Χρησιμοποιήστε πρότυπα Smartsheet για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας grtechpc.org

Βρείτε μερικά από τα καλύτερα πρότυπα Smartsheet που σας βοηθούν να διαχειριστείτε έργα και επιχειρηματικές ροές εργασιών σε διαφορετικούς κλάδους.

Το Smartsheet είναι ένας από τους ηγέτες στη διαχείριση έργων, εργασιών και συνεργασίας σε μικρές και επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχειρήσεων. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση της Datanyze, το μερίδιο αγοράς της Smartsheet στη βιομηχανία εφαρμογών διαχείρισης έργων και συνεργατικών εργασιακών χώρων είναι 5,28%.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ προφανές ότι ένας μέτριος αριθμός εταιρειών χρησιμοποιεί το Smartsheet για τη διαχείριση εργασιών και έργων. Εάν ασχολείστε επίσης με αυτό το εργαλείο και θέλετε να μειώσετε το χρόνο σας στη διαχείριση επιχειρήσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρότυπα Smartsheet.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε μερικά επαγγελματικά και εκπληκτικά πρότυπα Smartsheet που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη διαχείριση έργου ή εργασίας μέσα σε λίγα λεπτά.

Τι είναι τα πρότυπα Smartsheet;

Τα πρότυπα είναι έτοιμες προς χρήση πίνακες Smartsheet διαχείρισης έργων ή εργασιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε παρόμοιες επαγγελματικές περιπτώσεις. Υπάρχουν πολλά πρότυπα στη βιβλιοθήκη περιεχομένου Smartsheet. Δεν θα σας είναι δύσκολο να βρείτε ένα πρότυπο που ταιριάζει με την επιχείρησή σας ή τον κλάδο σας.

Τα πρότυπα συνοδεύονται από όλα τα πεδία που θα χρειαστείτε σε ένα φύλλο διαχείρισης έργου. Για παράδειγμα, ένα σχέδιο εκδήλωσης και ένας προϋπολογισμός συνοδεύονται από τα ακόλουθα:

  • Στήλες για Όνομα εργασίας, Ανατέθηκε, Πρόοδος, Σε κίνδυνο, Ημερομηνία λήξης, Ποσότητα, Προϋπολογισμός, Σημειώσεις κ.λπ.
  • Εργασίες και δευτερεύουσες εργασίες
  • Διάφορες προβολές όπως γραφήματα Gantt, Προβολή κάρτας, Προβολή ημερολογίου κ.λπ.

Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε το πεδίο εργασιών και δευτερευουσών εργασιών για να ξεκινήσετε το έργο διαχείρισης εκδηλώσεων.

Έχετε δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα πρότυπα Smartsheet όταν λαμβάνετε συνδρομή επί πληρωμή. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης Smartsheet συνεχίζει να προσθέτει νέα πρότυπα τακτικά.

Γιατί χρειάζεστε πρότυπα Smartsheet;

Ο κύριος λόγος για τη χρήση προτύπων διαχείρισης έργου ή εργασίας στο Smartsheet είναι να ξεκινήσετε το έργο το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι λόγοι που μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

  • Κάντε τα έργα σας και τα φύλλα διαχείρισης της επιχείρησής σας συνεπή. Οι πελάτες μπορεί να αλλάξουν, αλλά οι αναφορές δεδομένων της επιχείρησής σας, τα αναλυτικά στοιχεία κ.λπ., παραμένουν πάντα τα ίδια.
  • Οι εσωτερικοί επαγγελματίες ειδικοί του Smartsheet δημιουργούν τέτοια πρότυπα. Ως εκ τούτου, διασφαλίζετε ότι χρησιμοποιείτε τυπικές επιχειρηματικές ορολογίες και μορφές αναφοράς έργων όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα πρότυπα.
  • Η δημιουργία ενός προτύπου έργου από την αρχή είναι ένα έργο που απαιτεί χρόνο. Μπορείτε να εστιάσετε στον προγραμματισμό του έργου και στις συναντήσεις της ομάδας ενώ η εφαρμογή Smartsheet είναι εδώ για να δημιουργήσει το έργο όποτε το χρειάζεστε.
  • Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και οι εκπαιδευόμενοι διαχειριστές έργων μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα Smartsheet χωρίς καμία δαπανηρή επαγγελματική βοήθεια, χάρη στα πρότυπα Smartsheet.
  • Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρότυπα Smartsheet

