Σιωπήστε τον συναγερμό σας με μια κίνηση του χεριού σας [Android]

Το να ξυπνάς είναι δύσκολο και το να ξυπνάς με κάποια αίσθηση του τι δεν πρέπει να χτυπάς είναι πιο δύσκολο. Εάν είστε ο κανονικός ενήλικας με δουλειά ή απλώς ο μέσος φοιτητής που προσπαθεί να περάσει το εξάμηνο δύο πράγματα είναι πιθανά. δεν είστε πολύ καλά συντονισμένοι το δευτερόλεπτο που ξυπνάτε αφού μείνετε ξύπνιοι πολύ καιρό (και πάλι) και πιθανότατα χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ως ξυπνητήρι. Αναμείξτε αυτά τα δύο μαζί και θα συνειδητοποιήσετε ότι το να σβήνετε το ξυπνητήρι κάθε πρωί έχει πενήντα τοις εκατό κίνδυνο να πέσει το τηλέφωνό σας. Το Wave Alarm είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που αφαιρεί τον κίνδυνο από την εξίσωση και σας επιτρέπει να απενεργοποιείτε τα ξυπνητήρια κουνώντας ένα χέρι πάνω από τη συσκευή σας. Η εφαρμογή λαμβάνει κίνηση από την κάμερά σας και απενεργοποιεί το ξυπνητήρι.

  Μπορώ να ανακτήσω δεδομένα από κάρτα SD Android ή μονάδα USB που έχει μορφοποιηθεί ως εσωτερική αποθήκευση;

Το Wave Alarm σάς επιτρέπει να ορίσετε ένα επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι και να επιλέξετε οποιοδήποτε ήχο της επιλογής σας ως ήχο αφύπνισης. Συνοδεύεται και με χρονόμετρο, για παν ενδεχόμενο. Η εφαρμογή εμφανίζει ξυπνητήρια σε μορφή 24 ωρών, αλλά όταν ορίζετε ένα ξυπνητήρι, το κάνετε σε μορφή AM/PM. Μπορείτε να ορίσετε έναν προεπιλεγμένο ήχο κλήσης και ποιες ημέρες θα χτυπά το ξυπνητήρι.

Τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στο κομοδίνο σας αφού ρυθμίσετε το ξυπνητήρι και όταν χτυπήσει το πρωί, απλώς μετακινήστε το χέρι σας πάνω του. Ο συναγερμός θα σβήσει όταν ανιχνεύσει αυτή την κίνηση.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 38 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Για να χρησιμοποιήσετε το χρονόμετρο της εφαρμογής, σύρετε στην καρτέλα Interval και ρυθμίστε το. Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ευαισθησία της κάμερας. Τόσο το ξυπνητήρι όσο και το χρονόμετρο απενεργοποιούνται με τον ίδιο τρόπο και μπορείτε να διαχειριστείτε την ευαισθησία της κάμερας για αυτά ανεξάρτητα.

Στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εφαρμογής. το νούμερο ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει δυνατότητα αναβολής. Όταν το σβήσιμο του ξυπνητηριού είναι τόσο εύκολο όσο να κουνάτε το χέρι σας πάνω του, είναι πιθανό να καταλήξετε να κοιμηθείτε υπερβολικά. Η μέθοδος εύκολης απενεργοποίησης θα σας εμποδίσει να ρίξετε κατά λάθος τη συσκευή σας, αλλά διατρέχει τον κίνδυνο να καθυστερήσετε.

  Ελέγξτε πλήρως την πρόσβαση στο Διαδίκτυο των εφαρμογών Android

Είναι επίσης πιθανό (αν και δεν το δοκιμάσαμε) αντικείμενα όπως ένας ανεμιστήρας οροφής να απενεργοποιούν απλώς το ξυπνητήρι εάν η κίνηση καταγράφεται από την εφαρμογή. Ευτυχώς, μπορείτε να διαχειριστείτε την ευαισθησία της κάμερας για να το παρακάμψετε. Το Wave Alarm είναι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και δεν διαθέτει premium λειτουργίες για τις οποίες πρέπει να πληρώσετε.

Εγκαταστήστε το Wave Alarm από το Google Play Store