Εφαρμόστε ζωντανά φίλτρα στην κάμερά σας κατά τη λήψη φωτογραφιών [Android]

Οι selfies είναι στη μόδα αυτές τις μέρες, ειδικά σε συσκευές smartphone όπου έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς που η Apple αναγκάστηκε να τοποθετήσει μια ειδική ενότητα Selfie στο κατάστημα εφαρμογών iTunes της. Το Android δεν διαφέρει ούτε σε αυτό το μέτωπο, έχει μια εξαιρετική εφαρμογή κάμερας που είναι πραγματικά πολύ καλή και ισχυρή στη λήψη αυτοπορτραίτων και αν θέλετε να γίνετε πιο δημιουργικοί με τις εικόνες σας, δοκιμάστε να κλειδώσετε την όρασή σας στο Retrica, μια δωρεάν εφαρμογή στο Google Play που έχει δημιουργηθεί με έναν σκοπό: τη λήψη αυτοπροσωπογραφιών και τη μετατροπή τους σε vintage όψη σελφι. Το Retrica κάνει τις τυπικές βελτιώσεις εικόνας που πιθανότατα θα βρείτε στην ολοένα δημοφιλή εφαρμογή Instagram, αλλά αντί να εφαρμόζετε φίλτρα μετά τη λήψη των εικόνων, μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά ακόμη και πριν πατήσετε το κλικ.

  Πώς να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας Android σε hotspot Wi-Fi για κινητά

Το Retrica κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για iOS ως μια εφαρμογή για απλή λήψη selfie και διαθέτει μια κομψή και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή. Η εφαρμογή Android δεν είναι διαφορετική. κρύβει τη γραμμή κατάστασης για να σας δώσει περισσότερο χώρο για την πραγματική διεπαφή χρήστη και επίσης να παραμείνετε στην ελάχιστη πλευρά των πραγμάτων. Δεν χρειάζεται να είστε έμπειροι φωτογράφοι για να κατανοήσετε τις ρυθμίσεις και τα φίλτρα του, καθώς τα συνολικά σχέδια του Retrica είναι τόσο απλά

Διαθέτει πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά που το έκαναν άμεση επιτυχία στο iPhone ωστόσο, όπως 80 vintage φίλτρα σε πραγματικό χρόνο, μια δέσμη διαφορετικών αναλογιών διαστάσεων, έλεγχος χρώματος και φωτεινότητας, καθώς και έξυπνα κουμπιά για γρήγορη λήψη και κοινή χρήση selfie εν κινήσει .

  Το Vibify φέρνει έξυπνη ειδοποίηση από το TouchWiz σε όλες τις συσκευές Android

Η διεπαφή της κάμερας φέρει δύο οριζόντιες γραμμές πλοήγησης που είναι πορτοκαλί και γκρι. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες πατώντας το μαύρο κυκλικό κουμπί που βρίσκεται πάνω από τη γκρίζα γραμμή, αλλά αν θέλετε να αλλάξετε μερικά πράγματα όπως το επίπεδο χρώματος, να εφαρμόσετε θάμπωμα εκτός εστίασης, να καθορίσετε λόγο διαστάσεων ή να τοποθετήσετε ένα χρονόμετρο αυτοφωτογράφησης, τότε το πορτοκαλί Η μπάρα έχει ειδικά κουμπιά για όλα αυτά.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο για το Retrica είναι τα τεράστια φίλτρα φωτογραφιών και τα εφέ του, τα οποία σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε γρήγορα τα πράγματα ή να αντισταθμίσετε την κακή ποιότητα ορισμένων καμερών μέσα σε λίγα κλικ στην οθόνη. Επιπλέον, διαθέτει μια επιλογή θαλάμου φωτογραφιών που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ευρεία γκάμα διατάξεων και μπορείτε γρήγορα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών πατώντας το κουμπί τυχαίας στο κάτω δεξιά μέρος.

  Πώς να δείτε την ισχύ του σήματος WiFi στο Android 8.1

Μόλις ληφθεί, η φωτογραφία αποθηκεύεται αυτόματα στην οθόνη της γκαλερί του Retrica, μπορεί επίσης να κοινοποιηθεί μεταξύ άλλων εφαρμογών μέσω της λειτουργίας κοινής χρήσης εντός εφαρμογής ή να διαγραφεί γρήγορα πατώντας το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

Το Retrica είναι διαθέσιμο στο Play Store δωρεάν, αλλά μια αγορά εντός εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν τις διαφημίσεις και να λαμβάνουν 25 επιπλέον φίλτρα φωτογραφιών. Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το Retrica από το Play Store