Πόσοι παραβάτες του σεξ ζουν κοντά σας;

Τα παιδιά που πέφτουν θύματα σεξουαλικού αρπακτικού είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού. Αλλά, πώς μπορείτε να μάθετε εάν υπάρχουν σεξουαλικοί δράστες που ζουν στη γειτονιά σας; Δεν είναι ότι μπορείτε απλά να εντοπίσετε έναν σεξουαλικό δράστη να περπατά στο δρόμο. Η απάντηση είναι απλή: πληροφορίες. Διασφαλίζοντας ότι έχετε ενημερωμένες πληροφορίες για τα άτομα στην κοινότητά σας, μπορείτε να προστατεύσετε τα παιδιά σας και να χαρίσετε στον εαυτό σας ηρεμία.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε αυτές τις πληροφορίες είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού. Αυτοί είναι ιστότοποι που μπορούν να διασχίσουν βουνά από δημόσιες πληροφορίες για οποιονδήποτε. Τα ποινικά μητρώα και τα μητρώα σεξουαλικών παραβατών είναι όλα δίκαιο παιχνίδι για αυτήν την έρευνα. Εξάλλου, αυτές οι πληροφορίες διατηρούνται στο δημόσιο τομέα για έναν καλό λόγο: για να βοηθήσουν τις αρχές επιβολής του νόμου να παρακολουθούν τους καταδικασμένους αρπακτικά. Επιπλέον, αυτά τα δεδομένα δημοσιοποιούνται για να μπορέσουν οι απλοί άνθρωποι να διατηρήσουν τη δική τους επαγρύπνηση έναντι επικίνδυνων εγκληματιών.

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ιστορικού είναι ο πιο γρήγορος και απλούστερος τρόπος πρόσβασης σε όλες αυτές τις πληροφορίες. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να εκτελέσετε ένα.

Τι είναι ο σεξουαλικός δράστης;

Ως σεξουαλικός δράστης ορίζεται κάποιος που έχει καταδικαστεί σε δικαστήριο για οποιοδήποτε είδος σεξουαλικής αδικήματος. Αυτό μπορεί να σημαίνει διάπραξη άσεμνων πράξεων, σεξουαλική συμπεριφορά με ανήλικο, παρενόχληση και βιασμό. Μπορεί ακόμη και να σημαίνει πράγματα όπως δολοφονία ή απαγωγή, εάν το δικαστήριο διαπιστώσει ότι υπάρχει σεξουαλικό κίνητρο για το έγκλημα.

Η πρόοδος στην τεχνολογία, όπως το τεστ DNA, έχει επιτρέψει στις αρχές επιβολής του νόμου να πιάνουν μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών παραβατών από ποτέ. Εάν καταδικαστούν, οι περισσότεροι θα πρέπει να εκτίσουν ποινή φυλάκισης. Αλλά πολλοί, αργά ή γρήγορα, θα απελευθερωθούν ξανά στην κοινότητα. Χωρίς αμφιβολία, μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους θα κάνουν μια γνήσια απόπειρα μεταρρύθμισης και γενικά δεν θα απειλήσουν τις κοινότητες στις οποίες ζουν. Ωστόσο, άλλοι είναι πέρα ​​από τύψεις και μπορεί να χτυπήσουν επανειλημμένα καθώς ο φαινομενικά έμπιστος γείτονας του φίλου έγινε επικίνδυνος αρπακτικός.

Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να λάβετε προληπτικά μέτρα για να διασφαλίσετε ότι γνωρίζετε ακριβώς ποιος αποτελεί πιθανή απειλή για την οικογένειά σας, πραγματοποιώντας έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού σε όσους υποπτεύεστε.

Τι είναι το μητρώο σεξουαλικών παραβατών;

Όταν ένας καταδικασμένος σεξουαλικός δράστης απελευθερώνεται από τη φυλακή, απαιτείται να εγγραφεί τόσο στα μητρώα των σεξουαλικών δραστών όσο και στα ομοσπονδιακά. Τα μητρώα έχουν σκοπό να παρέχουν στους υπαλλήλους επιβολής του νόμου σαφή γνώση για το πού εδρεύουν οι σεξουαλικοί δράστες. Αυτά τα μητρώα απαιτούν από τα άτομα να παρέχουν μια λεπτομερή σειρά προσωπικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών γέννησης, των αριθμών κοινωνικής ασφάλισης, των εγγραφών αυτοκινήτων, των δακτυλικών αποτυπωμάτων και ενός δείγματος DNA. Εάν αλλάξουν τη μόνιμη κατοικία τους, υποχρεούνται να ενημερώσουν το μητρώο. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να επανεγγραφούν κάθε χρόνο για να διατηρούν τις πληροφορίες τους ενημερωμένες.

