Προσλάβετε εικονικό βοηθό για την επιχείρησή σας από αυτές τις 12 πλατφόρμες

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, ειδικά εάν είναι κυρίως διαδικτυακή εργασία, τότε η ύπαρξη ενός εικονικού βοηθού στο πλοίο είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που θα λάβατε.

Το να προσπαθείς να χειριστείς τα πράγματα μόνος μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και τελικά σε απώλεια κινήτρων για να συνεχίσεις.

Για να μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό, αυτό είναι ο χρόνος. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, αν δυσκολεύεστε να αφιερώσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα επειδή είστε πολύ απασχολημένοι με το να χειρίζεστε όλες τις εργασίες μόνοι σας, ακυρώνεται ο σκοπός της λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Ευτυχώς, μπορείτε να επιλέξετε να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα προσλαμβάνοντας έναν εικονικό βοηθό για να χειριστεί πολλές εργασίες για εσάς. Προτού μεταβούμε στους ιστότοπους εικονικών βοηθών, ας πάρουμε σωστά μερικά από τα βασικά.

Ποιος είναι ο εικονικός βοηθός;

Με απλούς όρους, ένας εικονικός βοηθός είναι ένας ανεξάρτητος απομακρυσμένος υπάλληλος που παρέχει διοικητικές υπηρεσίες. Όπως υποδηλώνει ο όρος, οι εικονικοί βοηθοί δεν λειτουργούν από το γραφείο αλλά έξω από αυτό, συνήθως από το σπίτι.

Οι υπηρεσίες που παρέχουν μπορεί να ποικίλλουν και να εξαρτώνται από τις δεξιότητές τους. Μερικές από τις υπηρεσίες που μπορείτε να περιμένετε από έναν εικονικό βοηθό είναι:

  • Διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Διαχείριση περιεχομένου
  • Απλές εργασίες ψηφιακού μάρκετινγκ
  • Διαχείριση email, συναντήσεων και ημερολογίων
  • Προετοιμασία αναφορών και άλλων δεδομένων

Μπορούν να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε, αρκεί να ευθυγραμμίζεται με το επίπεδο εξειδίκευσής τους. Και παρόλο που δεν είναι εκεί στο γραφείο και εργάζονται φυσικά για εσάς, η παρουσία τους στο διαδίκτυο μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ροή εργασίας σας.

Οφέλη από την πρόσληψη ενός εικονικού βοηθού

Δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στην πρόσληψη εικονικού βοηθού, αλλά υπάρχουν αναμφίβολα πολλά οφέλη. Οπως:

Εξοικονομεί χρήματα μακροπρόθεσμα 💵

Σε σύγκριση με τους κανονικούς υπαλλήλους, οι εικονικοί βοηθοί χρεώνουν λιγότερο και για ένα συγκεκριμένο σύνολο ωρών. Έτσι, τους πληρώνετε ακριβώς για τον όγκο της δουλειάς που κάνουν. Και αν η επιχείρησή σας δεν είναι έτοιμη να προσλάβει υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης σε ένα γραφείο, τότε η ύπαρξη εικονικών βοηθών που εργάζονται για εσάς στο διαδίκτυο μπορεί να σας εξοικονομήσει Πολλά χρήματα.

Εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο ⏰

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι πάντα συνετό να αναθέτετε τη δική σας εργασία σε εξωτερικούς συνεργάτες, εάν μπορείτε, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Ένας εικονικός βοηθός θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος από τους ώμους σας ενώ απολαμβάνετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας.

Εύκολο στη διαχείριση ✔️

Σε σύγκριση με τους υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης, οι εικονικοί βοηθοί είναι ευκολότεροι στη διαχείριση, κυρίως επειδή είναι online και δεν είναι παρόντες φυσικά. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των εικονικών βοηθών που θα προσλάβετε, δεν θα νιώσετε ποτέ ότι σας τελειώνει ο χώρος ή οι πόροι.

  6 καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης για αγορά Bitcoin στην Ινδία

Με αυτά τα λόγια, ας μεταβούμε στη λίστα των ιστότοπων από όπου μπορείτε να προσλάβετε εικονικούς βοηθούς.

RemoteCoWorker

Ιδρύθηκε το 2013, Συνεργάτης εξ αποστάσεως είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες εικονικών βοηθών. Δεν σας παρέχουν μόνο VA, αλλά σας βοηθούν στρατηγικά να χτίσετε την επιχείρησή σας, μέσω της δύναμης των VA τους και της εσωτερικής ομάδας ειδικών τους.

