Το Addappt φτάνει στο Android. Συγχρονισμός στοιχείων επικοινωνίας με φίλους

Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε δεδομένο ότι το βιβλίο διευθύνσεών μας συγχρονίζεται απευθείας με τον λογαριασμό email μας. Και ενώ αυτό λειτουργεί καλά για την ανάκτηση των ίδιων πληροφοριών σε πολλές συσκευές, συχνά αντιμετωπίζουμε καταστάσεις όπου ένας από τους φίλους ή τους συναδέλφους μας αλλάζει ή ενημερώνει τις πληροφορίες του. Ίσως χρησιμοποιούν διαφορετικό email τώρα ή μπορεί να έχουν νέο αριθμό; Οι χρήστες Android μπορούν πλέον να ανταλλάσσουν αυτόματα ενημερωμένα στοιχεία επικοινωνίας με άτομα στη λίστα επαφών τους με την πιο πρόσφατη εφαρμογή Addappt που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο iOS πριν από περίπου ένα χρόνο, το Addappt είναι μια απλή εφαρμογή που συγχρονίζει ιδιωτικά τις επαφές σας με τους φίλους σας, επιτρέποντας έτσι και στους δύο να έχετε τα ίδια στοιχεία επικοινωνίας ο ένας για τον άλλον.

  Η εφαρμογή Parental Control TimeAway σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη συσκευή των παιδιών σας [Android]

Όπως και το αντίστοιχο iOS, το Addappt για Android βασίζεται σε δεδομένα επαφών που είναι ήδη αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Όταν εκκινήσετε αρχικά την εφαρμογή, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να ελέγξετε την ταυτότητα ενός λογαριασμού στην υπηρεσία μέσω email. Το email ελέγχου ταυτότητας που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι το ίδιο που συγχρονίζει τις επαφές στη συσκευή σας Android, διαφορετικά οι φίλοι σας δεν θα βλέπουν καμία αλλαγή που κάνετε στις πληροφορίες σας.

Κάθε φορά που ενημερώνετε τις πληροφορίες στη δική σας κάρτα επικοινωνίας, τα άτομα στη λίστα επαφών σας μπορούν επίσης να δουν τις αλλαγές. Ομοίως, όταν ο φίλος σας που χρησιμοποιεί το Addappt κάνει αλλαγές στη διεύθυνση email, την προσωπική του διεύθυνση, τον ιστότοπο κ.λπ., τα στοιχεία του ενημερώνονται επίσης στη συσκευή σας.

  Πώς να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών Gmail σε Android, iPhone και iPad

Η εταιρεία βεβαιώνει ότι οποιαδήποτε πληροφορία στη λίστα επαφών σας παραμένει ιδιωτική και ασφαλής και ότι καμία από αυτές δεν μεταφορτώνεται στους διακομιστές της ούτως ή άλλως. Ενώ πολλοί θα υποστήριζαν να εμπιστευτούν έναν τέτοιο ισχυρισμό, για ό,τι αξίζει, τους πιστεύω. Η εφαρμογή διευκολύνει επίσης την αποστολή ομαδικών κειμένων, email και φωτογραφιών στις επαφές σας. Μπορείτε να προσκαλέσετε άτομα στη λίστα επαφών σας που δεν χρησιμοποιούν ακόμα το Addappt στέλνοντας ένα μήνυμα πρόσκλησης μέσω email από την εφαρμογή. Κατά την κύλιση προς τα κάτω στη λίστα επαφών σας, πατώντας σε ένα όνομα ανοίγει η πλήρης κάρτα επαφής που εμφανίζει την εικόνα που εμφανίζεται και τυχόν πληροφορίες επαφής που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας.

  Το Pale Moon για Android είναι ο Firefox σε στεροειδή

Συνολικά, η εφαρμογή είναι πραγματικά χρήσιμη εάν θέλετε μια αυτοματοποιημένη λύση για να έχετε στη διάθεσή σας τις πιο πρόσφατες πληροφορίες επαφών. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Android στη συσκευή σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το Addappt από το Play Store