Ορισμένα άτομα μπορεί επίσης να έχουν επιπλέον περιορισμούς. Για παράδειγμα, μπορεί να μην μπορούν να πάνε σε μια συγκεκριμένη απόσταση από την περιοχή όπου έγινε η παράβαση ή το θύμα τους. Σε ορισμένους απαγορεύεται να έρθουν σε συγκεκριμένη απόσταση από παιδικές χαρές ή σχολεία, ενώ σε άλλους ενδέχεται να ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Αλλά ενώ οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα τα γνωρίζουν όλα αυτά, οι κανονικοί άνθρωποι που ζουν δίπλα τους μπορεί να μην το γνωρίζουν. Για πολλούς, το να μην γνωρίζουν εάν υπάρχει ένας τόσο επικίνδυνος δράστης που ζει στη γειτονιά τους είναι μια τρομακτική προοπτική.

  Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης του iPhone πολύ χαμηλότερη από αυτή που επιτρέπει η Apple

Πώς να μάθω αν υπάρχει κάποιος σεξουαλικός δράστης στη γειτονιά μου;

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να μάθετε εάν υπάρχει κάποιος σεξουαλικός δράστης που ζει κοντά σας. Ίσως μετακομίζετε σε μια νέα γειτονιά και επειδή δεν γνωρίζετε κανέναν και αναζητάτε την ηρεμία. Ή, ίσως υπάρχουν φήμες ή υποψίες για κάποιον που ζει κοντά σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, θα είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε ότι υπάρχει ένας απλός τρόπος για να μάθετε την απάντηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ελέγχου ιστορικού.

Πολλές από τις πληροφορίες που διατηρούνται στα μητρώα σεξουαλικών παραβατών είναι διαθέσιμες στο δημόσιο τομέα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε εάν κάποιος που ζει κοντά σας έχει εγγραφεί. Υπάρχουν επίσης άλλα δημόσια διαθέσιμα αρχεία, όπως πρακτικά δικαστηρίου και ποινικά μητρώα, τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα στο κοινό.

Ωστόσο, η μη αυτόματη αναζήτηση μέσω αυτών των πηγών δεδομένων μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και επίπονη εργασία. Αλλά ευτυχώς, υπάρχει τώρα μια ολόκληρη σειρά από ιστότοπους που μπορούν να κάνουν τη δουλειά για εσάς. Συχνά θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά για να δώσουν επίσης αποτελέσματα. Ονομάζονται ιστότοποι ελέγχου ιστορικού και μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα αποκαλύψει ότι υπάρχουν δεκάδες από αυτούς εκεί έξω. Αλλά ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος για να μάθετε εάν υπάρχει κάποιος σεξουαλικός δράστης στη γειτονιά σας;

Ο καλύτερος ιστότοπος ελέγχου ιστορικού για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τους σεξουαλικούς παραβάτες

Η επιλογή ενός ιστότοπου ελέγχου ιστορικού μπορεί να μοιάζει σαν να τραβάτε μια φωτογραφία στο σκοτάδι. Είναι πολλά και πολλά μοιάζουν πολύ. Περιττό να πούμε ότι όλοι ισχυρίζονται ότι είναι και οι καλύτεροι. Για να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε το σιτάρι από την ήρα, προσδιορίσαμε ποια πιστεύουμε ότι είναι τα βασικά κριτήρια που θα αναζητήσουν οι περισσότεροι:

