Το Clean Up Google Music αφαιρεί όλες τις κάρτες προτάσεων από τη Μουσική Google [Firefox]

Το Google Music, χωρίς αμφιβολία, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που εισήγαγε η Google. Ο διαχειριστής μουσικής από μόνος του είναι εξαιρετικός, αν και σε ορισμένους χρήστες μπορεί να μην αρέσει τόσο η διεπαφή ιστού. Η Μουσική Google για τον ιστό έχει μια ωραία διεπαφή σαν κάρτα που έχει γίνει δημοφιλές θέμα σχεδίασης σε πολλές από τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της, αλλά οι κάρτες που εμφανίζονται δεν προορίζονται μόνο για άλμπουμ και τραγούδια στην προσωπική σας βιβλιοθήκη. Περιλαμβάνουν προτεινόμενες λίστες αναπαραγωγής, προτεινόμενες κάρτες μουσικής και το κουμπί I’m Feeling Lucky Mix. Το Clean Up Google Music είναι ένα πρόσθετο Firefox που μπορεί να καθαρίσει το μεγαλύτερο μέρος του προτεινόμενου περιεχομένου που βλέπετε στη Μουσική Google και σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες κάρτες θα βλέπετε και τι όχι.

  Πώς να αλλάξετε τη ζώνη ώρας στο πρόγραμμα περιήγησής σας [Firefox]

Εδώ είναι μια γρήγορη ματιά στο πριν.

Το κουμπί I’m feel lucky mix είναι προφανές στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Άλλες κάρτες προτάσεων που προσθέτει το Google Music περιλαμβάνουν playlist και προτάσεις μουσικής. Εγκαταστήστε το Clean Up Google Music και ανανεώστε τη σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Από προεπιλογή, το πρόσθετο θα αφαιρέσει τις κάρτες άμεσης αυτόματης μίξης, τα προτεινόμενα είδη, τα προτεινόμενα άλμπουμ, τους προτεινόμενους καλλιτέχνες και θα συρρικνώσει το μέγεθος των καρτών που βλέπετε. Για να αποκρύψετε το κουμπί “Αισθάνομαι τυχερός” και τις προτάσεις λίστας αναπαραγωγής ή να ενεργοποιήσετε τις κάρτες που έχει κρύψει το πρόσθετο από προεπιλογή, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του. Εάν χρησιμοποιείτε Firefox 29, κάντε κλικ στο κουμπί νέων επιλογών τριών γραμμών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Πρόσθετο.

  Κατεβάστε τα αρχεία PDF απευθείας απενεργοποιώντας το πρόγραμμα προβολής PDF σε Chrome & Firefox

Η ενεργοποίηση ή η απενεργοποίηση ενός τύπου κάρτας είναι τόσο απλή όσο η επιλογή ή η αποεπιλογή ενός πλαισίου επιλογής. Το πρόσθετο είναι χωρίς επανεκκίνηση, αλλά οποιεσδήποτε αλλαγές κάνετε θα απαιτήσουν να ανανεώσετε τη Μουσική Google στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να τεθούν σε ισχύ.

Ως επί το πλείστον, το Clean Up Google Music μπορεί να σας απαλλάξει από την πρόταση της Μουσικής Google, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει κάποιο περιεχόμενο που το πρόσθετο δεν καταργεί. Για παράδειγμα, οποιαδήποτε δωρεάν μουσική διαθέσιμη από την Google θα συνεχίσει να εμφανίζεται. Συνοπτικά, το πρόσθετο θα καθαρίσει τις περισσότερες από τις προτάσεις που βλέπετε στη Μουσική Google, αν και φαίνεται ότι περισσότερες προτάσεις καλλιτεχνών φαίνεται να φορτώνονται με τους άλλους τύπους προτάσεων που είναι κρυμμένοι. Ο προγραμματιστής μπορεί να θέλει να συμπεριλάβει επιλογές για την απόκρυψη αυτών των προτάσεων σε μελλοντικές ενημερώσεις. Εναλλακτικά, και υποθέτοντας ότι δεν είναι δυνατή η απόκρυψη των δωρεάν καρτών μουσικής, οι κάρτες θα μπορούσαν να φιλτραριστούν έτσι ώστε τα άλμπουμ της προσωπικής μας βιβλιοθήκης να εμφανίζονται στην κορυφή και οι προτάσεις να εμφανίζονται στο κάτω μέρος κάτω από αυτές, πολύ μακριά από τη θέα.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Εγκαταστήστε το Clean Up Google Music For Firefox