Το Advanced SystemCare που βασίζεται σε IObit AI μπορεί να επιταχύνει τα Windows σας και να προστατεύσει τα δεδομένα σας grtechpc.org

Η βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας με Windows για απόδοση και ασφάλεια είναι απαραίτητη.

Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σύστημα σωστά συντηρημένο, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο έπακρο και να μην αντιμετωπίζετε συχνές συγκρούσεις, επιβραδύνσεις και κινδύνους ασφαλείας.

Αλλά πώς να διασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής σας έχει τη βέλτιστη απόδοση;

Παρόλο που μπορείτε να διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο ανεπιθύμητα αρχεία και εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε για να αυξήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας. θα ήταν μακρινό, για να μην πω κουραστικό.

Μην ανησυχείς. υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για τον εύκολο καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας με Windows, ώστε να έχει την καλύτερη απόδοση.

Το Advanced SystemCare 16 της IObit είναι μια λύση με σύγχρονες τεχνολογίες για τον καθαρισμό του υπολογιστή σας, τη βελτίωση της ταχύτητάς του και τη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων σας.

Ας εξετάσουμε λοιπόν αυτήν τη λύση λογισμικού για να προσδιορίσουμε αν ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Εισαγωγή

Το Advanced SystemCare 16 της IObit είναι μια λύση λογισμικού για την επιτάχυνση του υπολογιστή σας, τον καθαρισμό του και την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Αυτό το λογισμικό αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να κάνει τη διαδικασία ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

Και το καλύτερο είναι ότι το Advanced SystemCare είναι δωρεάν για τον υπολογιστή σας. Παρόλο που είναι διαθέσιμα προγράμματα επί πληρωμή, όπως το PRO και το Ultimate, εάν οι απαιτήσεις σας είναι πιο ελαφριές, αυτή η δωρεάν λύση θα μπορούσε να είναι αρκετή.

Τώρα, το πραγματικό ερώτημα είναι – αξίζει το Advanced SystemCare 16 τον χώρο στον υπολογιστή σας;

Ας το καταλάβουμε σε αυτή τη γρήγορη αναθεώρηση Advanced SystemCare 16 με βάση τα βασικά χαρακτηριστικά, τα οφέλη, την απόδοση και την ευκολία χρήσης του.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά του IObit Advanced SystemCare 16 είναι:

Βελτιστοποίηση ταχύτητας συστήματος

Ο λόγος πίσω από την κακή ταχύτητα του υπολογιστή σας μπορεί να είναι πολλοί, είτε πρόκειται για πολλαπλό λογισμικό που εκτελείται κατά την εκκίνηση του συστήματος, άγνωστες υπηρεσίες και εφαρμογές που καταλαμβάνουν μνήμη, ο σκληρός δίσκος δεν έχει ανασυγκρότηση ή οποιοσδήποτε άλλος λόγος.

Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο ένοχος, το Advanced SystemCare του IObit μπορεί να το διορθώσει γρήγορα και να βελτιστοποιήσει το σύστημα με περισσότερα από 30 προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων. Έτσι, τα προβλήματα θα διορθωθούν πιο γρήγορα και η απόδοση και η ταχύτητα του υπολογιστή σας θα βελτιωθούν.

Επιμελής Καθαρισμός

Το Advanced SystemCare χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να καθαρίσει σχολαστικά τον υπολογιστή σας και εξοικονομεί χρόνο που ξοδεύετε κάνοντας τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία AI, μπορείτε να εξατομικεύσετε σχέδια για σάρωση και εκκαθάριση πολλών κρυφών μνήμων, ανεπιθύμητων αρχείων, ανεπιθύμητων αρχείων καταγραφής και υπολειμμάτων από υπηρεσίες τρίτων, εργαλεία, προγράμματα περιήγησης ιστού και τον υπολογιστή σας.