Λεπτομερής έρευνα – Ορισμένοι ιστότοποι θα προσφέρουν μια πιο ενδελεχή και επιμελή ερευνητική υπηρεσία από άλλους. Για να είστε σίγουροι ότι έχετε πλήρη εικόνα, πρέπει να επιλέξετε έναν ιστότοπο που προσφέρει υψηλή ποιότητα έρευνας.
Γρήγορα αποτελέσματα – Οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να λαμβάνουν γρήγορες απαντήσεις, αλλά οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να ποικίλλουν. Οι καλύτεροι ιστότοποι θα πρέπει να μπορούν να προσφέρουν βασικά αποτελέσματα σε λίγα λεπτά και ένα πλήρες προφίλ χαρακτήρων σε όχι περισσότερο από 4 ή 5 εργάσιμες ημέρες.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Η τελική αναφορά είναι ο πολύ σημαντικός παράγοντας, αλλά η ποιότητα αυτών των εγγράφων μπορεί να διαφέρει σημαντικά από τοποθεσία σε τοποθεσία. Όλοι οι καλύτεροι ιστότοποι πρέπει να παρέχουν ακριβείς αναφορές που είναι ευανάγνωστες και κατανοητές.
Προσαρμογή αναζήτησης – Μπορεί να μην γνωρίζετε πολλά για το άτομο για το οποίο ανησυχείτε, αλλά μην το αφήσετε να σας ανησυχήσει. Οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού μπορούν να εκτελούν ακριβείς ελέγχους βάσει ενός ελάχιστου αριθμού πληροφοριών που παρέχονται από εσάς.
Πίνακας εργαλείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί – Οι περισσότεροι ιστότοποι προσφέρουν έναν διαδικτυακό πίνακα εργαλείων για να διαχειρίζονται οι χρήστες τις αναζητήσεις, τις αναφορές και άλλα δεδομένα τους. Αλλά η ποιότητα και η χρηστικότητα αυτών των ταμπλό μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Τα καλύτερα γύρω είναι απλά, διαισθητικά στη χρήση και καλά σχεδιασμένα.
Εφαρμογές για κινητά – Όλο και περισσότεροι χρήστες έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες εν κινήσει, επομένως είναι σημαντικό να μπορείτε να διαχειριστείτε τον έλεγχο παρασκηνίου σας σε μια κινητή συσκευή. Οι κορυφαίοι ιστότοποι προσφέρουν πλέον ως βασικές εφαρμογές για κινητά.
Καλή υποστήριξη πελατών – Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με την αναζήτησή σας ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε μια αξιόπιστη και χρήσιμη υπηρεσία υποστήριξης πελατών για να είναι άμεσα διαθέσιμη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι δεν υπάρχουν ιστότοποι ελέγχου ιστορικού που να μπορούν να εγγυηθούν ότι όλες οι πληροφορίες που αντλούν είναι 100% ακριβείς. Λάθη συμβαίνουν τελικά. Αλλά με τους καλύτερους ιστότοπους, αυτά τα σφάλματα αποτελούν πολύ την εξαίρεση παρά τον κανόνα. Όταν ελέγχετε για σεξουαλικούς παραβάτες στην περιοχή σας, αυτός είναι ένας κίνδυνος που θέλετε να ελαχιστοποιήσετε.

  Τι είναι οι μικροσυναλλαγές και γιατί οι άνθρωποι τις μισούν;

1. Έχει επαληθευτεί

Το BeenVerified προσφέρει μια εξαιρετική ολοκληρωμένη υπηρεσία και δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψετε λεπτομέρειες σχετικά με τους σεξουαλικούς δράστες στην περιοχή σας. Προσφέρουν μια δομή τιμολόγησης δύο επιπέδων. Στη βασική τιμή, το BeenVerified μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση σε εκατοντάδες διαφορετικές πηγές πληροφοριών, όπως μητρώα σεξουαλικών παραβατών και ποινικά μητρώα, καθώς και οικονομικά αρχεία, αναφορές ιδιοκτησίας, δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιστορικό διευθύνσεων κ.λπ. Για υψηλότερη τιμή, η premium υπηρεσία τους θα αναζητήσει ακόμα περισσότερες πηγές. Θα στείλουν επίσης έναν δρομέα στα δικαστικά μέγαρα για να αναζητήσουν πιο λεπτομερή ποινικά μητρώα.

Οι τελικές τους αναφορές είναι καλά σχεδιασμένες και ευανάγνωστες, όπως και ο διαδικτυακός πίνακας ελέγχου τους, ο οποίος έχει μια πολύ διαισθητική και φιλική προς τον χρήστη αίσθηση. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε όλες τις αναζητήσεις σας μέσω των εφαρμογών τους για iOS ή Android. Εν τω μεταξύ, η υπηρεσία υποστήριξης πελατών BeenVerified είναι μια από τις καλύτερες που υπάρχουν, με πολλές ώρες λειτουργίας και επτά ημέρες την εβδομάδα υπηρεσία, η οποία είναι προσβάσιμη είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου. Συνδυάστε όλα αυτά και το BeenVerified είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για να ελέγξετε τους σεξουαλικούς παραβάτες στην περιοχή σας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Έχουμε μια ειδική προσφορά διαθέσιμη τώρα για τους αναγνώστες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το BeenVerified για να αναζητήσουν δράστες σεξουαλικού εγκλήματος στη γειτονιά τους.

