το κάνουμε, απλώς ότι είμαι διατεθειμένος να εμβαθύνω πολύ το Σαββατοκύριακο και να υποθέσω ότι και άλλοι άνθρωποι κάνουν το ίδιο. Κάθε Redditor γνωρίζει ότι δεν κάνετε μόνο το Reddit στον υπολογιστή σας. Όταν απενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας και ετοιμάζεστε για ύπνο, σηκώνετε το τηλέφωνό σας και το Reddit σε αυτό ακόμα. Για τους Redditors σε iPhone, το Feedworthy for reddit είναι μια δωρεάν εφαρμογή για περιήγηση στο Reddit. Βασίζεται σε χειρονομίες, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολο το Reddit όταν είστε στο κρεβάτι και, εκτός εάν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο ή να αναζητήσετε ένα δευτερεύον reddit, μπορείτε να περιηγηθείτε μόνο με έναν αντίχειρα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις εικόνες στον Firefox για iOS

Εκκινήστε την εφαρμογή και σύρετε προς τα αριστερά για να περιηγηθείτε στα πολλά προεπιλεγμένα δευτερεύοντα reddit. Όταν δείτε ένα δευτερεύον reddit που θέλετε να εξερευνήσετε, πατήστε το. Κάντε κύλιση για να δείτε όλους τους συνδέσμους. Για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, σύρετε προς τα κάτω.

Για να δείτε μια ανάρτηση, πατήστε την και θα ανοίξει σε μια νέα οθόνη. Για να επιστρέψετε στο δευτερεύον reddit, σύρετε προς τα κάτω. Μπορείτε να δείτε σχόλια πατώντας τα σχόλια σε μια ανάρτηση. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδέεστε με τον λογαριασμό σας στο Reddit και μπορείτε να ψηφίζετε υπέρ/καταψηφίζοντας αναρτήσεις καθώς και να δημοσιεύετε σχόλια. Από προεπιλογή, η εφαρμογή κρύβει τις αναρτήσεις NSFW, αλλά μπορείτε να τις κάνετε ορατές από τις ρυθμίσεις. Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη της εφαρμογής και σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω. Το Feedworthy για το reddit έχει επίσης μια νυχτερινή λειτουργία για, το μαντέψατε, περιήγηση σε αμυδρό φως, π.χ. όταν είστε στο κρεβάτι προσποιούμενος ότι θα κοιμηθείτε αφού διαβάσετε και τα 1948 σχόλια σε αυτήν τη μία ανάρτηση.

  5 λειτουργίες που πρέπει να περιμένουμε στο iOS 9

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να μοιραστείτε μια ανάρτηση από την εφαρμογή χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες επιλογές κοινής χρήσης. Για να αναζητήσετε ένα δευτερεύον reddit, σύρετε προς τα κάτω στην αρχική οθόνη για να εμφανιστεί η γραμμή αναζήτησης.

Η εφαρμογή έχει διαφημίσεις που μπορούν να αφαιρεθούν μέσω μιας αγοράς εντός εφαρμογής. Έχει μια προσεγμένη διεπαφή και μάλιστα πολύ απλή. Συνήθως, με τις εφαρμογές που βασίζονται σε χειρονομίες, έχετε περιορισμένες ενέργειες που μπορούν να εκτελεστούν και πολλές οθόνες για σάρωση, περιπλέκοντας πολύ τα πράγματα, αλλά το Feedworthy For Reddit το χειρίζεται αρκετά καλά.

  Πώς να εγγραφείτε στην προεπισκόπηση του Microsoft Edge για iOS και Android

Εγκαταστήστε το Feedworthy For Reddit από το App Store