Επιπλέον, το AI του συνεχίζει να μαθαίνει από τη συμπεριφορά βελτιστοποίησης και την απόδοση του υπολογιστή. Έτσι, γίνεται πιο έξυπνο στον εντοπισμό προβλημάτων και σφαλμάτων και μπορεί να τα διορθώσει για να διατηρήσει τον υπολογιστή σας βελτιστοποιημένο και καθαρό.

Ασφάλεια δεδομένων

Το Advanced SystemCare εστιάζει στην ασφάλεια και το απόρρητο των δεδομένων των χρηστών και συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των διαδικτυακών κινδύνων. Σκουπίζει τα διαδικτυακά σας αποτυπώματα, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας, και κρύβει τα δακτυλικά σας αποτυπώματα σε περισσότερα από 200 προγράμματα περιήγησης και προγράμματα.

Επιπλέον, μπορεί να διορθώσει εκμεταλλεύσεις ασφαλείας και ευπάθειες στον υπολογιστή σας με Windows, να ενημερώσει το λογισμικό στην τρέχουσα έκδοση και να αποκλείσει προσεκτικά ύποπτα προγράμματα από το να αποκτήσουν πρόσβαση στις προσωπικές ή ευαίσθητες πληροφορίες σας.

Βελτιώνει την ταχύτητα του Διαδικτύου

Εάν αντιμετωπίζετε υποτονική ταχύτητα λήψης και ροής, μπορεί να κατηγορηθεί η ταχύτητα του διαδικτύου σας. Και όταν συμβεί, θα μπορούσε να επιβραδύνει την παραγωγικότητά σας, ειδικά όταν εργάζεστε εξ αποστάσεως. Επίσης, σκοτώνει τον ενθουσιασμό σας όταν παίζετε παιχνίδια ή κάνετε streaming βίντεο στο διαδίκτυο.

  Ποια χαρακτηριστικά της οθόνης παιχνιδιών έχουν πραγματικά σημασία;

Για να αντιμετωπιστεί αυτό, το Advanced SystemCare παρέχει το Internet Booster για τη διάγνωση του δικτύου και του υπολογιστή σας και συμβάλλει στην αύξηση της ταχύτητας του Διαδικτύου διατηρώντας το εύρος ζώνης του δικτύου στο μέγιστο με ένα μόνο κλικ.

Λειτουργία AI

Το Advanced SystemCare προσφέρει μια λειτουργία AI για τον έξυπνο καθαρισμό του υπολογιστή σας και τη βελτίωση της ταχύτητάς του με βάση την κατάσταση απόδοσης του υπολογιστή σας και τις συνήθειες βελτιστοποίησης. Μπορεί να εντοπίσει προβλήματα πιο γρήγορα για να διατηρήσει τον υπολογιστή σας στην καλύτερη δυνατή απόδοση.

Προστασία τείχους προστασίας

Η διαδικτυακή ασφάλεια είναι ένα σοβαρό ζήτημα που πρέπει να ληφθεί μέριμνα. Διαφορετικά, μπορεί να συμβούν παραβιάσεις δεδομένων, phishing, κακόβουλο λογισμικό, ransomware κ.λπ. Επομένως, είναι σημαντικό να προστατεύετε το δίκτυο, τις συσκευές και τα συστήματά σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που μπορούν να αντιμετωπίσουν τους διαδικτυακούς κινδύνους.

Ένα τείχος προστασίας είναι μια τέτοια τεχνολογία και το Advanced SystemCare σάς παρέχει αυτό. Απλώς κρατήστε το τείχος προστασίας του συστήματος σε καλή λειτουργία για να προστατεύσετε τα συστήματα και τα δεδομένα σας.