2. Instant CheckMate

Το Instant CheckMate έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ παραγωγής ακριβών και περιεκτικών ελέγχων ιστορικού, με εκατομμύρια αναζητήσεις να έχουν διεξαχθεί με επιτυχία. Όπως οι περισσότεροι άλλοι κορυφαίοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού, το CheckMate προσφέρει δύο επίπεδα υπηρεσιών. Με τον βασικό τους ρυθμό, θα περιηγηθούν σε πηγές όπως μητρώα σεξουαλικών παραβατών, ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, στοιχεία συγγενών, ιστορικό διευθύνσεων και τυχόν δημόσια προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για πολλούς χρήστες, αυτές οι πληροφορίες είναι επαρκείς, αλλά αν θέλετε λεπτομέρειες από πηγές όπως δικαστικά αρχεία, οικονομικό ιστορικό, άδειες οδήγησης και άδειες όπλων, θα χρειαστεί να πληρώσετε λίγο περισσότερο για την premium υπηρεσία τους.

Το CheckMate έχει μόνο μια εφαρμογή Android διαθέσιμη αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι κρίμα για τους χρήστες συσκευών iOS. Αλλά προσφέρουν έναν άλλο εξαιρετικό ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων, ο οποίος θα πρέπει να λειτουργεί στην κινητή συσκευή σας Apple, καθώς και εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης πελατών που είναι ανοιχτή όλο το εικοσιτετράωρο. Οι τελικές εκθέσεις τους είναι λεπτομερείς αλλά ταυτόχρονα είναι εύκολο να παρακολουθηθούν και να κατανοηθούν. Προσθέστε όλα αυτά και το CheckMate είναι ένας άλλος ιστότοπος που αξίζει να δοκιμάσετε.

3. Αληθινός

Το Truthfinder θα πραγματοποιήσει αναζήτηση μέσω εκατομμυρίων δημόσιων αρχείων, προσφέροντας το είδος της ολοκληρωμένης υπηρεσίας που οι χρήστες αισθάνονται σίγουροι ότι χρησιμοποιούν για να αποκαλύψουν δράστες σεξ. Η αναζήτησή τους σε βασικό επίπεδο θα περιλαμβάνει μητρώα σεξουαλικών παραβατών, ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία οδήγησης, προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες για γνωστούς συγγενείς και πολλά άλλα. Για την ανώτερη βαθμίδα τους, θα αναζητήσουν πράγματα όπως το ιστορικό εκπαίδευσης, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχουν και πολλά άλλα.

Το Truthfinder προσφέρει επίσης μια υπηρεσία βαθιάς έρευνας στον ιστό, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση σε ακόμη περισσότερες διαδικτυακές πηγές και προφίλ κοινωνικών μέσων για να διασφαλίσει ότι τίποτα στο διαδίκτυο δεν θα παραβλέπεται. Για τις μεσαίες τιμές τους, το Truthfinder προσφέρει μια εντυπωσιακή υπηρεσία. Οι αναφορές τους είναι καθαρές και απλές στην ανάγνωση, αποστάζοντας τεράστιες ποσότητες πληροφοριών σε κομμάτια που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε. Προσφέρουν μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, αλλά οι θαυμαστές της Apple θα εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες τους μέσω του εξαιρετικού διαδικτυακού πίνακα ελέγχου. Όποια μέθοδο κι αν επιλέξετε, θα ξεκουραστείτε πιο εύκολα γνωρίζοντας ότι η υποστήριξη πελατών είναι άμεσα διαθέσιμη 24/7 σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση.

  Τι είναι το MagSafe για iPhone 12 και τι μπορεί να κάνει;

4. Intelius

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό στη λίστα μας είναι ο Intelius. Αυτή η υπηρεσία θα αναλύσει ένα τεράστιο εύρος πηγών για να αποκαλύψει λεπτομέρειες όπως τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας ενός ατόμου, το ιστορικό διεύθυνσης, το ποινικό μητρώο, τα στοιχεία του μητρώου σεξουαλικών παραβατών, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και άλλα. Η προσοχή τους στη λεπτομέρεια είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή, ειδικά αν ληφθεί υπόψη το εύρος της επιτυχίας τους: περισσότεροι από 50 εκατομμύρια έλεγχοι ιστορικού για ικανοποιημένους πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ.

