Τι θα εμφανιστεί σε έναν έλεγχο ιστορικού; 9 πράγματα που θα μπορούσατε να βρείτε

Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών για κάθε πολίτη των ΗΠΑ ελεύθερα και ανοιχτά διαθέσιμες για οποιονδήποτε να έχει πρόσβαση; Δεν είναι μόνο αυτό που δημοσιεύετε στο Facebook που μπορεί να πει στον κόσμο τα πάντα για εσάς, αλλά οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις κρατούν επίσης αρχεία σχετικά με διάφορες πτυχές της ζωής μας και πολλά από αυτά τα δεδομένα είναι δημόσια. Έτσι λειτουργούν οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού. Μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δημόσια διαθέσιμα δεδομένα γρήγορα και αποτελεσματικά και να συντάσσουν αναφορές σχεδόν για όλους στις ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε εάν θέλετε να μάθετε για αυτόν τον περίεργο τύπο που μόλις μετακόμισε στη διπλανή πόρτα, τον τύπο που η γυναίκα σας συνεχίζει να μιλά για αυτό που μόλις ξεκίνησε στο γραφείο της ή αν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε κάτω από τους χαμένους φίλους ή την οικογένεια.

Αλλά τι είδους πληροφορίες μπορούν να έχουν πρόσβαση αυτοί οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού; Δεν είναι μια απλή ερώτηση για απάντηση. Όλοι οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους και τα δεδομένα στα οποία έχουν πρόσβαση θα εξαρτηθούν από διάφορους παράγοντες. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, όλοι οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού θα έχουν πρόσβαση στους ίδιους τύπους πληροφοριών. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε ακριβώς το είδος των πληροφοριών που μπορείτε να περιμένετε για να δείτε εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού, καθώς και να κάνουμε ορισμένες συστάσεις σχετικά με το ποιοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού θα σας δώσουν πρόσβαση στην πιο ολοκληρωμένη γκάμα πληροφοριών.

Τι θα εμφανιστεί σε έναν έλεγχο ιστορικού;

Πριν αρχίσουμε να συζητάμε ποιοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη γκάμα αναζητήσεων, αξίζει να επισημάνουμε ακριβώς τι είδους πληροφορίες μπορείτε να περιμένετε να εμφανιστούν όταν εκτελείτε έλεγχο ιστορικού σε κάποιον. Όπως έχουμε ήδη συζητήσει, οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού θα πραγματοποιούν αναζήτηση μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας δημοσίως διαθέσιμων πηγών δεδομένων για να προσπαθήσουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για το άτομο που αναζητούν. Τι ακριβώς όμως περιέχουν αυτά τα δημόσια διαθέσιμα δεδομένα;

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Μπορεί να εκπλήξει ορισμένους αναγνώστες να ανακαλύψουν ότι η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των Η.Π.Α., οι κυβερνήσεις των Πολιτειών και οι διάφορες υπηρεσίες τους κατέχουν πραγματικά πολλές πληροφορίες για εμάς. Οι νόμοι περί διαφάνειας της κυβέρνησης απαιτούν πολλές από αυτές τις πληροφορίες να δημοσιοποιούνται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε απλώς να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο και να τις βρείτε. Πολλές από αυτές τις πληροφορίες φυλάσσονται σε μεγάλες βάσεις δεδομένων στις οποίες έχετε πρόσβαση ελεύθερα, αλλά συχνά θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος για να το κάνετε. Τα δεδομένα για ένα άτομο μπορούν επίσης να θαφτούν μαζί με εκατομμύρια άλλα αρχεία, καθιστώντας δύσκολη την αναγνώριση σχετικών πληροφοριών για το άτομο που αναζητάτε. Αλλά για ποια ακριβώς δεδομένα μιλάμε. Διαφορετικοί ιστότοποι θα χρησιμοποιούν διαφορετικές πηγές, αλλά σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπός σας ελέγχου ιστορικού θα είναι σε θέση να ανακαλύψει τα περισσότερα από τα ακόλουθα πράγματα:

