Βρείτε το επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντός σας με το τηλέφωνό σας Android


Εάν κάποιοι παραπονέθηκαν ποτέ ότι παίζετε μουσική πολύ δυνατά ή μερικές φορές αναρωτιέστε εάν το επίπεδο θορύβου στο βρεφικό δωμάτιο είναι πολύ υψηλό για ένα βρέφος για να απολαύσει έναν καλό υπνάκο ή απλά αναρωτιέστε τυχαία πόσο δυνατό είναι ένα συγκεκριμένο μέρος, Deciber είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε. Η εφαρμογή είναι ένα απλό βοηθητικό πρόγραμμα μιας οθόνης που μπορεί να μετρήσει το επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντός σας και να αναφέρει τα υψηλότερα και τα μέσα επίπεδα σε ντεσιμπέλ. Συνδέεται με την κάμερά σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε στιγμιότυπο οθόνης για να συμπεριλάβετε την τοποθεσία σας. Οι ενδείξεις της στάθμης θορύβου τοποθετούνται στο στιγμιότυπο οθόνης που μπορείτε να μοιραστείτε με ίσως έναν θορυβώδη γείτονα και να κάνετε μια συναρπαστική υπόθεση για να μειώσει λίγο.

  Πώς να αποκτήσετε πάνελ Samsung Edge σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android [No root]

Εγκαταστήστε το Deciber και εκτελέστε το. Η εφαρμογή δεν ζητά έκτακτες άδειες. Η κάμερα ενεργοποιείται από προεπιλογή και δεν υπάρχει τρόπος να την απενεργοποιήσετε. Η εφαρμογή είναι αρκετά ευαίσθητη και κάνει πολύ καλή δουλειά στο να μετράει πολύ γρήγορα την ένταση του ήχου όταν αυξάνεται και πέφτει ο θόρυβος.

Δοκιμάσαμε την εφαρμογή σε ένα ήσυχο δωμάτιο όπου τίποτα άλλο από έναν ανεμιστήρα φορητού υπολογιστή και μερικά πλήκτρα κλικ δεν έβγαζε ήχο. Η ανάγνωση που έδωσε ο Δεκέμβρης παρέμεινε σταθερή με τον θόρυβο, αλλά ανέβηκε όταν ξεκίνησε μια συζήτηση. Ομοίως, η εφαρμογή χρησιμοποιήθηκε όταν έπαιζε μουσική στο παρασκήνιο και πάλι η ανάγνωση ήταν αρκετά ακριβής.

  Λάβετε μια ειδοποίηση όταν η κάμερα ή το μικρόφωνό σας είναι σε χρήση [Android]

Ο σκοπός της εφαρμογής είναι να την στοχεύσει στο περιβάλλον σας, να περιμένετε να εμφανιστεί μια ανάγνωση και να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης για να μπορείτε να το μοιραστείτε. Είναι σαν να μοιράζεστε μια πολύ ωραία φωτογραφία με λεπτομέρειες για τον καιρό, αλλά το Deciber μπορεί να έχει τόσες πολλές άλλες χρήσεις που δεν περιλαμβάνουν την κάμερα ή τα στιγμιότυπα οθόνης, π.χ. να μάθετε πόσο δυνατοί είστε και εάν οι άνθρωποι είναι πιθανό να παραπονεθούν. Θα ήθελα απλώς να υπήρχε ένας τρόπος να απενεργοποιήσετε την κάμερα, αλλά εκτός από αυτό, η εφαρμογή είναι υπέροχη με ένα ωραίο καθαρό περιβάλλον εργασίας χρήστη για εκκίνηση.

  Τι είναι οι ενημερώσεις συστήματος Google Play στο Android και είναι σημαντικές;

Εγκαταστήστε το Deciber από το Google Play Store