Η Intelius προσφέρει έναν κομψό διαδικτυακό πίνακα εργαλείων, ο οποίος είναι καλά σχεδιασμένος και εύκολος στη χρήση, και οι τελικές αναφορές τους είναι μερικές από τις πιο σαφείς που έχουμε δει. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές εφαρμογές τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, κάτι που είναι σχετικά σπάνιο σε αυτόν τον κλάδο. Οι παροχές υπηρεσιών πελατών τους δεν ταιριάζουν απόλυτα με ορισμένους από τους ανταγωνιστές τους, αλλά είναι ωστόσο επαρκείς για τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών (περιλαμβάνουν, ωστόσο, μια αρκετά ωραία διαδικτυακή υπηρεσία αντιμετώπισης προβλημάτων).

Γιατί δεν είναι δωρεάν οι έλεγχοι ιστορικού;

Μας ρωτούν συχνά γιατί υπάρχει χρέωση για την εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού. Εξάλλου, αυτές οι υπηρεσίες έχουν πρόσβαση μόνο σε πληροφορίες που είναι ήδη διαθέσιμες στο κοινό. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η εκτέλεση ενός σωστού ελέγχου ιστορικού μπορεί να έχει κάποιο κόστος.

Για αρχή, ενώ τα δεδομένα που προέρχονται είναι δημόσια διαθέσιμα, δεν είναι πάντα δωρεάν πρόσβαση. Πολλοί θα χρεώσουν μια χρέωση για αυτό και αυτό το κόστος καλύπτεται από τον ιστότοπο που χρησιμοποιείτε. Πέρα από τις αμοιβές, οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού έχουν και άλλα έξοδα να καλύψουν. Αυτοί οι ιστότοποι χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία για αναζήτηση σε εκατομμύρια σύνολα δεδομένων μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτή η ισχύς επεξεργασίας και η πολυπλοκότητα δεν είναι φθηνή. Συχνά, επίσης, συνεπάγεται και ανθρώπινο κόστος, ειδικά εάν πρέπει να στείλουν τους δρομείς να ψάξουν χειροκίνητα στα αρχεία του δικαστηρίου.

Μπορεί να συναντήσετε μερικούς ιστότοπους που προσφέρουν δωρεάν έλεγχο ιστορικού, αλλά τις περισσότερες φορές δεν πρέπει να τους εμπιστευτείτε. Οι περισσότεροι θα προσφέρουν μια υποτυπώδη υπηρεσία και θα προσφέρουν αναξιόπιστα και ανακριβή αποτελέσματα. Μερικοί μπορεί ακόμη και να είναι το μέτωπο για τους χάκερ που θέλουν να κλέψουν τα δεδομένα σας ή ακόμα και να φυτέψουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας.

Η εκτέλεση ενός ελέγχου ιστορικού χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη τοποθεσία, όπως αυτές που προτείνουμε παραπάνω, δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρή. Και τα αρχεία τους για την αξιοπιστία και την ακρίβεια σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να έχετε απόλυτη πίστη στα αποτελέσματά τους. Και τελικά, το να κρατάς την οικογένειά σου ασφαλή από σεξουαλικά αρπακτικά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στη γειτονιά σου είναι πολύτιμο.

συμπέρασμα

Εάν θέλετε να μάθετε για τυχόν σεξουαλικούς παραβάτες που ζουν στη γειτονιά σας, ο πιο γρήγορος και αξιόπιστος τρόπος για να το μάθετε είναι να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού μέσω μιας διαδικτυακής υπηρεσίας. Αυτοί οι ιστότοποι θα πραγματοποιήσουν αναζήτηση σε μητρώα σεξουαλικών παραβατών, δεδομένα ποινικού μητρώου, δικαστικά αρχεία και πολλές άλλες πηγές για να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να διατηρήσετε την οικογένειά σας ασφαλή.

Μπορούν να παρέχουν αυτά τα δεδομένα μέσα σε λίγα λεπτά σε πολλές περιπτώσεις και οι τιμές που χρεώνουν είναι εξαιρετικά λογικές. Με μια μικρή χρέωση, μπορείτε να γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για τους ανθρώπους στην περιοχή σας και πραγματικά δεν μπορείτε να βάλετε ένα τίμημα σε αυτό το είδος της ηρεμίας.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ έναν ιστότοπο ελέγχου ιστορικού για να μάθετε πόσοι σεξουαλικοί δράστες υπάρχουν στην περιοχή σας; Σοκαριστήκατε από τα αποτελέσματα που πήρατε; Ποιον ιστότοπο χρησιμοποιήσατε και πώς βρήκατε την υπηρεσία που πρόσφεραν; Πάντα καλωσορίζουμε τα σχόλια και τις απόψεις όλων των αναγνωστών μας, οπότε γιατί να μην τα μοιραστείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων.