Πώς να συμμετάσχετε σε μια ομάδα στο Microsoft Teams

Η δημιουργία μιας ομάδας στο Microsoft Teams είναι κάτι που κάνουν μόνο οι διαχειριστές ή οι κάτοχοι ομάδας. Η διαδικασία δεν είναι περίπλοκη, αλλά δεν είναι καθόλου απλή, καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε μια ομάδα και να εισαγάγετε χρήστες σε αυτήν. Οι προσκλήσεις μπορούν να αποστέλλονται αυτόματα και μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

γίνετε μέλος μιας ομάδας στο Microsoft Teams

Γίνετε μέλος μιας ομάδας στο Microsoft Teams

Ωστόσο, η συμμετοχή σε μια ομάδα δεν είναι περίπλοκη, έχει σημασία τι είδους πρόσκληση έχετε λάβει. Εάν έχετε λάβει έναν σύνδεσμο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιο email να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε. Εάν έχετε δημιουργήσει ένα νέο email για εσάς, θα χρειαστείτε τον κωδικό πρόσβασης για αυτό. Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να έχει ήδη οριστεί και μπορεί να αναγκαστείτε να τον αλλάξετε.

  Πώς να δείτε ένα κρυφό "Φύλλο εξαπάτησης" συντομεύσεων πληκτρολογίου στο iPad

Γίνετε μέλος μιας ομάδας στο Microsoft Teams – Σύνδεσμος/Email

Εάν σας έχει σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να γίνετε μέλος μιας ομάδας του Microsoft Teams, θα υπάρχει ένας σύνδεσμος στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συνδεθείτε στο email σας και ανοίξτε το μήνυμα πρόσκλησης του Microsoft Teams.
Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή τώρα.
Στη νέα καρτέλα που ανοίγει, κάντε κλικ στην επιλογή “Χρήση της εφαρμογής Ιστού αντ’ αυτού”.
Συνδεθείτε στο Microsoft Teams με το ίδιο email στο οποίο λάβατε την πρόσκληση μέσω email.
Εάν δεν έχετε λογαριασμό Microsoft Teams, θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν, δωρεάν.
Μόλις συνδεθείτε, θα γίνετε μέλος της ομάδας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την εξομάλυνση κίνησης σε μια τηλεόραση Roku

Σημείωση: Εάν σας έχει εκχωρηθεί άδεια χρήσης Microsoft Teams, θα είναι ενεργή μόνο όταν συνδεθείτε στην ομάδα/οργανισμό που χορήγησε την άδεια.

Γίνετε μέλος μιας ομάδας στο Microsoft Teams – Νέος λογαριασμός

Το Microsoft Teams για οργανισμούς επιτρέπει τη δημιουργία νέων λογαριασμών στον τομέα στον οποίο έχει διαμορφωθεί η ομάδα.

Ζητήστε από τον διαχειριστή της ομάδας τη διεύθυνση email που έχει ρυθμιστεί για εσάς. Ο διαχειριστής της ομάδας θα κοινοποιήσει επίσης έναν κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό.
Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του Microsoft Teams (ή χρησιμοποιήστε τον ιστό του Microsoft Teams).
Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια λογαριασμού.
Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας εάν σας ζητηθεί.

Γίνετε μέλος μιας ομάδας στο Microsoft Teams – Code

Οι κάτοχοι ομάδων στο Microsoft Teams μπορούν να προσκαλούν χρήστες με έναν κωδικό. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ήδη σε ποιον λογαριασμό email θα λειτουργεί ο κωδικός. Ρωτήστε τον διαχειριστή της ομάδας ποιος λογαριασμός email ή τομέας θα γίνει δεκτός στην ομάδα.

  Η Samsung φουσκώνει τα πάντα με το McAfee—ακόμα και τις έξυπνες τηλεοράσεις

Ανοίξτε το Microsoft Teams.
Συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.
Κάντε κλικ στην επιλογή Συμμετοχή ή δημιουργήστε ομάδες κάτω αριστερά.
Στο πεδίο “Εισαγωγή κωδικού”, εισαγάγετε τον κωδικό που έχετε κοινοποιήσει.
Θα προστεθείτε στην ομάδα.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος προτιμάται όταν έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες από τον ίδιο οργανισμό. Αντί να προσκαλούνται οι χρήστες μεμονωμένα, κοινοποιείται ένας κωδικός και οι χρήστες συμμετέχουν στην ομάδα, καθώς βρίσκονται ήδη στον τομέα και έχουν λογαριασμό Microsoft Teams.

συμπέρασμα

Η εγγραφή σε λογαριασμό Microsoft Teams δεν είναι δύσκολη μόνο εάν δεν γνωρίζετε ποια διεύθυνση email να χρησιμοποιήσετε. Εάν το email σας δεν έχει χρησιμοποιηθεί για να εγγραφείτε για λογαριασμό Microsoft Teams, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε τον λογαριασμό και μετά να αποδεχτείτε μια πρόσκληση. Καμία πρόσκληση του Microsoft Teams δεν μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό για εσάς. Ακόμη και όταν οι οργανισμοί δημιουργούν λογαριασμούς χρηστών, ο χρήστης πρέπει να συνδεθεί με τον λογαριασμό για να τον ενεργοποιήσει.