    Τώρα πρέπει να ενδιαφέρεστε πολύ για τη χρήση προτύπων. Ωστόσο, σας είναι δύσκολο να βρείτε τα πρότυπα που αναζητάτε. Μην ανησυχείς! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να πλοηγείστε με τα πρότυπα Smartsheet:

      12 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας για την αγορά της Γερμανίας

    Εγγραφείτε στο Smartsheet

    Εάν δεν έχετε λογαριασμό, εγγραφείτε για έναν, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Το Smartsheet είναι δωρεάν για 30 ημέρες.

    • Κάντε κλικ στο κουμπί Δοκιμάστε το Smartsheet δωρεάν.
    • Εκτός από το ‘Δεν έχετε λογαριασμό;’ διαλόγου, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία ενός.

    • Εισαγάγετε το email σας ή εγγραφείτε με έναν λογαριασμό Google/Microsoft.

    Συνδεθείτε στο Smartsheet

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

    • Επισκεφτείτε την πύλη σύνδεσης της εφαρμογής web Smartsheet.
    • Εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.
    • Πατήστε το κουμπί Είσοδος.

    • Εάν είχατε προηγουμένως εγγραφεί σε λογαριασμό Google, Apple ή Microsoft, επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή για γρήγορη σύνδεση.

    Λάβετε πρότυπα Smartsheet

    • Μόλις συνδεθείτε στο Smartsheet, θα μεταφερθείτε στην καρτέλα Αρχική σελίδα.
    • Για να εξερευνήσετε πρότυπα Smartsheet, μπορείτε να επισκεφτείτε την καρτέλα Κέντρο λύσεων ή το κουμπί Δημιουργία στην καρτέλα Αρχική σελίδα.

    • Ενώ βρίσκεστε στην καρτέλα Αρχική σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής Ιστού.
    • Θα ανοίξει ένα μενού περιβάλλοντος με επιλογές όπως Φύλλο, Φόρμα, Αναφορά, Αναζήτηση προτύπων κ.λπ.
    • Κάντε κλικ στην Αναζήτηση προτύπων.
    • Τώρα βρίσκεστε στο Κέντρο λύσεων και πρέπει να δείτε την οθόνη Αναζήτηση όλων των λύσεων.

    • Κάντε κλικ στην επιλογή Δείτε περισσότερα πρότυπα ή Δείτε περισσότερα σύνολα προτύπων, ανάλογα με την επιλογή σας. Τα σύνολα προτύπων περιέχουν περισσότερα στοιχεία εργασίας όπως πίνακες ελέγχου, αναφορές, φόρμες κ.λπ.
    • Τώρα λαμβάνετε μια πλήρη λίστα προτύπων Smartsheet.
    • Μπορείτε να περιορίσετε τη λίστα κάνοντας κλικ σε επιλογές φιλτραρίσματος όπως Πελάτες & Πελάτες, Οικονομικά και Λογιστικά, Ανθρώπινοι πόροι, IT κ.λπ., από το παράθυρο πλοήγησης κάτω από τη στήλη Κέντρο λύσεων.

    Τα καλύτερα πρότυπα Smartsheet για διαφορετικές βιομηχανίες

    Ψηφιακό μάρκετινγκ

    Το πρότυπο Integrated Digital Marketing Plan είναι κατάλληλο για ομάδες μάρκετινγκ που καλύπτουν διάφορα αιτήματα υποστήριξης και δημιουργικότητας από άλλες επιχειρηματικές ομάδες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα Smartsheet αμέσως για να ξεκινήσετε μια ολοκληρωμένη καμπάνια ψηφιακού μάρκετινγκ.

    Το φύλλο διαθέτει προηγμένους τύπους υπολογιστικών φύλλων, αυτοματοποίηση ροής εργασιών και προσαρμοσμένες δυνατότητες μορφοποίησης κειμένου. Δεν είναι μόνο αυτό! Περιλαμβάνει επίσης λεπτομερή σχεδιασμό πορείας έργου, αναλυτικές λεπτομέρειες των σχεδίων μάρκετινγκ και μια εκτελεστική περίληψη για τους διαχειριστές.

    Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στην προβολή γραφήματος Gantt από τη λειτουργία πλέγματος, καθώς το πρότυπο περιλαμβάνει τις απαραίτητες στήλες Τέλος και Διάρκεια. Υπάρχει μια στήλη Σημαία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επισημάνετε μια φάση έργου. Για να μην αναφέρουμε τη στήλη Προϋπολογισμός/Δαπάνη που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τις δαπάνες μάρκετινγκ.

    Λιανεμποριο

    Ο κλάδος του λιανικού εμπορίου αγωνίζεται με τη βελτιστοποίηση των αποθεμάτων. Ως εκ τούτου, το Smartsheet προσφέρει έναν αυτοματοποιημένο πίνακα ελέγχου αποθεμάτων που μπορεί να βελτιστοποιήσει τις ακόλουθες επιχειρηματικές δραστηριότητες λιανικής:

    • Βελτιστοποίηση παραγωγικότητας στο τμήμα απογραφής
    • Εξισορρόπηση πωλήσεων, παραγγελιών και αποθεμάτων
    • Προσδιορισμός της σωστής ημερομηνίας ανανέωσης
    • Μειώστε τις υπερβολικές δαπάνες αποθεμάτων
    • Λάβετε άμεσα στοιχεία προμηθευτή

    Το πρότυπο Έλεγχος αποθέματος αποθέματος έχει ένα πεδίο εισαγωγής δεδομένων στη δεξιά πλευρά και σταθερές λεπτομέρειες στην αριστερή πλευρά. Ορισμένες χρήσιμες προεπιλεγμένες στήλες είναι Τμήμα, Κατάσταση αναδιάταξης, Όνομα είδους, Τιμή αποθέματος κ.λπ.

    Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη διαχείριση του αποθέματός σας με το Πρότυπο Διαχείρισης Αποθέματος Barcode. Συνοδεύεται από αποκλειστική στήλη για γραμμωτούς κώδικες προϊόντων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραμμωτούς κώδικες ή να συγχρονίσετε το υπολογιστικό φύλλο με ένα εργαλείο ERP για να παρακολουθείτε τον αριθμό των διαφόρων προϊόντων στην αποθήκη σας.

    Κατασκευή και Μηχανική

    Η κατασκευαστική σας επιχείρηση μπορεί να ωφεληθεί πολύ εάν χρησιμοποιείτε τα ακόλουθα πρότυπα Smartsheet στις αντίστοιχες περιπτώσεις χρήσης τους:

    • Πρότυπο παρακολούθησης τεκμηρίωσης κατασκευής
    • Πρότυπο χρονοδιαγράμματος εξοπλισμού
    • Πρότυπο προϋπολογισμού κατασκευής
    • Χρονοδιάγραμμα κατασκευής με πρότυπο Gantt
      Πώς να εισαγάγετε ένα αρχείο PKPASS στο Apple Wallet

    Για παράδειγμα, το πρότυπο προγραμματισμού κατασκευής είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον προγραμματισμό, την παρακολούθηση και την οπτικοποίηση του κατασκευαστικού σας έργου. Μπορείτε να αντιγράψετε το πρότυπο και να το μετονομάσετε για να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πρότυπο για πολλά κατασκευαστικά έργα.

    Το πρότυπο είναι φιλικό τόσο για κινητές συσκευές όσο και για εφαρμογές ιστού. Ως εκ τούτου, οι μηχανικοί και οι επόπτες πεδίου μπορούν να ενημερώσουν τις απαραίτητες στήλες για εργασίες. Υπάρχουν προκαθορισμένες στήλες κατάστασης όπως Ημερομηνία έναρξης, Ημερομηνία λήξης, Ανάθεση σε, Κατάσταση, % Ολοκληρώθηκε, Διάρκεια, Σημειώσεις κ.λπ.