Είναι δίπλα-δίπλα μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

  • Κορυφαίοι VA’s (Προσλαμβάνουν μόνο το 1,7% των αιτούντων).
  • Παρέχουν έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού που παρακολουθεί τα έργα της VA και την παρακολούθηση χρόνου.
  • Κάθε VA είναι πλήρως αφιερωμένο στον πελάτη.
  • Έχουν αγγλόφωνους VA’s, καθώς και δίγλωσσο προσωπικό από τις Φιλιππίνες και την Κόστα Ρίκα.

Κατά τη διαδικασία επιλογής και αφού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της εταιρείας, θα σας ανατεθεί ένας διαχειριστής λογαριασμού για να επιβλέπει το έργο του VA σας. Όλα τα Remote CoWorker VA έχουν πτυχία κολεγίου, μιλούν άπταιστα αγγλικά και αυτά στην Κόστα Ρίκα είναι επίσης καλά στα Ισπανικά.

Zirtual

Zirtual είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να βρείτε εικονικούς βοηθούς με έδρα τις ΗΠΑ και με υψηλά προσόντα για να κάνετε τη δουλειά σας. Αν ψάχνατε για εικονικούς βοηθούς που μιλούν εγγενή αγγλικά, αυτός ο ιστότοπος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε να τους αναζητάτε.

Από την εισαγωγή δεδομένων, το μάρκετινγκ περιεχομένου, τον προγραμματισμό εκδηλώσεων έως τη στρατηγική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και οτιδήποτε άλλο, οι εικονικοί βοηθοί της Zirtual διαθέτουν μερικές από τις πιο περιζήτητες δεξιότητες εκεί έξω.

Διαθέτει γρήγορο χρόνο απόκρισης, ευέλικτες επιλογές συμβολαίου, ασφαλή διαδικασία, οργανωμένη διεπαφή και πολλά πλεονεκτήματα που συνδέονται με αυτό.

Χρειάζονται λιγότερο από λίγα λεπτά για να ζητήσετε μια διαβούλευση και να αρχίσετε να εξοικονομείτε χρόνο στην επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες των ποιοτικών εικονικών βοηθών τους.

Χρόνος κλπ

Εύκολη, προσιτή και ευέλικτη είναι οι λέξεις που περιγράφουν καλύτερα τις υπηρεσίες της Χρόνος κλπμια ιστοσελίδα που σας παρέχει μόνο τους καλύτερους εικονικούς βοηθούς στον χώρο.

Έχοντας βοηθήσει περισσότερες από 22.000 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook και KFC, μπορείτε να πείτε ότι αυτή η υπηρεσία ξέρει τι κάνουν. Σας βοηθά να διεκδικήσετε ξανά το χρόνο σας δημιουργώντας σας ποιοτικούς εικονικούς βοηθούς από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όλοι οι εικονικοί βοηθοί από το Time κ.λπ. διαθέτουν κορυφαίες δεξιότητες και είναι διαθέσιμοι να εργαστούν για εσάς από σήμερα. Μπορείτε είτε να το δοκιμάσετε δωρεάν με ένα δείγμα εργασίας είτε να κάνετε απευθείας κράτηση για μια συμβουλευτική για να ξεκινήσετε.

Κατ ‘εξουσιοδότηση

Έχοντας εμφανιστεί σε κορυφαίους εκδότες όπως η Wall Street Journal και οι New York Times, Κατ ‘εξουσιοδότηση έχει γίνει μια γνωστή πηγή για την εύρεση ποιοτικών εικονικών βοηθών για την επιχείρησή σας. Στεγάζει εικονικούς βοηθούς που εδρεύουν στις ΗΠΑ, οι οποίοι έχουν σπουδές κολεγίου και είναι εκπαιδευμένοι να χειρίζονται διάφορες εργασίες.

Ένα από τα πιο γενναιόδωρα πράγματα για το Delegated είναι ότι θα αλλάξουν τον εικονικό βοηθό που σας έχει ανατεθεί με έναν άλλον, εάν υποβάλλουν την εργασία σας. Αυτό σας δίνει μια αίσθηση βεβαιότητας ότι ο χρόνος και τα χρήματά σας δεν θα χαθούν.

  Πώς να αλλάξετε τη γραμματοσειρά εξίσωσης στο MS Word

Θα βρείτε εικονικούς βοηθούς που είναι πρόθυμοι να χειριστούν back office, front office, ακόμα και προσωπικές εργασίες.