1. Προσωπικές Πληροφορίες

Ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού είναι συνήθως σε θέση να έχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών στοιχείων για ένα άτομο. Αυτό είναι δυνατό ακόμη και όταν βασίζεται σε πολύ περιορισμένο αριθμό πληροφοριών που παρέχονται για την έναρξη της αναζήτησης. Τα δημόσια αρχεία θα μπορούν συνήθως να προσδιορίζουν τυχόν πατρικά ονόματα ή νομικές αλλαγές ονόματος που έχει κάνει ένα άτομο. Τα αρχεία γάμου είναι επίσης διαθέσιμα στο κοινό, επομένως μπορεί επίσης να δημιουργηθεί ένα ιστορικό σχέσεων. Είναι συνήθως δυνατό να συντάξετε μια λίστα με αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις email που σχετίζονται και με ένα άτομο. Μπορούν επίσης να ανακαλυφθούν λεπτομέρειες σχετικά με τα μέλη της οικογένειας και τους στενούς συνεργάτες. Επίσης, τόσο οι τρέχουσες όσο και οι προηγούμενες εγγραφές διευθύνσεων μπορούν επίσης να συρθούν μαζί.

2. Ποινικό μητρώο

Οποιεσδήποτε ποινικές καταδίκες έχει ένα άτομο, είτε έχουν εκδοθεί σε ομοσπονδιακό, πολιτειακό ή νομαρχιακό επίπεδο θα καταγράφονται επ’ αόριστον και σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις μπορούν να αποκαλυφθούν από έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού. Πολλοί ιστότοποι θα μπορούν επίσης να ελέγχουν πηγές όπως τα Μητρώα σεξουαλικών παραβατών. Οι περισσότεροι ιστότοποι θα ελέγχουν με οποιαδήποτε εναλλακτική ονομασία που μπορεί να έχει ανακαλύψει ότι ένα άτομο έχει χρησιμοποιήσει επίσης στο παρελθόν. Εάν το εν λόγω άτομο έχει στο ιστορικό του οποιεσδήποτε μη καταδικαστικές αποφάσεις (όπως συλλήψεις, εντάλματα, κατηγορίες που απορρίφθηκαν κ.λπ.), αυτές συνήθως φυλάσσονται στο αρχείο για 7 χρόνια, επομένως μπορεί επίσης να αναφερθεί οποιοδήποτε πρόσφατο ιστορικό. Ορισμένες από αυτές τις εγγραφές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες για ψηφιακή πρόσβαση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού θα μπορούν να στείλουν έναν ερευνητή στο δικαστικό μέγαρο αυτοπροσώπως για να ψάξει τα αρχεία με μη αυτόματο τρόπο για να διασφαλίσει ότι τίποτα δεν παραβλέπεται.

  Πόσοι παραβάτες του σεξ ζουν κοντά σας;

3. Οικονομικά Μητρώα

Πολλά αρχεία σχετικά με το οικονομικό ιστορικό ενός ατόμου είναι επίσης διαθέσιμα για πρόσβαση. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας πουν πολλά για την προσωπικότητά τους και το πώς ζουν τη ζωή τους, καθώς και πόσα χρήματα έχουν. Οι περισσότεροι ιστότοποι θα μπορούν να αναφέρουν ποιες επιχειρήσεις έχουν μερίδιο, ποια περιουσία κατέχουν και λεπτομέρειες για τυχόν άλλα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που ενδέχεται να καταγράφονται στο όνομά τους. Θα μπορούν να πουν εάν έχουν ιστορικό πτώχευσης ή τυχόν χρηματοοικονομικά βάρη στο όνομά τους. Θα πρέπει να είναι προσβάσιμες οι λεπτομέρειες του Αριθμού Κοινωνικής Ασφάλισης καθώς και τυχόν πληροφορίες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας που διατηρούνται.

4. Μητρώα Απασχόλησης

Υπάρχει ένας αριθμός διαφορετικών δημοσίως διαθέσιμων πηγών που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού για να συντάξει ένα αρκετά ακριβές ιστορικό απασχόλησης για σχεδόν οποιοδήποτε άτομο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως σε ποια εταιρεία εργάστηκε ένα άτομο, ποιες ημερομηνίες ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η απασχόλησή του και τι ρόλο κατείχε. Περαιτέρω πληροφορίες, όπως ο μισθός και τυχόν επαγγελματικά προσόντα που αποκτήθηκαν είναι επίσης μερικές φορές διαθέσιμες.

