Λύστε γραμμικές εξισώσεις και κλάσματα χρησιμοποιώντας την κάμερά σας [iOS]


Η απλή αριθμητική είναι αρκετά εύκολη. πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση. Μπορείτε να το κάνετε σε μια βασική αριθμομηχανή. Προσθέστε αγκύλες στο μείγμα και πρέπει να θυμάστε με ποια σειρά να τα λύσετε. Είναι ακόμα εφικτό με μια συνηθισμένη αριθμομηχανή. Τώρα σκεφτείτε γραμμικές εξισώσεις σε μία άγνωστη μεταβλητή ή κλάσματα. Εάν δεν έχετε κάνει πολλά μαθηματικά πρόσφατα, πιθανότατα θα είστε προβληματικοί σε κάποια από αυτά. Το PhotoMath Solve είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS από την οποία θα μπορούσα να έχω επωφεληθεί στα σχολικά μου χρόνια. Είναι μια εφαρμογή που λύνει μαθηματικά προβλήματα απλώς σαρώνοντάς τα με την κάμερά σας και σας δείχνει τα επιμέρους βήματα που οδήγησαν σε αυτήν τη λύση. Η εφαρμογή δεν πρόκειται ακριβώς να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα προχωρημένο πτυχίο στα Μαθηματικά, αλλά αν έχετε παιδιά που παίρνουν μαθήματα για τα Μαθηματικά, η εφαρμογή μπορεί να είναι χρήσιμη για να τα βοηθήσει να μάθουν. Προς το παρόν, η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει μόνο προβλήματα που έχουν εκτυπωθεί και όχι χειρόγραφα. Μπορεί να λύσει βασικές αριθμητικές πράξεις, κλάσματα, δεκαδικά ψηφία, γραμμικές εξισώσεις σε μία άγνωστη μεταβλητή και μερικές λογαριθμικές συναρτήσεις.

  Πώς να επεξεργαστείτε τα προσωπικά στοιχεία στην αυτόματη συμπλήρωση στο iOS

Ενεργοποιήστε την εφαρμογή και υποδείξτε την στην εξίσωση που θέλετε να λύσετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε την περιοχή εστίασης. Οι τελείες εμφανίζονται πάνω από την εξίσωση καθώς την διαβάζει η εφαρμογή και η απάντηση εμφανίζεται στην οθόνη ως επικάλυψη. Πατήστε Βήματα για να δείτε πώς λύθηκε η εξίσωση. Εάν η εφαρμογή δυσκολεύεται να διαβάσει την εξίσωση, χρησιμοποιήστε το κουμπί στο κάτω μέρος για να ενεργοποιήσετε το φλας.

Τα βήματα μπορεί να απεικονίζονται σε περισσότερες από μία οθόνες. Μπορείτε να επιστρέψετε για να δείτε προβλήματα που επιλύθηκαν πρόσφατα πατώντας το κουμπί μενού στο κάτω μέρος της προβολής της κάμερας. Πατήστε το κουμπί βέλους για να δείτε την εξίσωση που λύθηκε προηγουμένως. Όλα τα λυμένα προβλήματα μπορούν να ανακληθούν.

  Το Spoiler Shield κρύβει spoiler από το Facebook και το Twitter σε Android, iOS

Δοκιμάσαμε την εφαρμογή σε απλές εξισώσεις και ελαφρώς σύνθετα κλάσματα που περιλαμβάνουν μια λειτουργία underoot. Σε όλες τις δοκιμές, η εφαρμογή μας έδωσε τα σωστά αποτελέσματα με το μόνο πρόβλημα να είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για να διαβάσουμε την εξίσωση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι παραβιάζαμε τους κανόνες δείχνοντάς το σε μια εξίσωση στην οθόνη αντί για μια τυπωμένη σε χαρτί, αυτό είναι κάτι που μπορεί να αγνοηθεί. Η εφαρμογή είναι υπέροχη και θα μπορούσα πραγματικά να την είχα χρησιμοποιήσει για να κάνω την εργασία μου στο σπίτι στο σχολείο.

Κατεβάστε το PhotoMath Solve από το App Store

  Πώς να αποκτήσετε το iOS 10 Developer Builds πριν από τη δημόσια έκδοση beta