Ελέγχει την υγεία του λογισμικού

Μπορεί να χρησιμοποιείτε πολύ λογισμικό και υπηρεσίες στον υπολογιστή σας. Και χρειάζονται περιοδική ενημέρωση για να συνεχίσουν να λειτουργούν καλά. Εξασφαλίζει επίσης ασφάλεια, καθώς οι παλαιότερες εκδόσεις ενδέχεται να έχουν κάποια κενά ασφαλείας ή ευπάθειες που οι επιτιθέμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Για να το αντιμετωπίσετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Advanced SystemCare και να ενημερώσετε τα προγράμματά σας. Θα σας σώσει από ευπάθειες υψηλού κινδύνου και θα διασφαλίσει ότι όλα τα δίκτυα, οι συσκευές και τα αρχεία σας είναι ασφαλή. Επιπλέον, θα βοηθήσει επίσης τις λύσεις λογισμικού να λειτουργούν βέλτιστα.

Συντονισμός σε πραγματικό χρόνο

Ο υπολογιστής σας θα επιβραδύνει όταν ο χώρος στο δίσκο και η μνήμη RAM εξαντληθούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τα ανεπιθύμητα αρχεία και να βελτιστοποιήσετε τη μνήμη και τον χώρο. Το Advanced SystemCare σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση του υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο και να αποδεσμεύετε αυτόματα περισσότερο χώρο στο δίσκο και μνήμη RAM.

Large File Cleaner

Όταν έχετε τόσα πολλά μεγάλα αρχεία αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, αυτό θα επηρεάσει την απόδοση του υπολογιστή σας. Επομένως, εάν δεν τα χρειάζεστε, αφαιρέστε τα από το σύστημά σας ή μετακινήστε τα σε άλλη συσκευή αποθήκευσης.

Με το Advanced SystemCare, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε μεγαλύτερα αρχεία και να απαλλαγείτε από gigabyte δεδομένων που δεν χρειάζεστε. Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ταχύτητα του υπολογιστή σας.

Συμβατότητα

Το Advanced SystemCare 16 της IObit είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα λογισμικού για λειτουργικά συστήματα Windows. Είναι συμβατό με Windows XP, Vista, Win 7, Win 8, Win 10 και Win 11. Λόγω του ότι είναι ελαφρύ, δεν καταναλώνει πολύ χώρο στον υπολογιστή σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επηρεάζεται η ταχύτητα.

Εκτέλεση

Όταν πρόκειται για την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του Advanced SystemCare, δεν θα σας αφήσει απογοητευμένους. Θα σας εντυπωσιάσει με άψογα, χρήσιμα χαρακτηριστικά που αποδίδουν όπως υποτίθεται. Ως εκ τούτου, αυτό το λογισμικό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας και να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα και την απόδοσή του.

Είναι υπέροχο να έχετε πολλά καλά χαρακτηριστικά σε μια λύση λογισμικού, αλλά πρέπει να είναι αποτελεσματικά. Το Advanced SystemCare 16 το προσφέρει αυτό. Τα χαρακτηριστικά του είναι αποτελεσματικά και όχι κάποια φανταχτερά τεχνάσματα. Οι βασικές δυνατότητες όπως η διαγραφή προσωρινής μνήμης και προσωρινών αρχείων, η ενίσχυση της μνήμης, η διαχείριση διαδικασιών backend κ.λπ., έχουν καλή απόδοση.

Όσον αφορά τη βελτίωση της ταχύτητας του συστήματος και του διαδικτύου, το Advanced SystemCare είναι καλό σε αυτό με αποτελεσματικό καθαρισμό και ενισχυτή ταχύτητας Internet.

Πιθανότατα θα δείτε διαφορά στην ενισχυμένη ταχύτητα εκκίνησης του συστήματος, κυρίως εάν χρησιμοποιείτε σκληρό δίσκο. Με το SDD, θα έχετε ήδη καλύτερη ταχύτητα, επομένως η διαφορά που παρατηρείται δεν θα είναι τόσο υψηλή.

