Πώς να κάνετε φωνητική συνομιλία στα παιχνίδια Nintendo Switch

Το Nintendo Switch δεν διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, γεγονός που καθιστά τη φωνητική συνομιλία κατά την αναπαραγωγή διαδικτυακών παιχνιδιών αρκετά περίπλοκη. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μιλήσετε με τους συμπαίκτες σας στο Switch. Δείτε πώς να το κάνετε.

Η απάντηση εξαρτάται από το παιχνίδι σας

Το Switch δεν έχει ενσωματωμένες δυνατότητες φωνητικής συνομιλίας στο λειτουργικό του σύστημα. Η Nintendo προσφέρει μια λύση φωνητικής συνομιλίας στην εφαρμογή Nintendo Switch Online για iPhone και Android, αλλά αυτό απαιτεί Συνδρομή στο Nintendo Switch Online. Αυτό απαιτείται για το online παιχνίδι σε πολλά παιχνίδια όπως το Mario Kart και το Splatoon, αλλά δεν το απαιτούν όλα τα διαδικτυακά παιχνίδια.

Για παράδειγμα, το Fortnite χρησιμοποιεί έναν ξεχωριστό λογαριασμό Epic Games και δεν χρειάζεται τη συνδρομή διαδικτυακών παιχνιδιών της Nintendo. Επομένως, ορισμένα παιχνίδια εκτός της Nintendo παραλείπουν τη λύση φωνητικής συνομιλίας του Nintendo Online και το κάνουν απευθείας στην κονσόλα με ακουστικά.

Με άλλα λόγια, τα περισσότερα παιχνίδια της Nintendo απαιτούν ξεχωριστή εφαρμογή smartphone για φωνητική συνομιλία στο διαδίκτυο. Συνδέετε τα ακουστικά σας στο τηλέφωνό σας και συνομιλείτε μέσω της εφαρμογής ενώ παίζετε. Ορισμένα παιχνίδια τρίτων μπορούν να το κάνουν στο ίδιο το Switch μέσω της υποδοχής ακουστικών 3,5 mm.

Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

Online εφαρμογή Nintendo Switch: Χρησιμοποιήστε τη για παιχνίδια της Nintendo όπως το Mario Kart, το Super Smash Bros Ultimate και το Mario Tennis Aces. Εγκαθιστάτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και συνομιλείτε με τους φίλους σας.
Απευθείας στο Switch: Ορισμένα παιχνίδια τρίτων, όπως το Fortnite και το Overwatch, δεν χρειάζονται ξεχωριστή εφαρμογή. Απλώς συνδέετε ένα τυπικό σετ μικροφώνου-ακουστικού στην ενιαία υποδοχή ήχου 3,5 mm στο Switch και συνομιλείτε χωρίς την εφαρμογή, ακριβώς όπως ένα smartphone. Και πάλι, τα παιχνίδια της Nintendo δεν θα λειτουργήσουν με αυτό.
Μετάβαση στο Discord: Αν όλα αυτά φαίνονται πολύ περίπλοκα, συμφωνούμε. Σας προτείνουμε να μεταβείτε στο Discord ή σε άλλη εφαρμογή όπως το Teamspeak, εάν θέλετε να συνομιλείτε με φωνή με τους φίλους σας ενώ παίζετε παιχνίδια Switch.

  Πώς να βρείτε τον σύνδεσμο άμεσης λήψης σε οποιοδήποτε αρχείο

Η διαδικτυακή εφαρμογή Nintendo Switch

Η επίσημη λύση φωνητικής συνομιλίας της Nintendo είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε για iOS και Android. Εκτός από τη φωνητική συνομιλία στο παιχνίδι με τους φίλους και τους συμπαίκτες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσθέσετε άλλους χρήστες της Nintendo ως φίλους, να τους κάνετε ping για να παίξουν και να δείτε τα στατιστικά σας και των φίλων σας για ορισμένα παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να προσκαλέσετε φίλους μέσω των social media.

Ανάλογα με το παιχνίδι, μπορείτε είτε να συνομιλήσετε με φωνή με άλλους παίκτες στο λόμπι σας είτε με τους φίλους που έχετε προσθέσει. Το Splatoon 2 και το Mario Kart 8 είναι μερικά από τα δημοφιλή παιχνίδια που υποστηρίζουν την εφαρμογή. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να έχετε λογαριασμό Nintendo Online.

  Αλλάξτε τη συμπεριφορά του κλειδιού τροποποιητή όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους [Firefox]

Ωστόσο, πολλοί χρήστες επισημαίνουν ότι η εμπειρία χρήσης της εφαρμογής είναι αρκετά κακή, με συχνές καθυστερήσεις ήχου και προβλήματα συνδεσιμότητας. Επίσης, εκτός και αν έχετε μίκτη ήχου, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο ζευγάρι ακουστικών τόσο στο τηλέφωνό σας όσο και στο Nintendo Switch σας ταυτόχρονα. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά, πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο να ακούτε φωνητική συνομιλία και να ακούτε ήχο εντός του παιχνιδιού, κάτι που μπορεί να είναι κρίσιμο για ορισμένα παιχνίδια.

Επίσης, η εφαρμογή είναι κλειδωμένη στην περιοχή. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο σε πολλές περιοχές, ειδικά σε αυτές της Ασίας και της Νότιας Αμερικής. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλά από αυτά τα παιχνίδια έχουν παγκόσμιες βάσεις παικτών, αυτό περιορίζει την εύκολη πρόσβαση φωνητικής συνομιλίας σε σημαντικό μέρος της πιθανής βάσης παικτών για ένα παιχνίδι.

Ενσωματωμένη φωνητική συνομιλία για συγκεκριμένα παιχνίδια

Ένα από τα ασυνήθιστα πράγματα για τη λύση για φορητές συσκευές της Nintendo είναι ότι η μονή υποδοχή ήχου 3,5 mm στην κονσόλα έχει είσοδο ήχου, επομένως υποστηρίζει στην πραγματικότητα ενσωματωμένη φωνητική συνομιλία. Ωστόσο, επειδή δεν είναι μια ευρέως εφαρμοσμένη δυνατότητα, μόνο λίγα παιχνίδια υποστηρίζουν ενσωματωμένη φωνητική συνομιλία από το Switch χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Το παιχνίδι shooter τρίτου προσώπου Overwatch της Blizzard και το παιχνίδι επιβίωσης Fortnite της Epic Games είναι μεταξύ των παιχνιδιών που το υποστηρίζουν. Εάν παίζετε ένα από αυτά τα παιχνίδια, συνδέστε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά, και μπορείτε να μιλήσετε αμέσως με τους συμπαίκτες σας. Τα παιχνίδια της Nintendo δεν το υποστηρίζουν και απαιτούν την εφαρμογή.

  Γιατί πρέπει να αναβαθμίσετε την παλιά οθόνη του υπολογιστή σας

Δυστυχώς, το Nintendo Switch δεν υποστηρίζει ακουστικά Bluetooth, επομένως δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για φωνητική συνομιλία.

Εφαρμογές τρίτων

Εάν το παιχνίδι που παίζετε δεν υποστηρίζει ενσωματωμένη φωνητική συνομιλία και η εφαρμογή Nintendo Switch Online παρουσιάζει σφάλματα ή δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας, θα πρέπει να αναζητήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Η πιο δημοφιλής εφαρμογή φωνητικής συνομιλίας είναι το Discord, το οποίο έχει πολλές δυνατότητες και έχει εφαρμογές τόσο για κινητά όσο και για επιτραπέζιους υπολογιστές. Το Discord υποστηρίζει ρυθμίσεις push to talk και φωνητικής δραστηριότητας για ανίχνευση εισόδου ήχου. Η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει επίσης να μπαίνετε και να βγαίνετε από την εφαρμογή απρόσκοπτα χωρίς διακοπή κλήσης ή τραυλισμό.

Υπάρχουν μερικές άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως το TeamSspeak και το Skype, αλλά καμία δεν είναι τόσο ισχυρή ή έχει τόσο μεγάλη κοινότητα gaming όσο το Discord.

Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οι εφαρμογές τρίτων δεν θα έχουν εγγενή ενοποίηση με το παιχνίδι που παίζετε, επομένως θα είναι δύσκολο να συνομιλήσετε γρήγορα με αγνώστους. Ωστόσο, εάν συνομιλείτε με άτομα που ήδη γνωρίζετε, η πιο ομαλή φωνητική εμπειρία το καθιστά μια εξαιρετική εναλλακτική στην εφαρμογή της Nintendo.

Το μέλλον του Nintendo Switch και του Voice Chat

Είναι απίθανο η Nintendo να απομακρυνθεί από τη χρήση της εφαρμογής για κινητά. Οι περισσότεροι τίτλοι ή παιχνίδια Nintendo πρώτου κατασκευαστή που διανέμει η ίδια η εταιρεία πιθανότατα θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή της εφαρμογής. Ωστόσο, οι μελλοντικές θύρες τίτλων για πολλούς παίκτες στο Switch θα μπορούσαν να υποστηρίζουν την ενσωματωμένη λειτουργία φωνητικής συνομιλίας.

Προς το παρόν, αν παίζετε με τους φίλους σας, προτείνουμε να μεταβείτε στο Discord.