Αποκτήστε το iOS Like Assistive Touch στο τηλέφωνό σας Android


Το Android δεν είναι άγνωστο στα μαλακά ή αιωρούμενα πλήκτρα και υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Google Play store που προσθέτουν διαφορετικούς τύπους πλήκτρων στη συσκευή σας. Δεν θα βρείτε παρόμοιες επιλογές για το iOS, αλλά τα πλήκτρα προγραμματισμού διατίθενται συσκευασμένα ως δυνατότητα προσβασιμότητας του λειτουργικού συστήματος. Οι περισσότεροι χρήστες iPhone θα είναι εξοικειωμένοι με το Assistive Touch εάν το κουμπί αρχικής οθόνης τους είναι ή ήταν ελαττωματικό κάποια στιγμή. Το Assistive Touch για Android είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που προσθέτει ένα αιωρούμενο κουμπί στην οθόνη της συσκευής σας. Είναι κατασκευασμένο για να αναπαράγει το Assistive Touch στο iOS και κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά. Ωστόσο, προειδοποιήστε, η εφαρμογή έχει διαφημίσεις που τους αρέσει να σας προσελκύουν κρυφά. Δεν εμφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, αλλά θα εμφανίζονται πολύ όταν ρυθμίζετε την εφαρμογή.

  Εφαρμογή ομαδικών μηνυμάτων Android & iPhone για γραφεία

Ανοίξτε το Assistive Touch για Android και ενεργοποιήστε το. Το αιωρούμενο κουμπί εμφανίζεται στην οθόνη σας. Από προεπιλογή, η εμφάνισή του είναι ίδια με αυτή στο iOS, αλλά μια επιλογή φόντου και εικονιδίου στην εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια διαφορετική εμφάνιση για το κουμπί. Το κουμπί Ρυθμίσεις είναι το σημείο όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε τα «κουμπιά» που εμφανίζονται στους πίνακες του κουμπιού. Τα κουμπιά περιλαμβάνουν: Αρχική σελίδα, Ρυθμίσεις, Κλείδωμα, Wi-Fi κ.λπ.

Τα αιωρούμενα πάνελ μιμούνται το Assistive Touch στο iOS, αλλά τα κουμπιά είναι πολύ διαφορετικά. Το Assistive Touch για Android περιλαμβάνει ένα κουμπί Clean που θα εκκαθαρίσει τη μνήμη RAM μαζί με τα κουμπιά για το κλείδωμα της συσκευής ή απλώς το πάτημα του πλήκτρου Home. Το κουμπί ρυθμίσεων σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις εναλλαγές που σχετίζονται με τη συσκευή για προσανατολισμό οθόνης, Wi-Fi, BlueTooth, ένταση ήχου, τοποθεσία κ.λπ.

  Τι μπορώ να κάνω σχετικά με την εφαρμογή Δεν ήταν δυνατή η λήψη Σφάλμα (495) [Android]

Το Assistive Touch για Android κάνει καλή δουλειά μιμούμενο την εμφάνιση και τη ροή του Assistive Touch, αλλά πρέπει να προσφέρει καλύτερα κουμπιά. Τα περισσότερα κουμπιά που εμφανίζει η εφαρμογή είναι προσβάσιμα από το Κέντρο ειδοποιήσεων στο Android Lollipop. Δεν υπάρχει κουμπί στιγμιότυπου οθόνης ή κουμπί για να εμφανιστεί το Google Now που θα το έκανε πολύ καλύτερο. Γενικά, είναι μια καλή προσπάθεια.

Εγκαταστήστε το Assistive Touch για Android από το Google Play Store