  Πώς να αναδιατάξετε πολλές οθόνες στα Windows 10

Αυτή η περίπτωση ισχύει και για την ταχύτητα του διαδικτύου. Θα παρατηρήσετε μια καλή διαφορά στην ταχύτητα του Διαδικτύου εάν έχετε πιο αργή συνδεσιμότητα. Αλλά αν έχετε ήδη σύνδεση υψηλής ταχύτητας, η βελτίωση της ταχύτητας δεν θα κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. ακόμα πιο γρήγορα όμως.

Το πρόγραμμα ενημέρωσης λογισμικού, η προστασία τείχους προστασίας και άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με την ασφάλεια είναι επίσης καλές. Ωστόσο, ο κακόβουλος αποκλεισμός συνδέσμων θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Ευκολία στη χρήση

Το να ξεκινήσετε με το Advanced System της IObit είναι αρκετά εύκολο. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε γρήγορα και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Διαθέτει μια μοντέρνα και διαισθητική διεπαφή που υποστηρίζει δύο επιφάνειες, κατάλληλη τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση. Το Readable skin είναι πιο κατάλληλο για επαγγελματικούς σκοπούς.

Επιπλέον, διαθέτει ένα μικρό widget επιφάνειας εργασίας για να εμφανίζει την τρέχουσα χρήση της CPU και της RAM. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, θα δείτε μια οθόνη επιδόσεων για να υποδείξετε καρτέλες για δίσκο, RAM, CPU και μετρήσεις. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης και να διαγράψετε τη μνήμη RAM με κουμπιά από τη διεπαφή.

Με την εύκολη στη χρήση διεπαφή του, μπορείτε να σαρώσετε για ευπάθειες και τροποποιήσεις στο σύστημά σας. Θα λάβετε επίσης μια αναφορά σάρωσης για να έχετε μια σαφή εικόνα των προβλημάτων και προτεινόμενες λύσεις για την επίλυσή τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι πιο εύκολο να διορθώσετε προβλήματα και να καθαρίσετε πολλές καταχωρήσεις μητρώου και ανεπιθύμητα αρχεία.

Πλεονεκτήματα και Περιορισμοί

Κάθε λύση έχει την καλή και την κακή της πλευρά. Επομένως, εάν θέλετε να αποφασίσετε εάν το Advanced SystemCare 16 ταιριάζει στις ανάγκες σας ή όχι, είναι σημαντικό να συγκρίνετε τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς του.

Πλεονεκτήματα

  • Όλα σε ένα εργαλείο για καθαρισμό, βελτιστοποίηση και προστασία
  • ΔΩΡΕΑΝ
  • Ενδελεχής σάρωση με ένα μόνο κλικ
  • Λύση εύκολη στη χρήση
  • Έξυπνη λειτουργία AI για βελτιστοποίηση του υπολογιστή
  • Ταχύτερη ταχύτητα εκκίνησης του συστήματος
  • Ενσωματωμένη ταχύτητα Internet
  • Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού

Περιορισμοί

  • Σας ζητούν να κατεβάσετε κάποιο δωρεάν λογισμικό IObit για να αποκτήσετε πλήρεις δυνατότητες
  • Αυστηρές upselling και cross-selling που μπορεί να απογοητεύσουν τον χρήστη
  • Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες στο δωρεάν πρόγραμμα

Υποστήριξη

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ανά πάσα στιγμή, είτε πρόκειται για τεχνικό, τιμολόγιο ή οποιαδήποτε άλλη σύγχυση. Αυτή τη στιγμή, θα αναζητήσετε μια ομάδα υποστήριξης για να λύσετε το πρόβλημά σας, ώστε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη λύση.

Η Advanced SystemCare προσφέρει υποστήριξη μέσω της φόρμας επικοινωνίας της και μπορείτε να περιμένετε μια απάντηση εντός 48 ωρών από την καταγγελία. Επιπλέον, το IObit έχει μια τεράστια μορφή κοινότητας με 5k+ συζητήσεις όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε με άλλους χρήστες και ίσως να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον.