5. Μητρώα Οδήγησης

Το DMV διατηρεί λεπτομερή αρχεία του ιστορικού οδήγησης όλων των ανθρώπων, τα οποία είναι δημόσια διαθέσιμα. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις πληροφορίες αδειών, ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού μπορεί επίσης να αποκαλύψει εάν ένα άτομο έχει στο αρχείο του εισιτήρια κυκλοφορίας, παραβάσεις οδήγησης ή αν έχει ανασταλεί ή ανακληθεί ποτέ η άδειά του. Άλλες πληροφορίες που δεν κατέχονται από το DMV, αλλά που είναι επίσης συχνά διαθέσιμες περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για τυχόν ατυχήματα στα οποία έχουν εμπλακεί, χρεώσεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και ακόμη περισσότερα ασήμαντα περιστατικά.

6. Μητρώα Εκπαίδευσης

Είναι επίσης δυνατό για ιστότοπους ελέγχου ιστορικού να έχουν πρόσβαση σε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με το ιστορικό εκπαίδευσης ενός ατόμου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ποια σχολεία και πανεπιστήμια παρακολούθησαν, ποια μαθήματα σπούδασαν όσο ήταν εκεί, ακόμη και ποια προσόντα απέκτησαν.

7. Στρατιωτικά Μητρώα

Εάν ένα άτομο έχει υπηρετήσει σε οποιαδήποτε από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, θα υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό που θα διατηρούνται δημόσια. Αυτό θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως η ημερομηνία και η τοποθεσία οποιασδήποτε ενεργής υπηρεσίας, οι ημερομηνίες ένταξης και αποχώρησης από τις ένοπλες δυνάμεις, η διεύθυνση κατοικίας τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους, τα αρχεία στρατιωτικής εκπαίδευσης, οι βαθμοί που κατείχαν και πότε, τι μετάλλια κέρδισαν , καθώς και διάφορες άλλες στρατιωτικές λεπτομέρειες.

8. Άδειες

Υπάρχει μια σειρά από δραστηριότητες στις ΗΠΑ που χρειάζεστε άδεια για να πραγματοποιήσετε νόμιμα. Και αν έχετε μια τέτοια άδεια, αυτές οι πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες στο κοινό. Αυτό σημαίνει ότι ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση αδειών για να ανακαλύψει πράγματα όπως εάν ένα άτομο κατέχει άδεια χειριστή, άδεια όπλου, άδεια άσκησης ιατρικής οποιουδήποτε είδους, άδεια ιδιωτικού ερευνητή ή δικηγόρο άδεια. Αυτοί οι έλεγχοι αδειών μπορούν επίσης να βρουν περισσότερες πληροφορίες, όπως τυχόν παράπονα που γίνονται κατά ενός κατόχου επαγγελματικής άδειας ή τυχόν πρόσθετα πιστοποιητικά που τηρούνται με υπάρχουσα άδεια.

9. Προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν ώρες δημοσιεύοντας κάθε είδους λεπτομέρειες σχετικά με την ιδιωτική τους ζωή σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά πολλοί αφήνουν αυτές τις πληροφορίες σε δημόσιο τομέα αντί να τις καταχωρούν ιδιωτικά. Ως αποτέλεσμα, είναι συχνά δυνατό για ιστότοπους ελέγχου ιστορικού να δημιουργήσουν ένα αρκετά ακριβές πορτρέτο της ζωής ενός ατόμου χρησιμοποιώντας μόνο τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τις σχέσεις, τα δίκτυα φίλων, την απασχόληση και το πού ζει ένα άτομο. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν συχνά ενημερωμένες φωτογραφίες ενός ατόμου.

Ποιοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού είναι οι πιο ολοκληρωμένοι;

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού αυτή τη στιγμή, αλλά ορισμένοι προσφέρουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες από άλλους. Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες είναι πώς να προσδιορίσουν ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος για αυτούς. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θέλετε να κάνετε έλεγχο ιστορικού σε κάποιον, το πιθανότερο είναι ότι θέλετε να λάβετε πίσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από την αναζήτησή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το εύρος των πληροφοριών που θα αναζητήσει ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού είναι σημαντικό. Αλλά η ποσότητα δεν ισοδυναμεί πάντα με την ποιότητα, και ενώ η πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πηγών είναι σημαντική, υπάρχουν και άλλα κριτήρια που πρέπει επίσης να χρησιμοποιούνται κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας.