Express Virtual Assistant

Ιδανικό για επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες, Express Virtual Assistant έχει πολλές κατηγορίες κάτω από τις οποίες μπορείτε να προσλάβετε εικονικούς βοηθούς. Μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν:

  • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
  • Ερευνα
  • Τήρηση λογιστικών βιβλίων
  • Εισαγωγή δεδομένων
  • Εμπορία
  • Διοικητικός

Το μόνο που χρειάζονται είναι μερικά βήματα για να εγκαταστήσετε και να λειτουργήσετε με αυτήν την πλατφόρμα και να βρείτε τον εικονικό βοηθό που ταιριάζει απόλυτα. Στην πραγματικότητα, από την ίδια την αρχική σελίδα, μπορείτε να εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες, όπως τις απαιτήσεις της εργασίας σας, και να λάβετε μια δωρεάν προσφορά που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν η εξωτερική ανάθεση είναι η σωστή επιλογή για εσάς ή όχι.

Για να μην αναφέρουμε, οι τιμές τους είναι επίσης πολύ φιλικές προς την τσέπη.

ΣΤΑΜΑΤΩ

Σηκώστε ένα τεράστιο βάρος από τους ώμους σας με τη βοήθεια του ΣΤΑΜΑΤΩένας ιστότοπος που σας συνδέει με εξαιρετικούς εικονικούς βοηθούς.

Διαθέτει ειδικούς σε διάφορες κατηγορίες, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες οι εργασίες σας μπορούν να ανατεθούν σε εξωτερικούς συνεργάτες, ενώ χρησιμοποιείτε αυτόν τον εξοικονομημένο χρόνο κάνοντας κάτι πιο σημαντικό στη ζωή.

Το να ξεκινήσετε είναι πολύ εύκολο και σε ελάχιστο χρόνο, θα έχετε μαζί σας τον επιλεγμένο εικονικό βοηθό σας. Επιπλέον, θα έχετε μια ομάδα που θα σας καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία για μια ομαλή εμπειρία.

Εντάξει Χαλάρωσε

Όπως υποδηλώνει το όνομα, OkayRelax’s πρωταρχικός στόχος είναι να σας κρατήσει χαλαρούς ενώ χειρίζεστε την επιχείρησή σας απρόσκοπτα. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα συνδεθείτε μόνο με εξειδικευμένους εικονικούς βοηθούς, επειδή αυτή η πλατφόρμα ελέγχει όλους τους υποψηφίους για να διασφαλίσει ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες δεξιότητες.

Επίσης, δεν υπάρχουν συμβόλαια που να σας συνδέουν με αυτήν την πλατφόρμα. Μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας όποτε θέλετε, κάτι που σας δίνει απόλυτη ελευθερία.

Το OkayRelax είναι φτιαγμένο για όλους εκεί έξω, ανεξάρτητα από το αν έχετε επιχείρηση ή όχι. Θα μπορούσατε να είστε μητέρα, blogger ή απλώς μαθητής που αναζητάτε βοήθεια σε αυτό που κάνετε και αυτός ο ιστότοπος θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμος.

Ξύλινα τόξα

Ένας άλλος ωραίος ιστότοπος που μπορείτε να ελέγξετε για την πρόσληψη εικονικών βοηθών είναι Ξύλινα τόξα.

Έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.000 πελάτες μέχρι στιγμής να επαναφέρουν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στην καθημερινότητά τους, κάτι που είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, ακόμη και αναφορές από κορυφαίες δημοσιεύσεις.

Οι εικονικοί βοηθοί τους επιλέγονται προσεκτικά και έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικοί στο χειρισμό οποιασδήποτε εργασίας τους αναθέσετε, αρκεί να εμπίπτει στον τομέα της εξειδίκευσής τους.

Η εγκατάσταση και η λειτουργία με αυτήν την πλατφόρμα αποτελείται από μόνο 4 απλά βήματα και μπορεί να είναι το πιο εύκολο πράγμα που κάνετε σήμερα.

Φανταχτά χέρια

Γρήγορη, προσιτή και προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας που ονομάζεται Φανταχτά χέρια. Διαθέτει μια ομάδα εικονικών βοηθών που εδρεύουν στις ΗΠΑ, τους οποίους μπορείτε να προσλάβετε για συνεχή έργα ή ακόμα και μεμονωμένες εργασίες.

  Πώς να προστατέψετε τον ιστότοπο WordPress σας με το iThemes Security Pro

Μερικές από τις πολλές εργασίες που μπορείτε να αναθέσετε σε τρίτους με τη βοήθεια αυτής της πλατφόρμας περιλαμβάνουν:

  • Πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων
  • Αποστολή email
  • Προγραμματισμός ραντεβού
  • Ψάχνετε για μέρη κοντά
  • Παρακολούθηση των πακέτων σας
  • Διορθώσεις άρθρων
  • Παραγγελία αντικειμένων

Το Fancy Hands εργάζεται βάσει πιστωτικών μονάδων. Αυτό σημαίνει ότι, για να αναθέσετε τις εργασίες σας σε τρίτους στον εικονικό βοηθό, θα χρειαστείτε αρκετές μονάδες για τη συγκεκριμένη εργασία. Οι πιστώσεις μπορούν να αγοραστούν, αλλά ένα φανταστικό πράγμα είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν πιστώσεις προσκαλώντας απλώς τους ανθρώπους σας να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα.

Εικονική

Εμπιστεύονται πολλές φημισμένες εταιρείες, Εικονική έχει πολλούς εικονικούς βοηθούς από το Ηνωμένο Βασίλειο, έτοιμοι να ξεκινήσουν να εργάζονται για τα έργα σας. Όλα τα VA τους είναι εξαιρετικά εξειδικευμένα στον συγκεκριμένο τομέα και δεν θα χρειαστούν περισσότερα από λίγα λεπτά για να σας ταιριάξει αυτή η πλατφόρμα με έναν από αυτούς.

Δεδομένου ότι η επιτυχία του πελάτη είναι η κύρια προτεραιότητα του Virtalent, δεν θα σας εγκαταλείψει αφού σας συνδέσει με έναν από τους εικονικούς βοηθούς του. Θα σας βοηθήσουν προσωπικά καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού να επιτύχετε τις μέγιστες δυνατότητες από τον χρόνο και τα χρήματά σας, αξιολογώντας την τρέχουσα κατάσταση και τις ανάγκες σας.

Fiverr

Μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες freelancing εκεί έξω, Fiverr τυχαίνει επίσης να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αναζητήσετε τον επόμενο εικονικό βοηθό σας. Μπορείτε να βρείτε VA τόσο για μεμονωμένες εργασίες όσο και για συνεχή έργα, σε πολύ προσιτές τιμές.

Το καλύτερο πράγμα για την πρόσληψη από το Fiverr είναι ότι μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές, τις αξιολογήσεις τους και ακόμη και να ζητήσετε αναθεωρήσεις εάν δεν είστε ικανοποιημένοι. Όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τα χρήματά σας σε ανίκανους ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς τα χρήματά σας είναι πάντα ασφαλή με τη βοήθεια πληρωμών μεσεγγύησης.

Σίγουρα θα συνιστούσα να ελέγξετε αυτήν την πλατφόρμα και να δείτε πώς πάει για εσάς.

Myva360

Εικονικοί Βοηθοί από Myva360 είναι γεμάτοι με ταλέντο και μπορούν να αντιμετωπίσουν τις εργασίες σας χωρίς ταλαιπωρία. Αυτή η πλατφόρμα σάς προσφέρει τα τέλεια αντιστοιχισμένα VA για τα έργα σας, μαζί με υποστήριξη κατά παραγγελία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας.

Με την εγγραφή σας σε αυτήν την πλατφόρμα, λαμβάνετε 4 ώρες δωρεάν δοκιμή για να αξιολογήσετε την υπηρεσία και να αποφασίσετε εάν θέλετε να συνεχίσετε με αυτήν ή όχι. Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το Myva360 σας δίνει έναν εικονικό βοηθό αντιγράφων ασφαλείας για να καλύψετε τις εργασίες.

Το ξεκίνημα είναι πολύ απλό και δεν διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά. Επιπλέον, λαμβάνετε έκπτωση 5% στην αρχική τιμή ως μπόνους εγγραφής.

συμπέρασμα

Η απελευθέρωση του προγράμματός σας με την πρόσληψη εικονικών βοηθών πρέπει να είναι μια από τις πιο έξυπνες αποφάσεις που θα λάβατε. Ελπίζω οι παραπάνω ιστότοποι εικονικών βοηθών να σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε τις καθημερινές σας προτεραιότητες και να εξοικονομήσετε τεράστιο χρόνο μακροπρόθεσμα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι καλύτερες πλατφόρμες για την πρόσληψη ελεύθερων επαγγελματιών ή οι καλύτερες υπηρεσίες για την πρόσληψη μεταφραστών στο διαδίκτυο.