Τιμολόγηση

Το Advanced SystemCare 16 είναι δωρεάν για χρήση. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εκπληκτικές δυνατότητες που συζητήθηκαν παραπάνω χωρίς να πληρώσετε δεκάρα. Αλλά σε αυτό το σχέδιο, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Μπορείτε ακόμα να εκτελέσετε βασικές εργασίες όπως καθαρισμό και βελτιστοποίηση ταχύτητας για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας στην κορυφαία απόδοση του παιχνιδιού.

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες, υπάρχει επίσης διαθέσιμο πρόγραμμα επί πληρωμή που μπορείτε να δοκιμάσετε. Είναι – Advanced SystemCare 16, το οποίο θα συζητήσουμε εν συντομία στη συνέχεια.

IObit Advanced SystemCare 16 PRO

Το Advanced SystemCare 16 PRO της IObit είναι ένα εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη για τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας, τη βελτίωση της ταχύτητάς του, την απελευθέρωση χώρου στο δίσκο, την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους και τη διατήρηση του απορρήτου. Αυτή η λύση δεν είναι μόνο πιο έξυπνη αλλά και αποτελεσματική και απλή στη χρήση παρά την πολυπλοκότητα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

  • Σάρωση με τεχνητή νοημοσύνη: Το εργαλείο σαρώνει όλες τις μονάδες στον υπολογιστή σας σωστά και έξυπνα και αποτρέπει την επιβράδυνση του συστήματος.
  • Βαθύς καθαρισμός: Μπορείτε να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αρχεία μητρώου με αυτό το εργαλείο, καθώς παρέχει βαθύ καθαρισμό υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε το πάγωμα του συστήματος και τα μηνύματα σφάλματος που επηρεάζουν την παραγωγικότητά σας.
  • 300% ταχύτερη πλοήγηση στο διαδίκτυο: Το Advanced SystemCare 16 PRO μπορεί να βελτιστοποιήσει δραματικά τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης στο Διαδίκτυο έως και 300% περισσότερο.
  • 200% ταχύτερος υπολογιστής: Το εργαλείο μπορεί να διαχειριστεί έξυπνα όλα τα στοιχεία εκκίνησης και εκκαθαρίζει αυτόματα τη μνήμη RAM για να βελτιώσει την ταχύτητα του συστήματος κατά 200% περισσότερο.
  Πώς να κάνετε την οθόνη της τηλεόρασής σας τέχνη (ή οικογενειακές φωτογραφίες)

Επιπλέον, θα λάβετε προστασία σε πραγματικό χρόνο, αυτόματη φροντίδα υπολογιστή, ενημερώσεις λογισμικού με 1 κλικ και εξαιρετική τεχνική υποστήριξη. Το Advanced SystemCare 16 PRO κοστίζει 19,99 $ το χρόνο για 3 υπολογιστές.

Εναλλακτικές

Ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι ένα προϊόν, εδώ δεν υπάρχει πολιτική που να ταιριάζει σε όλους. Δεν θα βρουν όλοι το Advanced SystemCare 16 ιδανικό για τις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για δωρεάν είτε για πρόγραμμα PRO. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε όπως η συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης, η τιμολόγηση, τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται κ.λπ.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση για το Advanced SystemCare 16, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

PassFab

Το PassFab προσφέρει μια λύση all-in-one για τη διαχείριση του υπολογιστή σας με Windows και τη βελτιστοποίησή του. Η χρήση του είναι ευκολότερη και ταχύτερη και ασφαλέστερη από διαδικτυακούς κινδύνους. Διαθέτει 7 ισχυρά προϊόντα σε μία μόνο λύση – επισκευή έξυπνου συστήματος, ανάκτηση δεδομένων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαχείριση κατατμήσεων, διαγραφή δεδομένων και επαναφορά κωδικού πρόσβασης.

Αυτή η λύση θα σας βοηθήσει να εκκινήσετε το σύστημά σας που δεν μπορεί να ξεκινήσει σωστά. Θα επιδιορθώσει επίσης τις μπλε ή μαύρες οθόνες στα Windows και τα προβλήματα κολλήματος του συστήματος πιο γρήγορα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, μπορείτε να επαναφέρετε τον τομέα των Windows και τον τοπικό κωδικό πρόσβασης πολύ εύκολα με το PassFab.

Μπορείτε να ελευθερώσετε χώρο τεμαχίζοντας πλήρως αρχεία που δεν μπορούν να διαγραφούν, γεγονός που θα συμβάλει στην αύξηση της ταχύτητας του συστήματός σας.

Και αν τα πολύτιμα δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα σε έναν σκληρό δίσκο που δεν μπορεί να εκκινηθεί τώρα, μπορείτε ακόμη και να ανακτήσετε τα δεδομένα χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε σωστά τα διαμερίσματα του δίσκου του συστήματός σας και να καθαρίσετε, να μορφοποιήσετε και να βελτιστοποιήσετε τον σκληρό σας δίσκο.

Η τιμολόγηση του PassFab Computer Management ξεκινά από 59,95 $ ανά μήνα για 3 υπολογιστές για ιδιώτες και 99,95 $ το χρόνο για επιχειρήσεις για 10 υπολογιστές.

Avast

Το Avast Cleanup Premium είναι μια άλλη εξαιρετική λύση για να ρυθμίσετε, να επιταχύνετε και να βελτιστοποιήσετε τον υπολογιστή σας με Windows. Θα αντιμετωπίσει τις συχνές διακοπές λειτουργίας και την υποτονική απόδοση του υπολογιστή σας, διορθώνοντας τις βασικές αιτίες και καθαρίζοντας ανεπιθύμητα αρχεία.

Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία μπορεί να επιταχύνει την απόδοση του υπολογιστή σας αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα. Μπορεί να εντοπίσει μειώσεις απόδοσης και να τις διορθώσει χωρίς να σας ζητήσει να απεγκαταστήσετε προγράμματα. Μπορείτε να βάλετε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε σε αδράνεια για να μειώσετε την κατανάλωση πόρων και να τις ξυπνήσετε εύκολα όταν τις χρειάζεστε.

Μπορείτε να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα και ξεχασμένα προγράμματα μαζί με bloatware για να εξασφαλίσετε ασφάλεια από κινδύνους στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το εργαλείο μπορεί να ανασυγκροτήσει και να βελτιστοποιήσει τον σκληρό δίσκο, να θέσει τις εφαρμογές σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας και να βοηθήσει τον υπολογιστή σας να αποδίδει καλύτερα.

Θα λάβετε επίσης αυτόματη συντήρηση, καθαρισμό μητρώου και προγράμματος περιήγησης, αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού και πολλά άλλα. Αποκτήστε το Avast Cleanup Premium από 29,99 $ το χρόνο για 1 υπολογιστή ή δοκιμάστε το δωρεάν για 30 ημέρες.

συμπέρασμα

Εάν θέλετε ο υπολογιστής σας με Windows να λειτουργεί βέλτιστα και τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή, πρέπει να εστιάσετε στη συντήρησή του. Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας και θα σας γλιτώσει από απογοητεύσεις.

Για να σας βοηθήσει με αυτό, το Advanced SystemCare 16 είναι μια εξαιρετική λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Διαθέτει ένα καλό σύνολο αποτελεσματικών και εύχρηστων λειτουργιών που σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε το σύστημά σας. Δεδομένων των προσφορών και της προσβασιμότητας του, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Λάβετε, λοιπόν, αυτήν τη λύση σήμερα και δείτε τη διαφορά μόνοι σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το καλύτερο λογισμικό βελτιστοποίησης υπολογιστή.