Προσθέστε χειρονομίες ενεργοποιητή για εφαρμογή μουσικής με ένα tweak Cydia [Jailbreak]


Εάν χρησιμοποιείτε την εγγενή εφαρμογή Μουσικής για iOS και θέλετε ταχύτερη πρόσβαση σε ενέργειες όπως η προσθήκη ενός τραγουδιού στα αγαπημένα σας, η εναλλαγή των επιλογών επανάληψης τραγουδιού, η εναλλαγή της επιλογής τυχαίας αναπαραγωγής και άλλα, τότε το Controls for Music App είναι ένα δωρεάν tweak Cydia που διατίθεται στο Το αποθετήριο BigBoss είναι για εσάς. Σας επιτρέπει να συσχετίσετε μια χειρονομία Activator για εναλλαγή Shuffle, εναλλαγή επανάληψης, για να ενημερώσετε το iTunes Radio ότι πρέπει να παίξει περισσότερα τραγούδια όπως το τρέχον, να μην παίξει ποτέ ξανά ένα τραγούδι και να το προσθέσετε στη λίστα επιθυμιών του iTunes. Περιττό να πούμε ότι πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Activator για να χρησιμοποιήσετε τα Controls for Music App. Εγκαταστήστε τα Controls for Music App και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να διαχειριστείτε τις χειρονομίες και τις ενέργειες.

  Πώς να προσαρμόσετε τις κορυφαίες τοποθεσίες στο Microsoft Edge

Το tweak δεν έχει προεπιλεγμένες συσχετίσεις για καθεμία από τις ενέργειες που μπορεί να εκτελέσει, επομένως η ενεργοποίηση απαιτεί περισσότερα από την απλή αναστροφή ενός διακόπτη. Πρέπει να επιλέξετε μια χειρονομία Activator για τις ενέργειες. Οποιαδήποτε ενέργεια για την οποία δεν επιλέγετε μια χειρονομία θα παραμείνει ανενεργή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε αυτές που δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Πατήστε την ενέργεια που θέλετε να ενεργοποιήσετε και επιλέξτε μια κίνηση για αυτές.

Το Play More Like This, το Never Play This Track και το Add to iTunes Wish List είναι όλα για το iTunes Radio με εναλλαγή τυχαίας αναπαραγωγής και εναλλαγή επανάληψης που προορίζονται για τη μουσική στη βιβλιοθήκη σας. Το tweak λειτουργεί μια χαρά, αν και δεν λαμβάνετε καμία ειδοποίηση για να μάθετε εάν η χειρονομία σας αναγνωρίστηκε και εκτελέστηκε σωστά. Η ενέργεια Toggle Repeat δεν ενεργοποιεί και απενεργοποιεί απλώς την επανάληψη για το τρέχον τραγούδι. περνάει και στις τρεις επιλογές επανάληψης που υποστηρίζει η εφαρμογή Μουσική. Η επιλογή Shuffle φυσικά απλώς ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται καθώς αυτό είναι το μόνο που προσφέρει η ίδια η εφαρμογή. Τα Controls for Music App αξίζει να τα έχετε για όποιον ακούει iTunes Radio ή χρησιμοποιεί την προεπιλεγμένη εφαρμογή αλλά δεν του αρέσει να επιστρέφει σε αυτήν για να χρησιμοποιήσει αυτές τις δυνατότητες. Αν και μου αρέσει το tweak για αυτό που κάνει, και τα κάνει καλά, πιστεύω ότι κάποιοι jailbreakers μπορεί να ήθελαν υποστήριξη και για κοινές ενέργειες. Φανταστείτε ότι μπορείτε να κάνετε παύση της μουσικής κουνώντας δυνατά το iPhone σας ή απλώς πατώντας την οθόνη.

  Πώς να ρυθμίσετε έναν διακομιστή αρχείων Samba στο Ubuntu