Τα Κριτήρια Επιλογής μας

Αυτή είναι η βάση στην οποία έχουμε συντάξει τη λίστα με τους προτεινόμενους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού σε αυτό το άρθρο. Όλα προσφέρουν πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα δημοσίως διαθέσιμων πηγών δεδομένων. Αλλά όλα προσφέρουν πολλά περισσότερα εκτός αυτού. Τα κριτήρια που έχουμε χρησιμοποιήσει για να προσδιορίσουμε τους προτεινόμενους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού είναι:

Πλήρες φάσμα πηγών δεδομένων – Οι περισσότεροι άνθρωποι που εκτελούν έλεγχο ιστορικού θέλουν πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, επομένως όλες οι συστάσεις μας εγγυώνται την αναζήτηση όλων των διαθέσιμων πηγών δεδομένων.
Σωστή έρευνα – Η διεξαγωγή ενδελεχούς και αξιόπιστης έρευνας είναι εξίσου σημαντική με την πρόσβαση στις πηγές και όλοι οι προτεινόμενοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού έχουν μεγάλη φήμη για ακριβή και αξιόπιστη έρευνα.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Το τελικό προϊόν οποιουδήποτε ελέγχου ιστορικού είναι η τελική αναφορά, οπότε αν δεν είναι καλά γραμμένη, η όλη διαδικασία μπορεί να είναι μάταιη. Όλες οι συστάσεις μας προσφέρουν λεπτομερείς, ακριβείς και καλά παρουσιασμένες τελικές αναφορές.
Προσαρμογή αναζήτησης – Οι διαφορετικοί έλεγχοι ιστορικού απαιτούν διαφορετικά αποτελέσματα και σχεδόν όλοι έχουν διαφορετικές πληροφορίες που πρέπει να εγκαταλείψουν. Οι καλύτεροι ιστότοποι προσφέρουν ευέλικτες αναζητήσεις και μπορούν να βρουν πληροφορίες με βάση έναν ελάχιστο όγκο δεδομένων.
Ευκολία στη χρήση – Οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού τείνουν να χρησιμοποιούν έναν ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων για να επιτρέπουν στους χρήστες να διαχειρίζονται τις αναζητήσεις και τα αποτελέσματά τους. Ωστόσο, ορισμένοι πίνακες εργαλείων είναι πολύ καλύτεροι από άλλους και οι συστάσεις μας είναι από τις καλύτερες.
Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών – Η υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τους πελάτες ιστοτόπων ελέγχου ιστορικού, επομένως όλες οι επιλογές μας προσφέρουν μια εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης που είναι διαθέσιμη για πολλές ώρες και μπορεί να προσπελαστεί με πολλούς τρόπους.
Εφαρμογές για κινητά – Όλοι θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα μας εν κινήσει αυτές τις μέρες, επομένως όλοι οι προτεινόμενοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού προσφέρουν ως βασικές εφαρμογές για κινητά.

  Πώς να συμμετάσχετε σε μια ομάδα στο Microsoft Teams

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος ιστορικού δεν είναι μια ακριβής επιστήμη. Ανεξάρτητα από το πόσες πηγές δεδομένων έχει πρόσβαση ένας ιστότοπος, μπορεί να κάνει λάθη κατά καιρούς. Αλλά οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού που προτείνουμε σε αυτό το άρθρο είναι από τους πιο αξιόπιστους και ακριβείς στην αγορά αυτή τη στιγμή. Αυτό έχει αποδειχθεί τόσο στις δικές μας δοκιμές όσο και στα σχόλια που λάβαμε από τους χρήστες. Ως αποτέλεσμα, είμαστε βέβαιοι, ότι εάν οι πληροφορίες είναι εκεί έξω, αυτοί οι τέσσερις ιστότοποι σας προσφέρουν τις καλύτερες πιθανότητες να τις βρείτε.