    Η στήλη Όνομα Εργασίας συνοδεύεται από τις περισσότερες από τις εργασίες κατασκευής και τις δευτερεύουσες εργασίες. Για παράδειγμα, υπάρχουν εργασίες όπως υδραυλικά, μόνωση, ντουλάπια κ.λπ. Εάν επεκτείνετε τις εργασίες, θα βρείτε δευτερεύουσες εργασίες όπως Εργασία εδάφους, Τραχύς-Εισαγωγή, Νυχτερίδες, Εισαγωγή, Κύριο Μπάνιο, Κουζίνα, Υπόγειο και ούτω καθεξής.

    Ψυχαγωγία και Φιλοξενία

    Η βιομηχανία φιλοξενίας και ψυχαγωγίας πρέπει να παρακολουθεί με ακρίβεια τις δαπάνες, τη λογοδοσία εργασιών, την παρουσία επισκεπτών, την έκδοση εισιτηρίων, την αντιστοίχιση εισιτηρίων στα έσοδα, τη χαρτογράφηση της κατανάλωσης γευμάτων με επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο και ούτω καθεξής.

    Για να καλύψετε τις παραπάνω ανάγκες σας, ακολουθούν οι πίνακες Smartsheet που θα σας φανούν χρήσιμοι:

    • Εκκίνηση εκδήλωσης & Πρότυπο προϋπολογισμού
    • Πρότυπο Gala συγκέντρωσης κεφαλαίων
    • Πρότυπο Ξενοδοχείου Προσωπικού Εκδηλώσεων & Πάσες
    • Πρότυπο σχεδίου εργασιών εκδήλωσης

    Για παράδειγμα, η μορφή Event Staff Hotel & Passes είναι ιδανική για τη διαχείριση ξενοδοχειακών καταλυμάτων για το προσωπικό ή τους πελάτες σας που παρακολουθούν μια εκδήλωση ψυχαγωγίας.

    Ο πίνακας του έργου έχει στήλες ζωτικής σημασίας δεδομένων, όπως Τύπος πάσου, Κόστος πάσου, Εκτίμηση κόστους ξενοδοχείου, Όνομα ξενοδοχείου, check in, check out, πιστωτική κάρτα, τιμή κ.λπ.

    Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών

    Θα χρειαστείτε ακριβή συλλογή δεδομένων και ευκολότερες δυνατότητες ελέγχου στα έργα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σας. Τα ακόλουθα πρότυπα Smartsheet θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις περισσότερες από τις απαιτήσεις σας σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα:

    • Πρότυπο λίστας ελέγχου έργου IPO
    • Πρότυπο Χρονοδιάγραμμα Απόσβεσης Δανείου
    • Οικονομικό πρότυπο τέλους μήνα

    Ας θεωρήσουμε ότι σχεδιάζετε να εισέλθετε στο κοινό μέσω προσφορών IPO. Είναι ένα τεράστιο έργο για κάθε επιχείρηση που θέλει να εισπράξει χρήματα από το χρηματιστήριο μέσω πωλήσεων μετοχών. Χρησιμοποιήστε τον πίνακα Smartsheet για να σχεδιάσετε τα πάντα σχετικά με την IPO, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε όλα τα βήματα.

    Η στήλη Προπαρασκευαστικές Εργασίες περιγράφει ήδη όλες τις εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε. Για παράδειγμα:

    • Οικονομικές δηλώσεις
    • Προετοιμαστείτε για τη δέουσα επιμέλεια
    • Προετοιμασία για Dual-Class
    • EIP και ESPP
    • S-1 Προετ
    • Περίοδος αναθεώρησης SEC
    • Οριστικοποίηση και Δημόσια Αρχειοθέτηση S-1

    Άλλα σημαντικά πεδία στηλών που χρειάζεστε είναι Ημερομηνία έναρξης, Ημερομηνία λήξης, Εβδομάδες T-Μείον, Εξαρτήσεις, Διάρκεια, Ανάθεση σε κ.λπ.

    Βιομηχανοποίηση

    Τα εργοστάσια κατασκευής σας απαιτούν διάφορες πρώτες ύλες, εξοπλισμό, συνταγές προϊόντων, οδηγίες ανάπτυξης προϊόντων και πολλά άλλα. Μπορείτε να παρακολουθείτε αποτελεσματικά όλα αυτά σε φύλλα διαχείρισης έργων που είναι διαθέσιμα στο Smartsheet. Για παράδειγμα, χρειάζεστε τα ακόλουθα:

    • Αρχείο καταγραφής περιστατικών με πρότυπο φόρμας
    • Έγκριση νέου προϊόντος με πρότυπο φόρμας
    • Πρότυπο χρονοδιαγράμματος ανάπτυξης νέου προϊόντος
    • Πρότυπο χρονοδιαγράμματος συντήρησης μηχανήματος

    Η μορφή χρονοδιαγράμματος συντήρησης μηχανήματος είναι μια απλή λίστα ελέγχου που μπορείτε να εκτυπώσετε ή να παρακολουθήσετε ψηφιακά. Περιγράφει τα περισσότερα πεδία που πρέπει να παρακολουθήσετε, όπως Κατάσταση μηχανήματος, Όνομα μηχανήματος, Τοποθεσία, Ημερομηνία τελευταίας συντήρησης, Επόμενη ημερομηνία συντήρησης, Ρυθμός συντήρησης, Ανάθεση σε τεχνικό μηχανήματος και Σημειώσεις.

      Πώς να βρείτε το τέλειο Fitness Tracker που ταιριάζει στις ανάγκες σας

    Ανθρώπινο δυναμικό

    Το Smartsheet έχει, μακράν, μερικά εξαιρετικά χρήσιμα πρότυπα για υπηρεσίες στελέχωσης. Οι επιχειρήσεις που διατηρούν την ομάδα προσωπικού τους μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους πίνακες Smartsheet. Μερικά σπουδαία παραδείγματα είναι:

    • Κατάλογος πληροφοριών εργαζομένων
    • Λίστα ελέγχου αξιολόγησης εργαζομένων
    • Φόρμα αίτησης εργασίας
    • Job Candidates Tracker
    • Παρακολούθηση βιογραφικού υποψηφίου με φόρμα
    • Τεκμηρίωση απόλυσης εργαζομένου
    • Διαδικασία συνέντευξης με τον Gantt
    • Λίστα ελέγχου νέων προσλήψεων
    • Κάρτα χρόνου με αυτοματοποιημένη έγκριση

    Για παράδειγμα, πρέπει να προσλάβετε 10 υπαλλήλους για την ομάδα μάρκετινγκ. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο Διαδικασία συνέντευξης με Gantt σε αυτό το σενάριο.

    Αυτό το υπολογιστικό φύλλο αποτελείται από όλες τις φάσεις που μπορείτε να περιμένετε σε μια διαδικασία πρόσληψης. Για παράδειγμα, η φάση πριν από τη συνέντευξη, η φάση της συνέντευξης υποψηφίου, η φάση επιλογής υποψηφίου και η φάση πρόσληψης.

    Ο πίνακας έργου εμφανίζει αυτόματα ένα γράφημα Gantt στη δεξιά πλευρά του παραθύρου πλοήγησης και την προβολή Ημερολογίου στις επάνω στήλες. Έτσι, οι διαχειριστές ανθρώπινου δυναμικού μπορούν να ελέγξουν ολόκληρη την κατάσταση του έργου κοιτάζοντας τον πίνακα εργαλείων του γραφήματος Gantt.

    Μη κερδοσκοπικος

    Τα ακόλουθα πρότυπα Smartsheet είναι πραγματικά κατάλληλα για μη κερδοσκοπικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς (ΜΚΟ):

    • Σχέδιο μάρκετινγκ μη κερδοσκοπικών εκδηλώσεων
    • Υποβολές ομάδας πεδίου με φόρμα
    • Διαχείριση Δωρητών
    • Ρόστερ Εθελοντών

    Η μη κερδοσκοπική λογιστική διαδικασία είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του καθεστώτος φορολογικής απαλλαγής σας στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επομένως, πρέπει να παρακολουθείτε δεδομένα δωρητών, όπως τα ποσά των δωρεών, το όνομα, τη διεύθυνση, το ΑΦΜ κ.λπ.

    Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μορφή Διαχείρισης χορηγών από το Smartsheet. Έρχεται με τυπικά πεδία δεδομένων που μπορεί να χρειαστείτε.

    Για παράδειγμα, Έτος δωρεάς, Όνομα δότη, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Αριθμός τηλεφώνου, Διεύθυνση, Περιοχή, Όνομα Ταμείου κ.λπ., οι κεφαλίδες στηλών υπάρχουν από προεπιλογή. Δεδομένου ότι οι πίνακες Smartsheet βασίζονται σε υπολογιστικά φύλλα, μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε αυτά τα δεδομένα σε διάφορα μη κερδοσκοπικά λογιστικά προγράμματα.

    Λογιστική

    Το Smartsheet διαθέτει μια τεράστια συλλογή προτύπων για λογιστικά γραφεία και επιχειρήσεις. Μερικές αξιοσημείωτες μορφές που έχετε στη διάθεσή σας είναι:

    • Κατάσταση Ταμειακών Ροών
    • Ισολογισμός
    • Κατάσταση Αποτελεσμάτων
    • Τέλος οικονομικού μήνα
    • Ετήσια φορολογική προετοιμασία

    Οι μικρές, μεσαίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να εξοικονομήσουν χιλιάδες δολάρια χρησιμοποιώντας αυτές τις μορφές. Η διατήρηση αυτών των προτύπων Smartsheet θα σας επιτρέψει να συμμορφώνεστε με τους λογιστικούς κανονισμούς χωρίς να πληρώνετε εξωτερικό πρακτορείο.

    Εναλλακτικές λύσεις στα πρότυπα Smartsheet

    Εξερευνήσατε τις τεράστιες συλλογές προτύπων από το Smartsheet. Τώρα, δείτε τις ακόλουθες εφαρμογές διαχείρισης έργου που προσφέρουν επίσης πρότυπα:

    Πρότυπα monday.com

    Η monday.com διαθέτει μια περίτεχνη βιβλιοθήκη προτύπων για διαφορετικές επιχειρηματικές υποθέσεις. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη προτύπων του, θα δείτε Επιλεγμένες κατηγορίες προτύπων όπως Μάρκετινγκ, Διαχείριση Έργων, Σχεδίαση, Πωλήσεις & CRM, HR και Ανάπτυξη λογισμικού. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε περισσότερα πρότυπα επιλέγοντας κατηγορίες επιχειρήσεων από τον αριστερό πίνακα πλοήγησης.

    Πρότυπα ClickUp

    Η βιβλιοθήκη προτύπων του ClickUp εμφανίζει πρότυπα που χρησιμοποιούνται συχνά απευθείας στην αρχική σελίδα του προτύπου. Αυτά προέρχονται από επιχειρηματικές θέσεις όπως Σχεδίαση, Δημιουργικότητα, Μηχανική, Οικονομικά, Προϊόντα, Λογιστικά κ.λπ. Υπάρχουν επίσης δύο επίπεδα φίλτρων στην αριστερή πλαϊνή γραμμή. Αυτά τα φίλτρα είναι επίπεδα και περιπτώσεις χρήσης. Μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο πρότυπο τροποποιώντας τα φίλτρα.

    συμπέρασμα

    Τα πρότυπα είναι εξαιρετικοί πόροι για να ξεκινήσετε νέα έργα χωρίς εικασίες ή ανθρώπινα λάθη. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες εφαρμογές διαχείρισης έργου προσφέρουν έτοιμα πρότυπα. Το Smartsheet δεν διαφέρει και προσφέρει δωρεάν πρότυπα για προσωπική ή εμπορική χρήση χωρίς καμία ανάγκη αδειοδότησης.

    Το άρθρο έχει, μέχρι στιγμής, εξηγήσει ορισμένα εξαιρετικά πρότυπα διαχείρισης επιχειρήσεων και έργων από το Smartsheet. Πρέπει να βρείτε έναν πίνακα Smartsheet παραπάνω που να σχετίζεται με την επιχείρησή σας. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τα πρότυπα αμέσως ή εξατομικεύστε για να κάνετε το φύλλο προτύπου δικό σας.

    Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα καλύτερα πρότυπα τιμολογίων για Word και Notion.