1. Έχει επαληθευτεί

Ένας άλλος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού που προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα πηγών δεδομένων είναι το BeenVerified. Προσφέρουν επίσης εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι τιμές του BeenVerified είναι λίγο υψηλότερες από την Intelius και, αν είμαστε ειλικρινείς, η δομή των τιμών τους δεν είναι τόσο ξεκάθαρη. Στις τυπικές τιμές τους, μπορείτε να περιμένετε να ανακαλύψουν πληροφορίες, όπως ένα πλήρες όνομα και στοιχεία επικοινωνίας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε οικονομικά αρχεία, αναφορές περιουσίας, φωτογραφίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ποινικά μητρώα και καταδίκες, ιστορικό διευθύνσεων και ονόματα γνωστών συγγενών.

Αν δεν σας πειράζει να πληρώσετε λίγο παραπάνω, η BeenVerified λέει ότι μπορούν να σκάψουν ακόμα πιο βαθιά και να ανακαλύψουν ακόμη περισσότερα ως μέρος των αναζητήσεων υψηλής τιμής. Οι περιεκτικές αναφορές του BeenVerified είναι απλές στην κατανόηση. Προσφέρουν επίσης εξαιρετικές εφαρμογές για συσκευές iOS και Android. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με μια αποτελεσματική υπηρεσία υποστήριξης πελατών μέσω email ή τηλεφώνου καθ’ όλη τη διάρκεια του μεγάλου ωραρίου λειτουργίας, επτά ημέρες την εβδομάδα.

2. Instant CheckMate

Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά τον ιστότοπο ελέγχου ιστορικού Instant CheckMate, αντιμετωπίζετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι ιστορικού μπορεί να αποκαλύψουν συγκλονιστικές πληροφορίες. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό τέχνασμα μάρκετινγκ φυσικά (δεν είναι ο μόνος ιστότοπος που το χρησιμοποιεί), αλλά στην περίπτωση του CheckMate, είναι σίγουρα αλήθεια δεδομένου του φάσματος των πηγών που χρησιμοποιούν.

Η βασική υπηρεσία CheckMate θα αναζητήσει πληροφορίες όπως το καθεστώς σεξουαλικού δράστη, ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λεπτομέρειες όπως το οικονομικό ιστορικό, τα δικαστικά αρχεία, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες όπλων, θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε λίγο περισσότερο για το premium σχέδιο τους. Το CheckMate βρίσκεται επίσης στο πιο ακριβό άκρο της αγοράς ελέγχου ιστορικού, αλλά προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία.

Οι αναφορές τους είναι εξαιρετικές – μερικές από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει – και η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο είτε στο τηλέφωνο είτε στο email. Προσφέρουν μόνο μια εφαρμογή για συσκευές Android αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι κρίμα, αλλά για όλους, εκτός από τους χρήστες συσκευών iOS, το CheckMate σημειώνει όλα τα πλαίσια.

3. Αληθινός

Το Truthfinder ισχυρίζεται ότι αναζητά εκατομμύρια δημόσια αρχεία για να παρέχει πληροφορίες όπως στοιχεία επικοινωνίας, τρέχουσες και προηγούμενες διευθύνσεις, ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία οδήγησης, προσωπικά στοιχεία και στοιχεία γνωστών συγγενών. Η υπηρεσία έρευνας σε βάθος ιστού τους μπορεί να ανατρέξει σε περισσότερα αρχεία στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστικούς ιστοτόπους τους, παρέχοντας μοναδικές πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σχεδόν σε οποιονδήποτε σημαντικό ιστότοπο μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το Truthfinder είναι ένας άλλος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού που προσφέρει μια υπηρεσία δύο επιπέδων με πληροφορίες όπως το ιστορικό εκπαίδευσης ενός ατόμου, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, οι άδειες που εμφανίζονται μόνο στις αναζητήσεις του επιπέδου premium. Έχουν επίσης μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι κρίμα. Αλλά παρέχουν επίσης υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο, η οποία όχι μόνο είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας, αλλά παρέχεται και σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση. Και οι τελικές εκθέσεις τους παρουσιάζονται όμορφα και εύκολο να ακολουθηθούν επίσης. Το Truthfinder είναι μια άλλη υπηρεσία που οι χρήστες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα εμβαθύνουν σε μια τεράστια γκάμα πηγών δεδομένων και θα βρουν όσες πληροφορίες είναι πιθανό να βρείτε οπουδήποτε.

1. Intelius

Δεν προσφέρουν μόνο μία από τις ευρύτερες αναζητήσεις γύρω, αλλά είναι διαθέσιμη σε πολύ λογική τιμή. Η εκτεταμένη υπηρεσία τους περιλαμβάνει επίσης χαρακτηριστικά όπως μια υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης αριθμού τηλεφώνου. Η Intelius θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει πληροφορίες για πράγματα όπως το ποινικό μητρώο ενός ατόμου, το οικονομικό του ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η προσοχή τους στη λεπτομέρεια. Και σαφώς, δεν είμαστε μόνοι. Η Intelius έχει ήδη ολοκληρώσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού για ικανοποιημένους πελάτες από όλες τις ΗΠΑ.

  Τι είναι και πώς μπορεί να διορθωθεί;

Μια άλλη ωραία επαφή με τον Intelius είναι το ανθρώπινο στοιχείο στην έρευνά τους. Για παράδειγμα, μπορούν επίσης να στείλουν ένα άτομο για αναζήτηση μη ψηφιοποιημένων αρχείων σε ποινικά και αστικά δικαστήρια. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι τα αυτοματοποιημένα συστήματά τους παραμένουν στην πορεία και συμβάλλει στη βελτίωση των ποσοστών ακρίβειας των αναφορών. Ο ηλεκτρονικός πίνακας εργαλείων Intelius είναι ένα καλοσχεδιασμένο και απλό στη χρήση εργαλείο και η φήμη τους για την παραγωγή ακριβών και απλών στην ανάγνωση τελικών αναφορών είναι εξαιρετική για την εκκίνηση. Προσφέρονται επίσης αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες για συσκευές Android και iOS, καθώς και μια εξαιρετική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας αντιμετώπισης προβλημάτων. Καθώς εξελίσσονται οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού, η Intelius είναι πολύ απλά η καλύτερη στην επιχείρηση.

Τι είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος ελέγχου ιστορικού;

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να αναζητήσουν εκατομμύρια διαφορετικά αρχεία και να συγκεντρώνουν αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουν ένα αρκετά ακριβές προφίλ σχεδόν για κάθε άτομο. Επιπλέον, αυτοί οι τύποι ιστότοπων εκτελούν αυτήν την υπηρεσία πολύ πιο γρήγορα από ό,τι οποιοσδήποτε από τους πελάτες τους θα μπορούσε να ελπίζει ότι θα επιτύχει μόνος του. Όλες οι πληροφορίες που αναζητούν είναι νόμιμα ανοιχτές και βρίσκονται ήδη σε δημόσιο τομέα, επομένως δεν υπάρχει τίποτα κρυφό σχετικά με το τι κάνει ένας ιστότοπος ελέγχου ιστορικού.

Δεν δημιουργούνται όλοι οι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού ίσοι και ως πελάτης θα είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε ορισμένες υπηρεσίες από άλλες. Δηλαδή, ιστότοποι που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν δωρεάν ελέγχους ιστορικού. Αυτοί οι αμφίβολοι ιστότοποι σας παρέχουν συνήθως κάτι περισσότερο από αυτό που θα μπορούσατε να βρείτε εύκολα με μια απλή αναζήτηση στο Google, και στη χειρότερη μπορεί ακόμη και να συλλέγουν και να πωλούν τις δικές σας πληροφορίες σε τρίτους. Ναι, αυτό σημαίνει ότι είναι καλύτερο να πληρώσετε για διαδικτυακούς ελέγχους ιστορικού, αλλά η ασφάλεια και η σιγουριά που λαμβάνετε δεν δικαιολογούν το κόστος. Οι υπηρεσίες επί πληρωμή παρέχουν τις πιο ολοκληρωμένες και κατανοητές αναφορές και προσφέρουν την καλύτερη ευκαιρία να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω έλεγχο ιστορικού;

Πριν εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού σε κάποιον, αξίζει να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου αυτό που κάνετε μπορεί να είναι παράνομο. Ενώ όλα τα δεδομένα στα οποία έχουν πρόσβαση αυτοί οι ιστότοποι είναι νόμιμα διαθέσιμα, υπάρχουν ορισμένα σενάρια όπου η εκτέλεση ελέγχου ιστορικού σε κάποιον έχει νομοθετηθεί κατά του νόμου περί δίκαιης αναφοράς πιστώσεων (FCRA). Επομένως, είναι σημαντικό οι χρήστες των ιστότοπων ελέγχου ιστορικού να γνωρίζουν με σαφήνεια πότε και δεν τους επιτρέπεται να πραγματοποιούν έλεγχο ιστορικού σε κάποιον.

Οι έλεγχοι ιστορικού είναι εντάξει για…

Είναι εντάξει να πραγματοποιήσετε έλεγχο ιστορικού σε κάποιον στα ακόλουθα σενάρια:

Μάθετε περισσότερα για τους νέους σας γείτονες
Εξετάζοντας το νέο σας ραντεβού
Αναζητώντας χαμένους φίλους ή συγγενείς
Μάθετε ποιος είναι αυτός που καλεί συνέχεια το τηλέφωνό σας
Προσδιορισμός σεξουαλικών παραβατών στην κοινότητά σας
Εξετάζοντας τις δικές σας δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες

Οι έλεγχοι ιστορικού δεν είναι εντάξει για…

Δεν είναι εντάξει να πραγματοποιήσετε έλεγχο ιστορικού σε κάποιον σε αυτά τα σενάρια:

Έρευνα μελλοντικών εργαζομένων χωρίς την άδειά τους. Αυτό είναι παράνομο σύμφωνα με τον νόμο περί δίκαιης αναφοράς πιστώσεων (FCRA). Εάν θέλετε να ερευνήσετε έναν πιθανό υπάλληλο, πρέπει πρώτα να λάβετε γραπτή άδεια από αυτόν πριν το κάνετε.
Εξετάζοντας το ιστορικό των οικιακών βοηθών. Αυτό είναι επίσης παράνομο σύμφωνα με την FCRA χωρίς να λάβετε εκ των προτέρων γραπτή άδεια.
Έλεγχος εάν κάποιος πληροί τις προϋποθέσεις για πίστωση, ασφάλιση, υποτροφίες ή επιχορηγήσεις – επίσης εκτός νόμου σύμφωνα με την FCRA
Προσδιορισμός κατάλληλων ενοικιαστών για ένα ακίνητο προς ενοικίαση. Και πάλι αυτό είναι παράνομο σύμφωνα με την FCRA.

Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού, όπως αυτούς που προτείνουμε για έναν από αυτούς τους σκοπούς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν σας πιάσουν, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε νομικές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ενδεχόμενης υποχρέωσης να καταβάλετε σημαντικές ζημιές στο άτομο που έχετε ελεγμένο.

συμπεράσματα

Η εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού σε κάποιον μπορεί να εμφανίσει μια πληθώρα πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων πολλών λεπτομερειών που μπορεί να μην είχατε καν σκεφτεί. Διαφορετικοί ιστότοποι θα ερευνούν διαφορετικά δεδομένα και τα αποτελέσματα μπορεί να εξαρτώνται από το επίπεδο υπηρεσιών που πληρώνετε σε ορισμένες εταιρείες. Αλλά γενικά, θα μπορείτε να βρείτε αρκετές πληροφορίες για να ζωγραφίσετε ένα αρκετά λεπτομερές πορτρέτο της ζωής του ατόμου για το οποίο θέλετε να μάθετε περισσότερα. Ακόμη καλύτερα, οι περισσότεροι ιστότοποι μπορούν να επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με έναν απολύτως ελάχιστο όγκο πληροφοριών που παρέχετε και από εσάς. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι ελέγχου ιστορικού εκεί έξω, αλλά σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε επισημάνει τους τέσσερις που οι δοκιμές μας και τα σχόλια των χρηστών δείχνουν ότι παρέχουν τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες έρευνας και τα καλύτερα συνολικά αποτελέσματα.

Έχετε κάνει ποτέ έλεγχο ιστορικού σε κάποιον; Τι είδους πληροφορίες κατάφερε να αποκαλύψει για αυτούς; Χρησιμοποιήσατε έναν από τους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού που προτείναμε σε αυτό το άρθρο; Τι είδους εμπειρία είχατε μαζί τους; Χαιρετίζουμε πάντα τα σχόλια και τις απόψεις όλων των χρηστών μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων;